- 8 Mayıs 2021
- 27
- 6
- 1
- Konu Sahibi bigaripkiz16
-
Özel mesajla göndersem sizin için sorun olur mu? Aynı şey mi merak ettimBen bikeresinde doktordayken bir kadin vardi aynen senin dedigin gibi bisey dusurmustu hatta resmini de gosterdi bana. Doktor dogurula bilen kist demisti qaliba boyle kendiliginden dusmus. Acaba boyle biseymi?
Aynen bende baktım göremedimGoogle da arama yapinca öyle bir terim yok
Bende dönem dönem o parçalardan dusuruyorum.Aynen bende baktım göremedim
Amin inşallah teşekkür ederimŞehir hastanesi ilgilenir sanırım. Çok bekletmeyin ama yine de. Geçmiş olsun inşallah bir sıkıntı yoktur.
Parça parça düşmeyi biliyorum ama Böyle uzun bir şey düşürmek ilk kez başıma geldi ve görünce çok korktum bu ne diye. Anlam veremedim yaniBende dönem dönem o parçalardan dusuruyorum.
Ama sizin gibi bı ay sürmez kanamam.
Rahim duvarı mi dökülüyor neymiş.oyle demişti doktorum.
Fakat sizinkinde bı anormallik var gibi.
Benimki de bahsettiginiz et parçasıydı uzunca.Parça parça düşmeyi biliyorum ama Böyle uzun bir şey düşürmek ilk kez başıma geldi ve görünce çok korktum bu ne diye. Anlam veremedim yani
Eğer sizinkiyle aynıysa normal bir şey yani korkmam gerekmiyor ama yinede görüneceğim teşekkür ederimBenimki de bahsettiginiz et parçasıydı uzunca.
Kan pıhtısı değil.
Geçmiş olsun bı gorunun doktoea
Kist düşmesinde ağrı oluyormuş bende hiçbir belirti olmadı kiKist düşmüş olabilir bir an önce doktora görünmelisin
Yo canim niye sorun olsunÖzel mesajla göndersem sizin için sorun olur mu? Aynı şey mi merak ettim
Bilmiyorumki bende sadece olaya sahit olmustum. Ilk ve son kez orda duymustum. Zaten o doktorun tedaviside bende bi ise yaramadiGoogle da arama yapinca öyle bir terim yok
En iyi doktor şansım yok tek doktor varmış devlette ama özele gidersem dikkat edeceğimCanım bence vakit kaybetmeden doktora görün hatta yaşadığın şehirdeki en iyi doktora git detaylı baksın
Bekarlara bakılmıyor ki alttan daha öncede gittim pek çok kezMadem bekarsın alttan alet ile bakmasına izin verme
Benimde koronamın peşinde oldu anlamadım ne olduğunu. gideceğim salı günüKorona olduktan sonraki adetim bahsettiğiniz gibi oldu büyük parçalar düştü ve yoğun geçti adet dönemim.. Görümcemde covid olduğu ay aynı bu şekilde geçirmişti adetini.. Biz ya ilaçlardan yada bitkisel şeyler kullanmıştık onlardan kaynaklandığını düşündük..
Bu ay adetim bir ay sürdü büyük pıhtı şeklinde parçalar düştü sürekli, iki kere acillik oldum yoğun kanamadan bir sebep yok herşey yolunda bazen olabiliyor dedi doktorum adet düzenleyici ilaç verdi kullanmaya başladığım an kesildi kanamam..
Sizde ihmal etmeyin kesinlikle bir kadın doğuma en kısa zamanda muayene olun ben özelde bile sıra bulamamıştım acilden giriş yaptım direk yönlendirdiler o şekilde yapabilirsiniz..
Kansızlık durumum yoktu baktırmıştım hatta doktorda şaşırdı bu kadar kanamaya kan seviyen yüksek dedikansızlığı olan insanlar adet dönemlerin bu şekilde kan gelebiliyor. annemde kronik kansızlık vardı, ne zaman düşse parça parça gelirdi.
benim de var kansızlığım, özellikle alt limitin altına düşünce hemen parça gelir.
değerlerinizi biliyor musunuz?
Kansızlık durumum yoktu baktırmıştım hatta doktorda şaşırdı bu kadar kanamaya kan seviyen yüksek dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?