Regl oncesi betahcg degeri

Yoldas2

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Ekim 2019
68
20
3
36
Arkadaslar merhaba iki ay once kimyasal gebelikten kurtaj oldum doktor korunma vermedi dun kan verdim 18.47 cikti bugun de 36.21 reglime uc gun var sizce deger az mi iyi mi? sizlerin nasildi degerleri dusuk gibi geldi bana biraz

Benim 3 buçuk haftalıkken 56 4 hafta 4 günlükken 983 bende pek anlamam aslında ama sanki düşük gibi geldi canim

Regl oncesi diye bu sekildedir.
Normalde 2 kati yada %60 artmasi gerekir.
Suan seninkide normal artişta..
Adetinden sora belli olur durumlar

Arkadaslar merhaba iki ay once kimyasal gebelikten kurtaj oldum doktor korunma vermedi dun kan verdim 18.47 cikti bugun de 36.21 reglime uc gun var sizce deger az mi iyi mi? sizlerin nasildi degerleri dusuk gibi geldi bana biraz
Benim adete üç gün kala 30,5 idi.

Benim 3 buçuk haftalıkken 56 4 hafta 4 günlükken 983 bende pek anlamam aslında ama sanki düşük gibi geldi canim
Yumurtlamadan sonra 10.gunum ama normalde iki gunde bir iki kati artmasi lazim benim birgunde iki kati artmis ama az geldi ya ne bilim canim

Kişidem kişiye göre değişir sonuçta ne zaman döllendiğiyle alakalı sizin bakmanız gerekn 2 katı artış olması gerisi çorap söküğü gibi gelir Allahın izniyle değeriniz normal. 😘

Reglden iki gün önce 37,9du canım değerim. Keseyi gördük bebeği bekliyoruz. Hayırlısıyla devam eder inşallah hamileliğin

Reglden iki gün önce 37,9du canım değerim. Keseyi gördük bebeği bekliyoruz. Hayırlısıyla devam eder inşallah hamileliğin
Hayirlisi olsun canim keseyi 1000 degerden asagi goremiyoruz dimi benim oglan 6 yasindada ozamanlar hic degerlere bakmamistim ben kimyasal gecirince iki ay once arastirir oldum sitresten

Hayirlisi olsun canim keseyi 1000 degerden asagi goremiyoruz dimi benim oglan 6 yasindada ozamanlar hic degerlere bakmamistim ben kimyasal gecirince iki ay once arastirir oldum sitresten
Evet canım görünmez o değerlerde. 10 gün önce 914tü benim değerim. Dün anca görebildik keseyi. Katlanması iyiyse sorun olmaz inşallah 🙏

Back
X