• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

regl olmuyorum

bir ay nasıl duruyorsun Aybalım benim bir kaç gün gecikse delirecek gibi oluyorum aşırı rahatsızlık veriyor :KK51:
Vallahi zorunlu olarak dayaniyor insan Peri yüzlü Mahpericim.. surekli aklim orda oluyor acaba sorun mu var neden diye.. hatta sogan kurleri falan yapiyorum :D ama cok sık oluyor, ruh halim en ufak degissin direkt etkiliyir reglimi.. karnim cok agrir, tum belirtileri olur ama bir turlu gelmez :/

Vallahi zorunlu olarak dayaniyor insan Peri yüzlü Mahpericim.. surekli aklim orda oluyor acaba sorun mu var neden diye.. hatta sogan kurleri falan yapiyorum :KK70: ama cok sık oluyor, ruh halim en ufak degissin direkt etkiliyir reglimi.. karnim cok agrir, tum belirtileri olur ama bir turlu gelmez :/
doğru stres sinir üzüntü falan çok etkiliyor gelmesinide etkiliyor geldiği zaman aşırı kanama yapmasınıda etkiliyor :( Allah gecikme yaşatmasın ya gelse bir dert gelmese bir dert Aybalım :KK70:

doğru stres sinir üzüntü falan çok etkiliyor gelmesinide etkiliyor geldiği zaman aşırı kanama yapmasınıda etkiliyor :KK43: Allah gecikme yaşatmasın ya gelse bir dert gelmese bir dert Aybalım :KK70:
Aaaaynen oyle vallahi.. biz de bununla sinaniyoruz herhalde :) Allahtan oyle asiri kanama vs olayi olmuyor ama beklerken insan geriliyor..malum saglik olaylari onemli ve buda bir gistergesi oluyor genelde.. Alllah kimseye hastalik dert sorun vermesin vallahi, beklemesi zorsa diger turlusu daha zordur ..

Bende de oldu gecikme 12 gün. Ve hala olmadım. Doktor yumurtaliklarda tembellik var, çok streslisin galiba dedi. İlaç verdi duphaston ve serephone. Bakalım ne zaman olurum. Mutlaka doktora gidin ama. Kiminde kist, kiminde bendeki sorun.

40 yaş menopoz başlangıcı olabilir. Annem de yavaş yavaş bu yaşlarda girmişti.5-6 yıl sürdü tamamen kesilmesi. Tabi ki doktora gidin siz yine de

Bir aydır regl olmuyorum ve regl düzensizliği hiç yaşamadım ve hamile olma ihtimalim sıfır .
Doktora gitmek için erkenmi sizce ?yaşım 40 menapoz olduğunu zannetmiyorum çünkü belirtileri yok .Çok bunaldım.

Benimde cok gecikkti gecen ay.doktora gittim kist varmis ondan olmuyomusum. Civanpercemi otunu kullandim 3.gunu adet oldum ama kistim erimedi daha da buyumus. 5.5 santim nur topu gibi :KK42::confused:

Doktora görünmekte fayda var tabii. Ben de 2 ay yasamıştım bu sorunu doktor kilo aldıysanız ondan olur dedi üstüne basa basa. Tabi stres, hava vs de etkili olabilir, geçmiş olsun

Back
X