Regl tarihinden once yapilan test?

Esra

Nirvana
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2007
14.668
36.777
1.123
39
Merhabalar.
Bebek dusunmeye baslamistik, ben dayanamadim ve reglime uc gun varken idrar testi yaptim, sonuç cift cizgi.
Bugun yarin regl olmaliydim ve bobrek diyebilecegim yerlerde oldukca agrim var, regl olacak gibi ayni.
Test sizce guvenilir mi? Bu kadar erken belli olmaz diyen de var,ama cikti iste cizgi.

Eklentiler

• 20160428_203517.webp
    20160428_203517.webp
    16,2 KB · Görüntüleme: 222
Benimde reglime 1 gun kala silik cizgi olarak cikmisti hamileysen çıkıyor mutlaka yani canim hayırlı olsun :)

Sürekli karşıma erken gebelik testi konusu çıkıyor valla algıda seçicilik mi bilemedim :) bende bu ay hamilelik bekliyorum cuma günü Regl günüm ama heyecandan Nasıl geçecek gün yapsam çıkar mı diye düşün düşün bi hal oldum :) sizin çok büyük ihtimal pozitif mutlaka yarın kan testi yaptırın keseye baksın doktor :)

Hamilesin canim kan testi yaptir kesinlessin.

Bencede gebelik var gibi gözünüz aydın :)
Kan testi ile teyit edin yarın yinede siz.
Hayırlı evlat nasip etsin Rabbim tüm isteyenlere.

Cok sagolun arkadaslar, hayirlisi insallah.
Bir kizim var, bu sefer biraz daha soğukkanlı davranayim dedim olmadi yine erkenden yaptik testi :)
İlk seferde de boyle uc gun once öğrenmiştim. Ama insan emin olamiyor yine de.
Yalniz bu sefer PKO teshisim vardi, dr olmayabilir bebegin falan diyordu, böyle karsilasinca cok buyuk surpriz oldu bana.
Kan testini hafta ici yaptiririm inşallah.
Allah herkesin gonlune gore versin.

4aylik bebegm var.bu 3.adetm olmaliyi ayin28inde. Ama olmadim... İnsallah hormonlarim sasirmistir tarihleri:KK17:
Hic adet gordunuz mu dogumdan sonra?
Cok erken daha olmamaniz normal bence, Allah hayirlisini versin hakkinizda.

Eger hamileysem dalga konusu olurum :halay: kuzenm bebegi 4aylikken hamile kaldi. Bende de nole bisi olursa hahaha ki kinamadm kuzenimi

Yupppiiii hamilesin ilk gebeliğimde benimde böle çıkmıştı adetten 4gün önce.....

Yupppiiii hamilesin ilk gebeliğimde benimde böle çıkmıştı adetten 4gün önce.....
Aslinda ben de ilk gebeligimi erken ogrendim ama su an cok agrim olunca adet mi göreceğim acaba diye dusunmeye basladim.
Cok tesekkurler bu arada:)

bana da var gibi geldi hayırlısı olsun :)
benim 3 gün kaldı reglime. sizin tam tersi durumdayım,
şüpheli bir ilişkim oldu
aslında bişey olmayacağından oldukça eminim ama endişe ediyorum işte. inşallah tek çizgi görürüm her zamanki gibi :)

bana da var gibi geldi hayırlısı olsun :)
benim 3 gün kaldı reglime. sizin tam tersi durumdayım,
şüpheli bir ilişkim oldu
aslında bişey olmayacağından oldukça eminim ama endişe ediyorum işte. inşallah tek çizgi görürüm her zamanki gibi :)

2.oluyo bu benim bildiğim,şüpheli vs derken patlatacan bi tane :skandal::KK73:

2.oluyo bu benim bildiğim,şüpheli vs derken patlatacan bi tane :skandal::KK73:

ay evet ya bazen olmaması gereken kaçamaklar ile riske girip duruyorum valla başıma gelecek var :KK17:

ama bence benim üreme yetim yok
olsa bunca yıl illa bi kaza kurşunu olurdu yav
herkes tek atışta tutturuyo :oops:

ay evet ya bazen olmaması gereken kaçamaklar ile riske girip duruyorum valla başıma gelecek var :KK17:

ama bence benim üreme yetim yok
olsa bunca yıl illa bi kaza kurşunu olurdu yav
herkes tek atışta tutturuyo :oops:
Aman kazalara dikkat, isin asli ben de olma saniyordum cunku korunmadan tek iliskim oldu. Ama tutacagi varmis iste :halay:

Back
X