Regl olmaya 6 gün kala !!

Melisa_04

Üye
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2024
238
19
18
20
Slm kızlar regl döngüsünün. 16. Ve 17 . Günlerinde ani şidetli alt karın bölgesinde sancı yaşadım ve şimdi regl olmama 6 gün kala bugüne kadar ara ar tek taraflı kasık ağrıları yaşadım bazen sancılar sanki adet olucakmısım gıbi simdide 2 gündür uyanır uyanmaz mide bulantıları yaşıyorum gebelik belirtisi ola bilirmi benim 27 günde bir adet oluyorum yumurtlama erken oluyo 30 günde bir adet oldum zamanlarda döngün 12. Günü yumurtlama günümdü şimdide 27 günd bı oluyorum

Yaşıyan kimse yokmu cvb vere bilicek kimse yokmu adetime 2 gün kaldı ve bu son haftada ani baslıyan mide bulantıları başladı ve adet olucakmış gibi sancı

Kist vb birsey var miydi? Konuya cok takildiysaniz bulantilariniz psikolojikte olabilir..
Eğer gebelik söz konusu ise gecikme durumunda test yaparsınız..

Merhaba bendede aynı şeyler var benimde adetim 7 Mayıs'ta 6 gün var ve 5 gündür karnimin alt kısmı çok ağrıyor bende yarın test yapacağım bakalim ,sizin belli oldumu test yaptinizmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…