- 5 Temmuz 2015
- 514
- 205
- 53
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Anladığım kadarı ile adetlerin çok düzensiz bir aylık gecikmeler dalan da yaşıyorsun gibime geldi eğer öyle ise muhtemelen çok geç yumurtladın ve geç Döllenme olmuş ve bu fark o Yüzden olabilir.ultrasyon a göre hareket etmeniz gerekir böyle bir durumda tabi Dr un çok daha iyi yönlendirecektir.Adetlerim hep düzensiz olurdu zaten son adetime göre 12 14 hafta falan gebe çıkıyorum fakat ultrasona göre 9 hafta hangisine inanıcam ben arkadaşlar yardım edin lütfen böle bişey yaşayan varsa paylaşırsa çooook sevinirim..saolun şimdiden...
Size geçmiş oldun da bunun arkadaşın konusuyla ne alakası var? Bebekte sorun yokmuş ki. Bu mesajı okuyunca konu sahibi boşuna telaşlanacak.Canım ben yasamistim . Bende de duzensizlik vardi.Doktorum takip altına aldı. bebeğin gelişimi geriydi. Ve doktorum sık sık kontrole çağırdı. Sonuç olarak bebegi aldık. Kalbi atıyordu ama daha fazla gelişmedi. Bu olay nisan ayında yaşandı . Ve dün boşandık .yani her işte bi Hayır var demekki. Bunu neden söylüyorum. Eğer bebeği aldırmak zorunda kalırsam sakin üzülme. Demekki daha hayırlı bir zamanda hayırlı bir gebelik yasayacaksindir.
Canım ben yasamistim . Bende de duzensizlik vardi.Doktorum takip altına aldı. bebeğin gelişimi geriydi. Ve doktorum sık sık kontrole çağırdı. Sonuç olarak bebegi aldık. Kalbi atıyordu ama daha fazla gelişmedi. Bu olay nisan ayında yaşandı . Ve dün boşandık .yani her işte bi Hayır var demekki. Bunu neden söylüyorum. Eğer bebeği aldırmak zorunda kalırsam sakin üzülme. Demekki daha hayırlı bir zamanda hayırlı bir gebelik yasayacaksindir.
Gelisimde sorun olsaydı çoktan bilirdim dimi yani benim 9 hafta öncesi 15 agusa denk gelio yani herşey bu tarihten sonramı olmuş oluyorSize geçmiş oldun da bunun arkadaşın konusuyla ne alakası var? Bebekte sorun yokmuş ki. Bu mesajı okuyunca konu sahibi boşuna telaşlanacak.
Canım ben yasamistim . Bende de duzensizlik vardi.Doktorum takip altına aldı. bebeğin gelişimi geriydi. Ve doktorum sık sık kontrole çağırdı. Sonuç olarak bebegi aldık. Kalbi atıyordu ama daha fazla gelişmedi. Bu olay nisan ayında yaşandı . Ve dün boşandık .yani her işte bi Hayır var demekki. Bunu neden söylüyorum. Eğer bebeği aldırmak zorunda kalırsam sakin üzülme. Demekki daha hayırlı bir zamanda hayırlı bir gebelik yasayacaksindir.
Yani adet sonrasını baz almadınız miBen yaşadım, ultrason ile SAT arasında tam bir ay fark yaşadım, hiç bir sorun yasamadim... 12 haftaya kadarki olcumleriniz daha doğrudur, o kâğıtları saklayın.... Dr değişse bile gösterirsiniz....
Zaten hafta değişince gelişimle alakalı mı sadece yoksa çıkann tarih ilemigeçmiş olsun.
ancak hamile bir hanıma bu şekilde umutsuzluk aşılamanız doğru mu?
konu sahibi ultrasonu baz alacaksınız. doktorunuz gelişimi takip eder zaten.
Zaten hafta değişince gelişimle alakalı mı sadece yoksa çıkann tarih ilemi
Net tarihiniz hep sabit kalmadımı yani bebek gelişimine göremi değişiyp tarihKalbini ferah tut dr takibi ile sıkıntılı olmaz.Ben net tarih bildiğim halde bile sürekli değişiyordum![]()
Rabbim sağlıcakla kucağına aldırsın.
Anladım bişey daha sorabilirmiyim yani şimdi bu yumurtlama olayım benim normalde düzenli görenlerin14.gün ya bende öle bi durum oldu diyelim mesela 11 temmuzda son adet 11 agustosta olmadım ama 15 agustos 9 hafta öncesi tarih usg ye göre brayı kestiremiyorumşöyle
adet düzensizliği olduğu için sizin tam yumurtlama zamanını kestirmeniz çok zor. o yüzden ultrasonda çıkan tarihi baz alırsınız (tüp bebek, enjeksiyon uygulamalarında da bu böyledir).
bebeğiniz şu an dokuz haftalık ve gelişimi bu haftalara göre kontrol edilecek. ikisi paralel yani.