Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba, reglim daha 2 hafta önce bitmesine rağmen bugün kanamam başladı ama adet kanaması gibi değil karnım filan da ağrımıyor zaten daha 2 hafta vardı. Yaşayan var mı acaba daha önce? Nedeni ne olabilir?
Ara kanamalar mevsimsel değişiklikler ilaç kullanimi ve strese bağlı olabiliyor. Bende yaşamıştım bunu ve doktora gittim bir kaç değişik doktora hatta. Hersey normal dendi. Fakat ara kanamayi son adet tarihi olarak düşündüğümde diğer adetime 4 gün kala hamile olduğumu ogrendim. Bhcg değerim ise 1300 idi. Yani o kanamayi üstüne görme olarak tabir ettikleri durum olarak düşündüm sonradan. Son adetim aslında ara kanamadam önceki reglim denilebirdi. Daha önce böyle bir durum yaşamadığim için tuhaf gelmişti bana da.
Evli değilseniz muhtemelen ilk cümlemize geçerli. Yumutlamada kanama olması diye bir durum yaygin değil. Yada ben bilmiyorum. Yumutlamada alakası olduğunu sanmıyorum.