Tesekkur ederim canim ama kurtaj olmadim bes haftalik diye yine de duzenim degismistir tabi napalim bekleyip gorucem
Evet tatlim cikabilir gec dollenmede cikmaz ama denemelisin
Olabilir de olmayabilirde canim insallah 9 ay olmazsingeçtiğimiz ay bende kimyasal gebelik yaşadım 5 haftalıkken düşük oldu 31 de regl olmuştum bu ay 27 28 diye düşünüyorum düzenim değişmişmidir dr olmaz dedi ama
Dene dene ovulasyonun dogruysa tam zamanlari seni de listemize ekleyebilirim istersenzaten tarihlerim 14 ağustostu 10 11 13 14 15 de ilişki oldu olma olasılığı vardır inşallah yapabilmişizdir ben bugün iş çıkışı bi test alıp deneyeyim o zaman
Olabilir de olmayabilirde canim insallah 9 ay olmazsin
Dene dene ovulasyonun dogruysa tam zamanlari seni de listemize ekleyebilirim istersen
Tamam tatlim birinci sayfadan takip edebilirsin hemen ekliyorum. İnsallah bebisine kavusursunevet ekleyin lütfen inşallah mutlu haberler alırız hepimiz
Tamam tatlim birinci sayfadan takip edebilirsin hemen ekliyorum. İnsallah bebisine kavusursun
Kusura bakma kuzum ben öbür sayfada öyle okumuşum çok afedersinTesekkur ederim canim ama kurtaj olmadim bes haftalik diye yine de duzenim degismistir tabi napalim bekleyip gorucem
Benim onceki gebeligimde aynen boyle olmustu kasiginin orda sanki bisey varmis gibi hissediyor musun yani boyle ara ara findik kadar bisey orda duruyor gibibende bir haftadır sağ bacakta geçmeyen bir ağrı var kasıktan yayılıyo incittim mi yoksa gebelikten olabilir mi acaba
Neden kusura bakayim ki canim benim beni bilgilendirmeye calisiyorsun tesekkur ederim ayrica haklisin oyle oluyorKusura bakma kuzum ben öbür sayfada öyle okumuşum çok afedersinama düzen değişmiştir muhtemelen dediğin gibi
Benim onceki gebeligimde aynen boyle olmustu kasiginin orda sanki bisey varmis gibi hissediyor musun yani boyle ara ara findik kadar bisey orda duruyor gibi
Ayyy hamile olabilirsinsanki orda batma değilde kalp atıyo gibi oluyor arada bacağımsa sanki uzamış gibi içten içe ağrıyor valla ama göğüslerde herhangi bir durum hissetmiyorum
Ayyy hamile olabilirsinbutun belirtileri yasayacaksin diye birsey yok canim icini ferah tut surda ne kadar kaldi
Bazen dpo 12 den sonra sıçrama yapabiliyorDrottine cnm Havanın soğuk olması etkilemez zannetmiyorum ama ümidini yitirme düşük seyreden hamile tabloları da var
Olsun tatlım öyle demek istemezdim. Buarada benimde afedersiniz vajinamda anlamlandıramadığım bir gıdıklanma oluyor ara ara, tam tanımlayamıyorum garip bir durum:/Neden kusura bakayim ki canim benim beni bilgilendirmeye calisiyorsun tesekkur ederim ayrica haklisin oyle oluyor
bunu hiç duymadım acaba kaşıntı gibi bir şey olabilir mi pekiOlsun tatlım öyle demek istemezdim. Buarada benimde afedersiniz vajinamda anlamlandıramadığım bir gıdıklanma oluyor ara ara, tam tanımlayamıyorum garip bir durum:/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?