Regl ve hamilelik

Melike Gunel11

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Ekim 2023
10
0
1
20
Benim 26 gün önce ilişkim oldu.İlişkiden 18 gün sonra falan da ben regl oldum yoğun pıhtılı bir kanamaydı 5 gün sürdü ama şuan karşıma bissürü yazı çıkıyor benimde kanamam oldu hamileymişim reglim biteli 3 gün oldu sürekli gazlı karın ağrısı mide bulantım ve bel ağrım varbugün sabaha kadar uyuyamadım sürekli üşüyorum sabah da aşırı başım döndü lütfen yargılamayın sadece merak ettim karşıma öyle bilgiler çıktığı için

Üstüne görme şeklinde oluyor evet ama adet kanaması gibi olmuyor asla, lekelenme veya açık pembe kanama şeklinde oluyor 5 gün sürdüğünü de hiç duymadım. Siz adet olmuşsunuz hamilelik riski yok

Üstüne görme şeklinde oluyor evet ama adet kanaması gibi olmuyor asla, lekelenme veya açık pembe kanama şeklinde oluyor 5 gün sürdüğünü de hiç duymadım. Siz adet olmuşsunuz hamilelik riski yok
Merhaba benim de sadece yarım gün kanamam oldu sancılı ama sonra kesildi lekenme değil yani normal kanamam geldi. Sonra kesildi sadece karnimda gaz sancısı var üstüne görme bu şekilde mi olur. Yarın doktora gitcem ama yine de merak ediyorum. Bu arada çatlatma iğnesi kullandım 20. Günü böyle oldu hiç test yapmadım

Back
X