- 8 Aralık 2019
- 1.352
- 374
- 123
Aminn inşallahBen ovulaayom testi kullanıyodum işe yaradı ama bu ay pek gönülsüz yaptım zaten 5 tane vardı elimde düzensiz yaptım gibi iki tane kaldı bakalım nolvak inşAllahhh hepimiz sağlıklı gebelik geçiririz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aminn inşallahBen ovulaayom testi kullanıyodum işe yaradı ama bu ay pek gönülsüz yaptım zaten 5 tane vardı elimde düzensiz yaptım gibi iki tane kaldı bakalım nolvak inşAllahhh hepimiz sağlıklı gebelik geçiririz
Bu 3 günü değerlendirdin bugünle beraber
Merhaba benimde 14 ünde yumurtlama akıntısı oldu o günüde değerlendirdim öncesinide 24 ünde test yapmamı önerdi yapay zeka sizce erken miKızlar selam benim adetlerim 3 6 4 oldu 3 ay bu ay nasıl olacak bilmiyorum 13 haziranda değerlendirmeye başladık inşallah olumlu olur benim regl 4 haziranda başladı 9 haziranda bitti 14 haziranda yumurtlama akıntısı oldu galiba sizde durumlar nedir
İnşallah bu ay bizim ayımız olurAy buldum kendime göre bi grup kızlar 2 haziran sat ama kimyasal gebelikti 2 sinde söküldü gitti 7 gün aşırı kanamam oldu ve bitti leke akıntı hiç bişi kalmadı ben de düzenli ilişki ile devam edeyim dedim umarım şanslı olurum ve bu ay nasip olur
Bence erken gecikmenizi beklemenizi öneririm sonrasında hayal kırıklığı yaşamamanız için. Benim geçen ay testlerim silik çıkmasına rağmen gebelik yoktu.Merhaba benimde 14 ünde yumurtlama akıntısı oldu o günüde değerlendirdim öncesinide 24 ünde test yapmamı önerdi yapay zeka sizce erken mi
Çok erken flaş ışığı ila arıyorum 10. Gün ben bence 12. Günden önce yapma benim tavsiyem ama bi hafta dolmadan başlamıştım geçen ayMerhaba benimde 14 ünde yumurtlama akıntısı oldu o günüde değerlendirdim öncesinide 24 ünde test yapmamı önerdi yapay zeka sizce erken mi
Yani yumurtlamadan sonra 12 günde yapın testi garanti olurMerhaba benimde 14 ünde yumurtlama akıntısı oldu o günüde değerlendirdim öncesinide 24 ünde test yapmamı önerdi yapay zeka sizce erken mi
Dün ve bugünü değerdirdik yarını boş geçip tekrar değerlendireceğimBu 3 günü değerlendirdin bugünle beraber
Ben öyleyim şuanKızlar daha önce konu açmıştım ama cevap alamadım birde size sormak istiyorum takvime göre yumurtlama dönemine girdiğimde tek seferlik yumurtlama akıntısı oldu sonrasında su gibi kokusuz akıntı olmaya başladı bel ağrım var hafif daha önce yaşayanınız var mı
Normal mi daha önce 3-4 gün yumurtlama akıntısı gelirdi hiç böyle su gibi gelmezdi son 2 aydır bu şekilde oluyorBen öyleyim şuan
Valla bende genelde oluyo siz test yaptınız mıNormal mi daha önce 3-4 gün yumurtlama akıntısı gelirdi hiç böyle su gibi gelmezdi son 2 aydır bu şekilde oluyor
Bana daha erken adete 2 gün kala yapacağım temmuz 1 deValla bende genelde oluyo siz test yaptınız mı
Yok daha 9 günüm var 2 gündür de krem renk krem gbi yoğun akıntı geliyor anlayamadım artık regl olduktan sonra tekrar randevu alıp gitmeyi düşünüyorumValla bende genelde oluyo siz test yaptınız mı
Test yaptınız mıValla bende genelde oluyo siz test yaptınız mı
Aynı gün başlamış bitmiş değerlendirmişiz ama bugün dr dan geldim gene negatif çikti dilerim siz hamile kalmışsınızdırKızlar selam benim adetlerim 3 6 4 oldu 3 ay bu ay nasıl olacak bilmiyorum 13 haziranda değerlendirmeye başladık inşallah olumlu olur benim regl 4 haziranda başladı 9 haziranda bitti 14 haziranda yumurtlama akıntısı oldu galiba sizde durumlar nedir
Daha erken bence sizde bekleyin ben kızımda adete 3 gün kala kan verdim 115 di daha betaAynı gün başlamış bitmiş değerlendirmişiz ama bugün dr dan geldim gene negatif çikti dilerim siz hamile kalmışsınızdır
Benimki 0.20 çıktı ama regl me 6 gün var. Biraz da olsa yüksek çıkması gerekmiyo mu. Umutlanmak istemiyorum folik asit verdi kullan diye. Bakalım inşallah fayda ederDaha erken bence sizde bekleyin ben kızımda adete 3 gün kala kan verdim 115 di daha beta
Adet tarihiniz geçti miEki Görüntüle 3609257
Yaptım yok maalesef