Canjm merhaba beta HCG normal önemli olan iki gün sonraki artış %60 oranında artış olmalıKızlar bebek düşündüğümüzden beri burayı takip ediyorum. Regl tarihine 2 gün kala betahcg 21 çıktı. Regl tarihlerim düzenlidir. Yumurtlama tarihimi de biliyorum. Yumurtlama tarihi 12 gün önceydi. Bu değer normal mi? Bana biraz düşük geldi. 5 gün önce yani regl tarihine 7 gün kala betahcg 0.01 çıkmıştı.
Çok teşekkür ederim içime su serptiniz yarını iple çekiyorum. Yarın tekrar kan vereceğimCanjm merhaba beta HCG normal önemli olan iki gün sonraki artış %60 oranında artış olmalı
Aynen canım inşallah hayırlı güzel sonuçlar alırsın bana da yaz mutlaka ,Çok teşekkür ederim içime su serptiniz yarını iple çekiyorum. Yarın tekrar kan vereceğim
İnşallah canımm yazıcammAynen canım inşallah hayırlı güzel sonuçlar alırsın bana da yaz mutlaka ,
57 çıktı tatlım normal mi?Aynen canım inşallah hayırlı güzel sonuçlar alırsın bana da yaz mutlaka ,
Canım diğer tahlili ne gün yapmıştın salı mi57 çıktı tatlım normal mi?
Evet canım salı yapmıştımmCanım diğer tahlili ne gün yapmıştın salı mi
Evet canım artış çok güzel inşallah sağlıkla ilerlesinCanım diğer tahlili ne gün yapmıştın salı mi
Çok teşekkür ederim tatlımmEvet canım artış çok güzel inşallah sağlıkla ilerlesin
10 Kasım ilişkim oldum ilişkiden sonra 6 gün adetim gecikti ama tahriş felan olmuştu stres yapmıştım sonra adetim geldi 7 gün sürdü o ay 4 ilaçta kullanmıştım onunda etkilediğini düşünüyorum gecikmeyi biri regl ağrısı için agnucastondu hatta o ay olan reglimde sancılıydı ve hastanelik oldum. Daha sonra aralıkta olucak reglim gayet normal gününde oldu ama ben ilişkiden 28 gün ve 45 gün sonra test yaptım 3 tane ve negatifti. Sonra 56 gün sonra kadın doğuma gittim rahim kalınlaşması var dedi ama reglime 14 gün vardı yumurtama dönemimde ve dökülmeye başladığını normal olduğunu söyledi öyle gebelik gelan görmediğini söyledi içim rahat etmediği için ertesi gün yani ilişkiden 57 gün sonra gebelik testi verdim <1.2 çıktı negatif bir değer. Sizce iki kere regl görmeme rağmen ve bu kadar negatif çıkmasına rağmen gebelik olabilir mi? Şuan reglim 1 gün geciktiCanjm merhaba beta HCG normal önemli olan iki gün sonraki artış %60 oranında artış olmalı
Evet olabilir.10 Kasım ilişkim oldum ilişkiden sonra 6 gün adetim gecikti ama tahriş felan olmuştu stres yapmıştım sonra adetim geldi 7 gün sürdü o ay 4 ilaçta kullanmıştım onunda etkilediğini düşünüyorum gecikmeyi biri regl ağrısı için agnucastondu hatta o ay olan reglimde sancılıydı ve hastanelik oldum. Daha sonra aralıkta olucak reglim gayet normal gününde oldu ama ben ilişkiden 28 gün ve 45 gün sonra test yaptım 3 tane ve negatifti. Sonra 56 gün sonra kadın doğuma gittim rahim kalınlaşması var dedi ama reglime 14 gün vardı yumurtama dönemimde ve dökülmeye başladığını normal olduğunu söyledi öyle gebelik gelan görmediğini söyledi içim rahat etmediği için ertesi gün yani ilişkiden 57 gün sonra gebelik testi verdim <1.2 çıktı negatif bir değer. Sizce iki kere regl görmeme rağmen ve bu kadar negatif çıkmasına rağmen gebelik olabilir mi? Şuan reglim 1 gün gecikti
57 gün sonra ilişkide beta hcg <1.20 çıktı ona rağmen mi ? Bide reglimi bugün oldumEvet olabilir.
İlişkiden sonra 3. Reglim?Evet olabilir.
57 gün sonra ilişkide beta hcg <1.20 çıktı ona rağmen mi ? Bide reglimi bugün oldum
Evet ona rağmen57 gün sonra ilişkide beta hcg <1.20 çıktı ona rağmen mi ? Bide reglimi bugün oldum
Gayet normal canımReglime 4 gün var betahcg 15.14 çıktı kızlar normal mi sizce? Cuma günü tekrar test vereceğim umarım yükselir.
Peki yarın gidip kan vereyim mi? Yoksa daha bekliyim mi adetimin gecikmesini, daha çok erken olduğu için karar veremiyorumGayet normal can
Verin isterseniz en az %60 artış varsa gecikmeden bir hafta sonra direk doktora gidersiniz. Öncesinde de gidilebilir tabi ama o zaman doktorlar da betahcg bakmak dışında bir şey yapamıyoPeki yarın gidip kan vereyim mi? Yoksa daha bekliyim mi adetimin gecikmesini, daha çok erken olduğu için karar veremiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?