Yalan değil içsel bir mesele çok değil 1 haftalık bir saygı duruşu yeterli bence o kadarcık da olsunElleşmeyin bana diyorum evdekilere.
Bir de çocuklar içselleştirebiliyor durumu.
O kötü oluyor.
Yavrııım sizinlen aalakası yok bu benim kendi içsel mes'elem diyorum.
Ben de maalesef reglime 10 gün kalmasına rağmen kötü bir ruh halindeyim. Reflüm-gastritim de var. Bunun herhangi bir yan etkisi var mıdır acaba?Testere dişli aslanpençesi çayı icin. Gercekten ise yariyor.
Ben hormonlarimi duzenlesin diye icmistim. Gunde 1 bardak normal bitki cayi demler gibi demledim ictim. Hicbir yan etki yasamadim. Hormonlarimi da gercekten duzenledi. Iyice arastirip bakin isterseniz. Benim de mide rahatsızlığım var ama kotu bir etkisi olmamisti.Ben de maalesef reglime 10 gün kalmasına rağmen kötü bir ruh halindeyim. Reflüm-gastritim de var. Bunun herhangi bir yan etkisi var mıdır acaba?
Denemekte fayda var teşekkür ederim Tavsiyeniz içinTestere dişli aslanpençesi çayı icin. Gercekten ise yariyor.
Ya bu normal yani adet zamanindan once gergin olmak.. tuhaf agrilar var, memelerdeyaza düğün hazırlığı yapayım o zaman ama tek eksik kaliteli bir xy kromozomu
Benim reglim o kadar uzun sürmüyor ama o bile etkiliyor ve sizinkini tahmin edebiliyorum 3 hafta ayda çok zorlu olmalı. Bende bir kadın doğuma gitmeyi düşünüyorumÇok kötü yaşıyorum pms i. Öyleki ya katil olurum yada intihar ederim diyordum. Aynen böylede kadın doktoruma söyledim. Önce kadınlara özel hazırlanmış bir vitamin ilacı verdi. Çok az faydasını gördüm. Artık adet sancılarımda dayanılmaz duruma geldiği için tekrar doktora gittim. Bir aydır doğum kontrol hapı kullanıyorum şimdi. Mola vermeden alacam, yani adet hiç olamayacağım. Bakalım inşallah işe yarar çünkü artık ayın 3 haftası ben ben olmaktan çıktım. Kadın doktoruna gitmenizi tavsiye ederim
Papatya içiyordum pek etkisini görmedim. Bunu da deneyeceğim, teşekkür ederim.Ben hormonlarimi duzenlesin diye icmistim. Gunde 1 bardak normal bitki cayi demler gibi demledim ictim. Hicbir yan etki yasamadim. Hormonlarimi da gercekten duzenledi. Iyice arastirip bakin isterseniz. Benim de mide rahatsızlığım var ama kotu bir etkisi olmamisti.
Her şey gözüme aşırı çirkin görünüyor bu dönemde ve saçma sapan bir şarkıya bile ağlıyorum ızdırap ihtiras zalımmm bir keder vücudumu esir alıyorYa bu normal yani adet zamanindan once gergin olmak.. tuhaf agrilar var, memelerde
Sislikler agrilar.. sonrasinda ise poponda bir bez.. olur
Olmadik yerde kan kaybi hissiyati.. kokuyor muyum dusuncesi.. her gun sabah aksam dus alsanda boyle yani.. insan kendini cok temiz hissetmiyor.
Kadin olmakHer şey gözüme aşırı çirkin görünüyor bu dönemde ve saçma sapan bir şarkıya bile ağlıyorum ızdırap ihtiras zalımmm bir keder vücudumu esir alıyor
Yok yanlış anlatmışım. Bir hafta adet önce psikolojik diplerdeyim, bir hafta adet sancısı ağrısı, bir hafta da kendime gelmek için geçiyordu. Zaten kansızlık sorunum var adet den sonra tamamen halsiz düşüyordum. Umarım siz çözüm bulursunuz. Yaşamayan bilemez gerçekten berbat bir durumBenim reglim o kadar uzun sürmüyor ama o bile etkiliyor ve sizinkini tahmin edebiliyorum 3 hafta ayda çok zorlu olmalı. Bende bir kadın doğuma gitmeyi düşünüyorum
Pardon ben yanlış anlamışımYok yanlış anlatmışım. Bir hafta adet önce psikolojik diplerdeyim, bir hafta adet sancısı ağrısı, bir hafta da kendime gelmek için geçiyordu. Zaten kansızlık sorunum var adet den sonra tamamen halsiz düşüyordum. Umarım siz çözüm bulursunuz. Yaşamayan bilemez gerçekten berbat bir durum
Ben tampon kullanıyorum gündüzleri. Oh ne rahat ne rahatYa bu normal yani adet zamanindan once gergin olmak.. tuhaf agrilar var, memelerde
Sislikler agrilar.. sonrasinda ise poponda bir bez.. olur
Olmadik yerde kan kaybi hissiyati.. kokuyor muyum dusuncesi.. her gun sabah aksam dus alsanda boyle yani.. insan kendini cok temiz hissetmiyor..
Ben ugrastm kullanmaya ama bi turlu beceremedimBen tampon kullanıyorum gündüzleri. Oh ne rahat ne rahat
Ya aslında hiç yok gibi ben adetli olduğumu unutuyorum alarm kurmasam. Orta boy aldım ve Allah'ım ben bunu daha önce neden almadım dedimBen ugrastm kullanmaya ama bi turlu beceremedim
Sanirim.. ya boyutunu tutturamadimcok kuru geliyor bana o tampon.. birde surekli icimde birsey var hissi cok kotu geliyor. Su cup lar var ama
Onada cesaretim
Yok
Dogrusu
Unuturum diyede aslinda ustune dusmedin. Biri unutmus sanirim ve kiz ölmüş degistirmedigi icin.. ama tekrar denerimYa aslında hiç yok gibi ben adetli olduğumu unutuyorum alarm kurmasam. Orta boy aldım ve Allah'ım ben bunu daha önce neden almadım dedimcupların da fiyatı baya iyi yalnız. Ne bileyim ya tampon kullan atlık daha iyi. Sen bir daha dene bence
Yoğun günler için büyük boy daha iyi olabilir. O dediğini bende okudum ölmek değilde bacağı kesilmiş diye yazıyordu. Gece kullanılmamalı zaten sıkıntı olurUnuturum diyede aslinda ustune dusmedin. Biri unutmus sanirim ve kiz ölmüş degistirmedigi icin.. ama tekrar denerim
Belki.. cunku 6-7 gun cidden eziyet.. en azindan yogun gunler kurtarici olabilir
Sevisemeyenler ne yapsınSevişebilenler sevişsin, kavgaya dövüşe gerek yok
Bu da işe yarayan bir yöntem bana göre
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?