regl ve parça gelmesi

bigaripkiz16

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Mayıs 2021
27
6
1
Reglimin ilk gününde elimin uzunluğunda bir parça geldi (kan pıhtısı falan değil eminim) ve o günden beri yaklaşık 1 aydır kanamam var son 1 haftası lekelenme şeklinde geldi. O parçanın ne olduğunu bilmiyorum ve korkuyorum. Başına gelen var mı daha önce? Bekarım ve bakireyim, cerrahi müdahele olmadı.

Nasıl doktora gitmediniz ya. Bence pihtidan başka açıklaması yok ya. Bekarsin yani. Bebek düşecek değil ya. Benim de rahimde biriken kan biraz kalın oluyor. O yüzden pıhtı şeklinde regl oluyorum

koronaydım devamında da temaslı olduğum için gidemedim ve kadın doğum randevusu bulamadım
Anladım çok geçmiş olsun . Benim de pıhtı geldiği olmuştu. Hala da olur ama bahsettiğiniz kadar büyük değil. En yakın zamanda doktora gidin . Önemli bisey yoktur inşallah

Rahim minicik bir şey. El kadar değil ki. O parça rahimden nasıl çıkacak? Hadi çıktı diyelim. Sancılanmanız, rahim ağzının açılması lazım çıkabilmesi için. Özel kliniği olan bir kadın doğum doktoru bulun internetten. Randevu vermek için olan numarayı arayıp durumu söyleyin, sizi yönlendirir.
Bir de o büyüklükte bir şey kızlık zarını da bozar

El uzunluğun kadar 2-3 cm kalınlığında, hiçbir şey hissetmedim, pedimde gördüm direkt, kanamam bugün normal adet şeklinde başladı, düne kadar lekelenme gibi damla damlaydı

Hangi şehirdesiniz? Nasıl bulamadınız, ben daha dün gittim Bursa’da. Bir an önce gidin. Ciddi gibi duruyor.
Bulunduğum ilçede mhrsden alamıyordum doktor görünmüyordu. cuma günü aradım hastaneyi tek doktor var kadın hastaklarında dedi. Haftaiçi acile gidicem ordan ulaşıcam doktora bir şekilde. Ve kanamam da arttı

Özel hastaneye gitmeyi deneseniz?

Ben bikeresinde doktordayken bir kadin vardi aynen senin dedigin gibi bisey dusurmustu hatta resmini de gosterdi bana. Doktor dogurula bilen kist demisti qaliba boyle kendiliginden dusmus. Acaba boyle biseymi?

Ben bikeresinde doktordayken bir kadin vardi aynen senin dedigin gibi bisey dusurmustu hatta resmini de gosterdi bana. Doktor dogurula bilen kist demisti qaliba boyle kendiliginden dusmus. Acaba boyle biseymi?
Google da arama yapinca öyle bir terim yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…