Regl tarihinden once yapilan test?

Merhabalar.
Bebek dusunmeye baslamistik, ben dayanamadim ve reglime uc gun varken idrar testi yaptim, sonuç cift cizgi.
Bugun yarin regl olmaliydim ve bobrek diyebilecegim yerlerde oldukca agrim var, regl olacak gibi ayni.
Test sizce guvenilir mi? Bu kadar erken belli olmaz diyen de var,ama cikti iste cizgi.
Benimde aynisiydi aynen canim ayrica benimde 3 gun vardi adetime veee 7 haftalik hamileyim. Yani erken olabiliuor ama kesin sonucu kan vererek ogreneceksin ustelik 2gun ustuste vereceksinki degerlerin yukseliyormu hamilemisin kesinlessin :)

Kizlar merhaba bebek dusunuyoruz ama regl olmama 15 gun var acaba test yapsam sonuc alabilirmiyim ? Bilemedim meraktan catlicam

Kizlar merhaba bebek dusunuyoruz ama regl olmama 15 gun var acaba test yapsam sonuc alabilirmiyim ? Bilemedim meraktan catlicam
Yok canım daha yumurta be sperm varsa döllenmesi bile 15.günde yeni başlıyordur en erken adetine 2 gün kala falan öğrenebilirsin. Ki o bile garanti bir yöntem değil.

Canım ya regl olacakmış gibi kacgundur belim ağrıyor kasiklarim sis gibi bituafim :)

Canım ya regl olacakmış gibi kacgundur belim ağrıyor kasiklarim sis gibi bituafim :)
Geçmiş olsun canım. Ama dediğim gibi şuan kesinlikle ne kan testinde ne normal testte birşey çıkmaz. adetin 28 günde bir oluyor varsayalım. 14.günün zaten yumurtanın çatladığı gün. 18.- 19.gün embriyo oluşmaya başlar.

Geçmiş olsun canım. Ama dediğim gibi şuan kesinlikle ne kan testinde ne normal testte birşey çıkmaz. adetin 28 günde bir oluyor varsayalım. 14.günün zaten yumurtanın çatladığı gün. 18.- 19.gün embriyo oluşmaya başlar.
Tesekkur ederim canım ya meraktan catlicam az kaldı :)

Adetime 4 gün kala lekelenme gördm ve testim vardı yaptım ikinci çizgi silik çıktı adet günümde de kan testi yaptırdım betam yüksek çıktı çok şükür :)

Merhabalar.
Bebek dusunmeye baslamistik, ben dayanamadim ve reglime uc gun varken idrar testi yaptim, sonuç cift cizgi.
Bugun yarin regl olmaliydim ve bobrek diyebilecegim yerlerde oldukca agrim var, regl olacak gibi ayni.
Test sizce guvenilir mi? Bu kadar erken belli olmaz diyen de var,ama cikti iste cizgi.

Bal gibi hamilesiniz :halay:
hayırlı olsun bize de dua edin :dua:

Back
X