Regl sancisi olmasi

Anl21

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
18 Mayıs 2021
149
20
18
28
Selam arkadaslar. Bugun reglimin 15ci gunu. Fakat 2-3 gundur regl sancisi cekiyorum. Sanki regl olucakmisim gibi. Normalde bir hafta-5 gun kala agri olurdu. Boyle bir sey olmasi normalmi?

Bende bu ay tam 15. Gün regl sancm basladı 5 gin snra flan kendi kendine geçti şmdi regl bekliyorum çok acayp 10 gün 15 gün varken ağrı çekmek bilenler aydınlatır şimdi bizi inş :))

Bende bu ay tam 15. Gün regl sancm basladı 5 gin snra flan kendi kendine geçti şmdi regl bekliyorum çok acayp 10 gün 15 gün varken ağrı çekmek bilenler aydınlatır şimdi bizi inş :))
Aynen canim. 2-3 gun once basladi tahminen 11.12ci gun. Neden erkenden baslar ki

Aynen canim. 2-3 gun once basladi tahminen 11.12ci gun. Neden erkenden baslar ki
Yumurtalama günlerinde de bazen lekelenme ve kasık ağrısı adet belirtileri yaşanırmis benimde bu ay öyle oldu normal galiba bu bir bakın isterseniz o günler yumurtlama günlerinizemi denk geliyor?

Yumurtalama günlerinde de bazen lekelenme ve kasık ağrısı adet belirtileri yaşanırmis benimde bu ay öyle oldu normal galiba bu bir bakın isterseniz o günler yumurtlama günlerinizemi denk geliyor?
Ovulasyon testi ile takip ediyorum. Bugun boyle oldu

Eklentiler

• IMG_20210728_091018.webp
    IMG_20210728_091018.webp
    6,7 KB · Görüntüleme: 23
Evet gittikce kizariyor

Back
X