Gitsin hiç yağlı biri değildim kemiklerim sayılırdı eskiden :) yaş geçince böyle oluyormuş demekki. 42 beden oldum yaa kendime inanamıyorumAynen cnm benimde karnımda senin dediğin gibi...bende adet bitsin başlıyorum kararlıyım. Hadi inş girsin yağlar:)
canım diyet ve spor işini sakın abartma yumutlamayı çok etkiliyor haberin olsun.daha çok sağlıklı beslenmeye ğırlık ver kilo verecem diye ölüm düyetleri yapma.ben 6 ay ağır spor yaptım bütün adet düzenim bozuldu en son 7 gün gecikince doktora gittim ve spordan ve diyetten olduğunu söyledi ve ancak ilaçla söktürdü mayıs ayında bıraktım spor ve diyeti öyle geri düzene girdi.sakın abartma yani o işi....benimde 23-24 günde bir. Artık öbür aya gelmesinVakti saati gelince olacak Allah'ın izin vermesiyle hepimizinkisi.. Ben rejim işine ağırlık vericem bundan sonra.. Dün gece yoğurt yedim pul biberli keten tohumlu. yağların yakılmasına yardımcı oluyormuş. Benim bütün yağım karın bölgemde . İnşaAllah faydası olur. Dikkat edicem inşaAllah.
Yok spor yapacak vaktim kalmıyor zaten. Çalışıyorum. İş çıkışıda anneme kayınvalideme falan gidiyoruz hafta 2-3 günde öyle geçiyor. En fazla yapabileceğim yürürüş yapmak olur oda anca hafta sonu. Yediklerime dikkat edicem sadece. Tatlıya çok düşkünüm onu kesicem :)canım diyet ve spor işini sakın abartma yumutlamayı çok etkiliyor haberin olsun.daha çok sağlıklı beslenmeye ğırlık ver kilo verecem diye ölüm düyetleri yapma.ben 6 ay ağır spor yaptım bütün adet düzenim bozuldu en son 7 gün gecikince doktora gittim ve spordan ve diyetten olduğunu söyledi ve ancak ilaçla söktürdü mayıs ayında bıraktım spor ve diyeti öyle geri düzene girdi.sakın abartma yani o işi....
Ay aynrn ya kemiklerim sayılırdı, dar bişey giymek istemezdim. Tatlı ye ye işte bu hale geldim. Bence sadece karbonhidratı azaltsak yeterli olur heralde..Yok spor yapacak vaktim kalmıyor zaten. Çalışıyorum. İş çıkışıda anneme kayınvalideme falan gidiyoruz hafta 2-3 günde öyle geçiyor. En fazla yapabileceğim yürürüş yapmak olur oda anca hafta sonu. Yediklerime dikkat edicem sadece. Tatlıya çok düşkünüm onu kesicem :)
Aynen tatlı ve hamur işlerini ye ye böyle olduk. Unlu, tatlı şeyleri kessek gerisi kolay. İnşaAllah becerebiliriz. Sen kaç yaşındaydın canım?Ay aynrn ya kemiklerim sayılırdı, dar bişey giymek istemezdim. Tatlı ye ye işte bu hale geldim. Bence sadece karbonhidratı azaltsak yeterli olur heralde..
Ne guzel canim rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin . belirtilerin neydi. Birde yerlesme kanamasi felan oldumu sendeBen şubatta doğum yaptım cnm. 6 aylık bir kızım var.inanın bende siz gibiydim belki daha fena basım ağrısa hamileliğe yoruyodum ve o hayal kırıklığı çok kötü..
İlişkiye girdikten hemen sonra hamile kalınmıyor rahime yerleşme süresi falan var.adetten 2 3 gün önce rahime yerleşiyor ve salgılanan hormonlar arttıkça belirtiler çıkıyor.
Ben test yaptırdığımda 6 haftalıktım ve artık umudum kalmadığı için hamile olduğumu düşünmüyodum.iş başvurusu yaptığım için sağlık kontrolü istediler bende adet tarihim geçtiği için test yapim öle röntgene gireyim demiştim iyi ki öyle yapmışım :)6. Haftanın sonundan itibaren bu belirtilerin hepsini yaşadım.
inşallah ardarda olalım hepimiz :)inşAllah inşAllah canım sonucun çok güzel çıkar sen hamile olki arkandan bizde gelelim
inşallah bütün taktikleri dökücem ortaya :)İnş cnm ya sen bize umut ışığı ol, sonra taktik verirsin bize :)
Ay aynrn ya kemiklerim sayılırdı, dar bişey giymek istemezdim. Tatlı ye ye işte bu hale geldim. Bence sadece karbonhidratı azaltsak yeterli olur heralde..
ehehe hepsi çok güzel o mamaların bende çok kilo aldım nolcak bilmiyorumAynen tatlı ve hamur işlerini ye ye böyle olduk. Unlu, tatlı şeyleri kessek gerisi kolay. İnşaAllah becerebiliriz. Sen kaç yaşındaydın canım?
Canim nerelerdesinSvl2425 bar mi bi degisiklik kipirtin. Yaptin mi test
ehehe hepsi çok güzel o mamaların bende çok kilo aldım nolcak bilmiyorum
Evt hepsi çok güzel insanın yedikçe yiyesi geliyor. Ama sonuç ortada koca bir göbek hamile kalamadan karnı şişirdikehehe hepsi çok güzel o mamaların bende çok kilo aldım nolcak bilmiyorum
Bu ay sonunda 31e giriyorum canım, ya sen ? Şimdi bazlama-peynir-karpuzls kahvaltı yaptım haha:) güya dikkat edicemAynen tatlı ve hamur işlerini ye ye böyle olduk. Unlu, tatlı şeyleri kessek gerisi kolay. İnşaAllah becerebiliriz. Sen kaç yaşındaydın canım?
bende 32 yi yarıladım :) ben dün akşamdan başladım. Sabahta yarım dilim ekmek ve peynir yedim. Kararlıyım şimdilik inşaAllah devamı gelir. Şimdi öğle yemeğine inicem inşaAllah tatlı yokturBu ay sonunda 31e giriyorum canım, ya sen ? Şimdi bazlama-peynir-karpuzls kahvaltı yaptım haha:) güya dikkat edicem
Bu ay sonunda 31e giriyorum canım, ya sen ? Şimdi bazlama-peynir-karpuzls kahvaltı yaptım haha:) güya dikkat edicem
Tatlım senin 2. Bebîşmi olucak bu? Bende haftaya başlıyorum işe inş düzene oyurturum. Yeme içme işini, okulada yürüyerek gider gelirsem olur bu iş bakslımbende 32 yi yarıladım :) ben dün akşamdan başladım. Sabahta yarım dilim ekmek ve peynir yedim. Kararlıyım şimdilik inşaAllah devamı gelir. Şimdi öğle yemeğine inicem inşaAllah tatlı yoktur
Üzüldüm canım sıkma canını hakkında hayırlısı olsun inş ...Buralardayım canım takipteyim sizi ama yazmaya fırsat bulamadım. Iki gün önce doktora gittim rahim arkasında Sıvı gördü hemen tahlil istedi negatif çıktı çok umutluydum hamilelikten dedi doktorikigündür pembe akıntım var bgnde daha gelen giden yok daha ama yakındır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?