regl ve parça gelmesi

Ben bikeresinde doktordayken bir kadin vardi aynen senin dedigin gibi bisey dusurmustu hatta resmini de gosterdi bana. Doktor dogurula bilen kist demisti qaliba boyle kendiliginden dusmus. Acaba boyle biseymi?
Özel mesajla göndersem sizin için sorun olur mu? Aynı şey mi merak ettim

Bende dönem dönem o parçalardan dusuruyorum.
Ama sizin gibi bı ay sürmez kanamam.
Rahim duvarı mi dökülüyor neymiş.oyle demişti doktorum.

Fakat sizinkinde bı anormallik var gibi.
Parça parça düşmeyi biliyorum ama Böyle uzun bir şey düşürmek ilk kez başıma geldi ve görünce çok korktum bu ne diye. Anlam veremedim yani

Parça parça düşmeyi biliyorum ama Böyle uzun bir şey düşürmek ilk kez başıma geldi ve görünce çok korktum bu ne diye. Anlam veremedim yani
Benimki de bahsettiginiz et parçasıydı uzunca.
Kan pıhtısı değil.

Geçmiş olsun bı gorunun doktoea

Canım bence vakit kaybetmeden doktora görün hatta yaşadığın şehirdeki en iyi doktora git detaylı baksın

Korona olduktan sonraki adetim bahsettiğiniz gibi oldu büyük parçalar düştü ve yoğun geçti adet dönemim.. Görümcemde covid olduğu ay aynı bu şekilde geçirmişti adetini.. Biz ya ilaçlardan yada bitkisel şeyler kullanmıştık onlardan kaynaklandığını düşündük..
Bu ay adetim bir ay sürdü büyük pıhtı şeklinde parçalar düştü sürekli, iki kere acillik oldum yoğun kanamadan bir sebep yok herşey yolunda bazen olabiliyor dedi doktorum adet düzenleyici ilaç verdi kullanmaya başladığım an kesildi kanamam..
Sizde ihmal etmeyin kesinlikle bir kadın doğuma en kısa zamanda muayene olun ben özelde bile sıra bulamamıştım acilden giriş yaptım direk yönlendirdiler o şekilde yapabilirsiniz..

kansızlığı olan insanlar adet dönemlerin bu şekilde kan gelebiliyor. annemde kronik kansızlık vardı, ne zaman düşse parça parça gelirdi.
benim de var kansızlığım, özellikle alt limitin altına düşünce hemen parça gelir.
değerlerinizi biliyor musunuz?

Benimde koronamın peşinde oldu anlamadım ne olduğunu. gideceğim salı günü

Kansızlık durumum yoktu baktırmıştım hatta doktorda şaşırdı bu kadar kanamaya kan seviyen yüksek dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…