Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Selam arkadaslar. Bugun reglimin 15ci gunu. Fakat 2-3 gundur regl sancisi cekiyorum. Sanki regl olucakmisim gibi. Normalde bir hafta-5 gun kala agri olurdu. Boyle bir sey olmasi normalmi?
Bende bu ay tam 15. Gün regl sancm basladı 5 gin snra flan kendi kendine geçti şmdi regl bekliyorum çok acayp 10 gün 15 gün varken ağrı çekmek bilenler aydınlatır şimdi bizi inş :))
Bende bu ay tam 15. Gün regl sancm basladı 5 gin snra flan kendi kendine geçti şmdi regl bekliyorum çok acayp 10 gün 15 gün varken ağrı çekmek bilenler aydınlatır şimdi bizi inş :))
Yumurtalama günlerinde de bazen lekelenme ve kasık ağrısı adet belirtileri yaşanırmis benimde bu ay öyle oldu normal galiba bu bir bakın isterseniz o günler yumurtlama günlerinizemi denk geliyor?
Yumurtalama günlerinde de bazen lekelenme ve kasık ağrısı adet belirtileri yaşanırmis benimde bu ay öyle oldu normal galiba bu bir bakın isterseniz o günler yumurtlama günlerinizemi denk geliyor?