Regl süresi

aylleen

Kayıtlı Üye
12 Mayıs 2014
6.177
3.525
198
Merhaba kızlar ben normalde 22 günde bir regl olurum bu ay 18. günümde oldum ve 8 gündür bitmedi. Normalde 4. günde biterdi benim. Oruç tutamıyorum bu durumda o yüzden çok rahatsız oldum. Bir şeye çok üzüldüm onun stresini yaşaıdm ama stresli olduğumda erken biterdi genelde. Sizin regliniz kaç gün sürüyor acaba?

Dogum kontrol hapi kullanmaya baslamadiysaniz mevsim gecisi ve stres olabilir

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Dogum kontrol hapi kullanmaya baslamadiysaniz mevsim gecisi ve stres olabilir

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Evli değilim
Evet sanırım stresten ama ilk defa bu kadar çok uzun sürdü stresten bile olsa..
Teşekkür ederim yorumun için :)

Sanirim mevsimsel faktorler.
Bir arkadasimda ve bende erken bitme oldu.
Sizde de tersi olmus.
Anormal bir durum var gibi hissediyorsaniz bir doktora gorunun.

30 günde bir oluyor benim ve 5 yada 6 gün sürüyor
18 gün olması konusunda dr.a hiç gittinizmi. 3 haftada bir adet oluyorsanız ve bu kadar uzun sürüyorsa hormonel bir rahatsızlık olabilir mi diye düşündüm ama normaldir belki de

Benimde 3 gün sürerdi. Geçen adet sürem tam 7 gün sürdü..
Stresten dolayı olmuş olabilir.

Benim önceden 7-8 gün sürerdi şuan 4-5 günde bitiyor.
Senin 18.günde olması hiç normal değil.

Benim de 24 gunde bir olur ve tam 1 hafta surer bi kez memlekete gitmistik 15 gunde oldu sehir değişikliği yaz sicaklari ve kis sogugu etkiker duzeni bi de stres olunca bir kez 18 gun de oldun ve uzun sürdü muhtemelen bitmesine az kaldi eger bitmezse ya da bir daha ki ay da duzensiz olursa doktora gitmende fayda var

Sanirim mevsimsel faktorler.
Bir arkadasimda ve bende erken bitme oldu.
Sizde de tersi olmus.
Anormal bir durum var gibi hissediyorsaniz bir doktora gorunun.

Evet sanırım mevsimsel
Sanırım bugün de bitmezse doktora gideceğim teşekkür ederim

10 gunden sonra ozre girer tutabilirsin oruc

Bilmiyordum 10 günden sonra tutabildiğimi teşekkür ederim :)

Doktora gitmedim 7. güne kadar bekledim 7ye kadar normal olacağını düşündüm. Ama bu 8. gün. Yarın da bitmezse gitmeyi düşünüyorum

Benimde 3 gün sürerdi. Geçen adet sürem tam 7 gün sürdü..
Stresten dolayı olmuş olabilir.

Sanırım stresten evet..
Teşekkür ederim yorumun için :)

Benim önceden 7-8 gün sürerdi şuan 4-5 günde bitiyor.
Senin 18.günde olması hiç normal değil.
Evet ilk defa böyle oldu yarın falan da devam ederse bi görüneceğim doktora.
Teşekkür ederim

Benim 8 gun surer 29 gunde bir olurum arada boyle kaymalar cogalmalsr sure uzamalari herkeste oluyor
Evet haklısın aslında mevsime strese bağlı olarak değişiyor ama ben biraz evhamlıyım ondan direk buraya yazdım :) teşekkürler yorumun için

Evet bu ayın tarihini not ettim bir dahaki ay da tekrarlanırsa bakıcam. Teşekkür ederim yorumun için

22 günde bir mi
döngünüz çok kısa aralıklı değil mi?

ben her ay aynı gün oluyorum normalde 6-7 günde bitiyodu bu ay 10 gün oldu halı yıkamıştım üşüttüm heralde ondan biliyorum.

21 ile 35 günde bir ve bu aralıgın içindekiler düzenli döngü içinde sayılırlar, anormal bir durum yok yani, bende 25 günde bir olurum bu ay bende 18 günde oldum stres yaptıgım bir konu vardı..... uzun sürmesinin sebebi de erken gelmesi olabilir.

Son düzenleme:
22 günde bir mi
döngünüz çok kısa aralıklı değil mi?

Arkadaşın dediği gibi 21 ile 35 gün arası normalmiş doktorlar da öyle diyor

ben her ay aynı gün oluyorum normalde 6-7 günde bitiyodu bu ay 10 gün oldu halı yıkamıştım üşüttüm heralde ondan biliyorum.

Ben de üşütmüş olabilirim boğazım da ağrıyordu 2 gün önce :/

Evet erken geldiği için uzun sürüyor olabilir haklısın
ama şuan sanki ilk günleriymiş gibi sancım var çok şiddetli olmasa da hissediyorum.. sancı olması normal mi?

bence sen onu bunu bırak kalk bi doktora git hem emin olursun içinde rahatlar sebebinide öğrenirsin

Arkadaslar boyle her seye mevsimler falan deyip gecmeyin varsa duzende bozukluk gidin doktora.sonra is isten gecmis oluyor ben de oyle gittim erken yumurta yetmezligi cikti ihmal etmeyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…