Merhaba kızlar ben normalde 22 günde bir regl olurum bu ay 18. günümde oldum ve 8 gündür bitmedi. Normalde 4. günde biterdi benim. Oruç tutamıyorum bu durumda o yüzden çok rahatsız oldum. Bir şeye çok üzüldüm onun stresini yaşaıdm ama stresli olduğumda erken biterdi genelde. Sizin regliniz kaç gün sürüyor acaba?
Dogum kontrol hapi kullanmaya baslamadiysaniz mevsim gecisi ve stres olabilir
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Merhaba kızlar ben normalde 22 günde bir regl olurum bu ay 18. günümde oldum ve 8 gündür bitmedi. Normalde 4. günde biterdi benim. Oruç tutamıyorum bu durumda o yüzden çok rahatsız oldum. Bir şeye çok üzüldüm onun stresini yaşaıdm ama stresli olduğumda erken biterdi genelde. Sizin regliniz kaç gün sürüyor acaba?
Sanirim mevsimsel faktorler.
Bir arkadasimda ve bende erken bitme oldu.
Sizde de tersi olmus.
Anormal bir durum var gibi hissediyorsaniz bir doktora gorunun.
10 gunden sonra ozre girer tutabilirsin oruc
30 günde bir oluyor benim ve 5 yada 6 gün sürüyor
18 gün olması konusunda dr.a hiç gittinizmi. 3 haftada bir adet oluyorsanız ve bu kadar uzun sürüyorsa hormonel bir rahatsızlık olabilir mi diye düşündüm ama normaldir belki de
Benimde 3 gün sürerdi. Geçen adet sürem tam 7 gün sürdü..
Stresten dolayı olmuş olabilir.
Evet ilk defa böyle oldu yarın falan da devam ederse bi görüneceğim doktora.Benim önceden 7-8 gün sürerdi şuan 4-5 günde bitiyor.
Senin 18.günde olması hiç normal değil.
Evet haklısın aslında mevsime strese bağlı olarak değişiyor ama ben biraz evhamlıyım ondan direk buraya yazdım :) teşekkürler yorumun içinBenim 8 gun surer 29 gunde bir olurum arada boyle kaymalar cogalmalsr sure uzamalari herkeste oluyor
Benim de 24 gunde bir olur ve tam 1 hafta surer bi kez memlekete gitmistik 15 gunde oldu sehir değişikliği yaz sicaklari ve kis sogugu etkiker duzeni bi de stres olunca bir kez 18 gun de oldun ve uzun sürdü muhtemelen bitmesine az kaldi eger bitmezse ya da bir daha ki ay da duzensiz olursa doktora gitmende fayda var
22 günde bir mi
döngünüz çok kısa aralıklı değil mi?
ben her ay aynı gün oluyorum normalde 6-7 günde bitiyodu bu ay 10 gün oldu halı yıkamıştım üşüttüm heralde ondan biliyorum.
Evet erken geldiği için uzun sürüyor olabilir haklısın21 ile 35 günde bir ve bu aralıgın içindekiler düzenli döngü içinde sayılırlar, anormal bir durum yok yani, bende 25 günde bir olurum bu ay bende 18 günde oldum stres yaptıgım bir konu vardı..... uzun sürmesinin sebebi de erken gelmesi olabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?