Regl Zamanı Ultrason ile Kist Görünür Mü

1111010001

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Eylül 2018
1.117
885
123
Merhabalar 😊

Kadın Hastalıklarından randevu aldım. Kist var mı diye baktıracağım. Randevum yarın ama bugün regl olma durumum da var. Regle ilk günü doktora gitsem üstten bakarak yani ultrason ile kist ya da herhangi bir sıkıntı olup olmadığı anlaşılabilir mi? İnternette bir şey bulamadım bu konuyla ilgili. Nereden kaldı bilmiyorum ama regl zamanı kadın doğuma gidilmez diye kalmış. Eğer öyleyse nedeni nedir? Kist vb. Varsa neden görünmez?

Merhabalar 😊

Kadın Hastalıklarından randevu aldım. Kist var mı diye baktıracağım. Randevum yarın ama bugün regl olma durumum da var. Regle ilk günü doktora gitsem üstten bakarak yani ultrason ile kist ya da herhangi bir sıkıntı olup olmadığı anlaşılabilir mi? İnternette bir şey bulamadım bu konuyla ilgili. Nereden kaldı bilmiyorum ama regl zamanı kadın doğuma gidilmez diye kalmış. Eğer öyleyse nedeni nedir? Kist vb. Varsa neden görünmez?
Reglün 3. Günü en idealidir.

Merhabalar 😊

Kist varsa eğer soğan kürünü yüzde 100 tavsiye ederim.4,5 cmlik kistimi soğan kürü tamamen yok etmişti. Tabi çikolata kisti vs ise çözüm olmayabilir. Geçmiş olsun.

Merhabalar 😊

Evliyseniz zaten adetin 2. 3. Günü alttan ultrason yapılır o zamanda kist gözükür. Adetliyken attan olur mu demeyin ben 4 yıldır hiç karından muayene olmadım bebek tedavisi için 😁

Cevaplarınız için teşekkür ederim 😊 pko'lu çıktım. Hiç şaşırmadım. Regl olmadım. Biraz daha bekleyeceğim. Olmazsam doktorumun yazdığı duphaston ilacını sabah akşam birer tane olacak şekilde 10 gün kullandıktan sonra regl olacakmışım. Olduktan sonra 3, 4 ya da 5. günü tahlil verecekmişim. Pko bir kist türü değilmiş. Ben kist sanıyordum bu yaşıma kadar. Duphaston bir çeşit doğum kontrol ilacı mı?

Back
X