Amınnn canım ınş darısı sana ve tüm ısteyenlere olsun . Evet ıllk olacak hayırlısı ıle inşaALLAHBende ilaclarimi.kullanmaktan baska bisey yapmicam ya rabbim ol derse olacak zaten hayırlısıyla kucagina al.insallah bebeğini cnm ilk cocukmu olacakti senin
Canim bebeğin hayırlı olsun kucağına da almayı nasip etsin inşallah. Bisey soracam .doktor kontrolü yaptırdın mi .sanırım yumlar küçük dediği anda olmuş bebisin.kaçıncı günde küçük dedi .sonradan mi büyümüşAmınnn canım ınş darısı sana ve tüm ısteyenlere olsun . Evet ıllk olacak hayırlısı ıle inşaALLAH
aminn canım cümlemizinkinikızlar regaip kandiliniz kutlu olsun Rabbim günahlarımızı affetsin dualarımızı kabul eylesin
bu güzel gecenin hürmetine evlat aşkıyla yanan tüm kadınlara sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah
Canim biz de aynı durumdayız bende bu ay klomen kullandım günde bir tablet.ama buyumedi 14 mm de kaldı . şimdi regli bekliyorum ve günde iki tane klomen kullanacam. Yine olmazsa klomenle bana da iğne tedavisine başlarız dedi.. Bugün çok dua edelim inşallah .Rabbim dualarimizi geri çevirmesinBuaradaSkry10 ayni seyi bende merak ettim ne.zmn yumurtan kotu demisti kcnci gun yani bide aonra kontrole gitmis miydin
tesekkur ederım canım rabbım herkese nsaıp etsın . 14. gunu baktı buyumemıs dedı akışına bırakalım dıger ay 2 doz kullanırsın dedı klomenı bende hıc uzulmedım cok sakındım 4 gözle regılı beklıyordum ben rabbım nasıp ettı :)Canim bebeğin hayırlı olsun kucağına da almayı nasip etsin inşallah. Bisey soracam .doktor kontrolü yaptırdın mi .sanırım yumlar küçük dediği anda olmuş bebisin.kaçıncı günde küçük dedi .sonradan mi büyümüş
regılın ılk gununden ıtıbaren sayınca 14. gunu . yok gıtmedım ben cunku regılı beklıyordum ben 3. gununu regılın klomene baslayacagız dıye . sonrada memlekete gıttım 14 subatta o gunu olmadı bnde hava degısıklıg zannettım zatende hep gec olurdu 10 gun gectı yaptım şükür cıktı :)BuaradaSkry10 ayni seyi bende merak ettim ne.zmn yumurtan kotu demisti kcnci gun yani bide aonra kontrole gitmis miydin
Ben de 21. Gününe kadar gittim 14 mm de kaldı . şimdi regli bekliyorum bende canim.bana da günde iki tablet klomen verdi bu ay .ne güzel sana surpriz olmus. Rabbim bize de nasip etsin ama benim hiç umudum yok .inşallah reglim çok uzamaz başlarım ilacatesekkur ederım canım rabbım herkese nsaıp etsın . 14. gunu baktı buyumemıs dedı akışına bırakalım dıger ay 2 doz kullanırsın dedı klomenı bende hıc uzulmedım cok sakındım 4 gözle regılı beklıyordum ben rabbım nasıp ettı :)
Bende 14.günümde gittim insallah bende senin gibi olurum cnm yaa olmasada adetim gecikmez insallah en.sinir bozucu da o oluyo adet gecikmesi..regılın ılk gununden ıtıbaren sayınca 14. gunu . yok gıtmedım ben cunku regılı beklıyordum ben 3. gununu regılın klomene baslayacagız dıye . sonrada memlekete gıttım 14 subatta o gunu olmadı bnde hava degısıklıg zannettım zatende hep gec olurdu 10 gun gectı yaptım şükür cıktı :)
Rabbım hepınıze ıns bu duyguyu tez vakıtte yasattın canım . kafan hep rahat olsun en önemlısı bu cıdden sabır ve duayıda eksık etmeBen de 21. Gününe kadar gittim 14 mm de kaldı . şimdi regli bekliyorum bende canim.bana da günde iki tablet klomen verdi bu ay .ne güzel sana surpriz olmus. Rabbim bize de nasip etsin ama benim hiç umudum yok .inşallah reglim çok uzamaz başlarım ilaca
İnş rabbım sızede benım gıbı böyle mucıze nasıp eder duayı sabrı eksık etme canım kafan rahat olsun hep hayırlı olanı nasıp etsın rabbım culemıze hep ınşBende 14.günümde gittim insallah bende senin gibi olurum cnm yaa olmasada adetim gecikmez insallah en.sinir bozucu da o oluyo adet gecikmesi..
Amin canım inşallah.. Çok dua ediyorum ve hayirlisini istiyorum Rabbim kabul etsin.aklımdan çıkmıyor çok fazla stres etmiyorum amaRabbım hepınıze ıns bu duyguyu tez vakıtte yasattın canım . kafan hep rahat olsun en önemlısı bu cıdden sabır ve duayıda eksık etme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?