• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Regl tarihi 4 5 6 Haziran olanlar birlikte bekleyelim gebeliği

Kızlar selam benim adetlerim 3 6 4 oldu 3 ay bu ay nasıl olacak bilmiyorum 13 haziranda değerlendirmeye başladık inşallah olumlu olur benim regl 4 haziranda başladı 9 haziranda bitti 14 haziranda yumurtlama akıntısı oldu galiba sizde durumlar nedir
Merhaba benimde 14 ünde yumurtlama akıntısı oldu o günüde değerlendirdim öncesinide 24 ünde test yapmamı önerdi yapay zeka sizce erken mi

Ay buldum kendime göre bi grup kızlar 2 haziran sat ama kimyasal gebelikti 2 sinde söküldü gitti 7 gün aşırı kanamam oldu ve bitti leke akıntı hiç bişi kalmadı ben de düzenli ilişki ile devam edeyim dedim umarım şanslı olurum ve bu ay nasip olur
İnşallah bu ay bizim ayımız olur

Merhaba benimde 14 ünde yumurtlama akıntısı oldu o günüde değerlendirdim öncesinide 24 ünde test yapmamı önerdi yapay zeka sizce erken mi
Bence erken gecikmenizi beklemenizi öneririm sonrasında hayal kırıklığı yaşamamanız için. Benim geçen ay testlerim silik çıkmasına rağmen gebelik yoktu.

Back
X