Reglden 1 Hafta Önce Testte Silik Çizgi

sinavcicek

Üye
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2021
7
0
16
31
Arkadaşlar hepinize merhaba, yaklaşık 1 yıldır evlat sahibi olmak için uğraşıyorum.Benim sorum adetine 7-8 gün kala silik, belli belirsiz bir çizgi görüp gebe olduğunu öğrenenler var mı? Aslında cevaplar net, kan testi yaptırmadan hiçbir şeyin kesin olmayacağının da farkındayım. Git kan testi yaptır diyebilirsiniz birçoğunuz. Ama insan ufacık bir umut arıyor işte :( ilk defa silik bi çizgi gördüm aylardır bunu görmek için bekledim. İnnovita marka testi ilk kez kullandım. Markadan kaynaklı mı böyledir acaba?

Eklentiler

• 0BD0679F-380A-4BCD-ABDE-654309639B9D.webp
    0BD0679F-380A-4BCD-ABDE-654309639B9D.webp
    12,7 KB · Görüntüleme: 146
Evet var gibi duruyor bende böyle silik çizgide öğrendim yarın tekrar yapın koyulaşmis olursa var demektir sonra inşallah kan testi🙂

Bende 6 gün kala silik çzigiyle gördüm şimdi teste bakıyorum hatta diyorum ne göz varmış bende nasıl görmüşüm bunu o derece silik

Arkadaşlar çok teşekkür ederim insan bir umut duymak istiyo işte inşaAllah dediğiniz gibidir şimdiden umutlandırmayayım kendimi diyorum ama sanırım çok geç 🫣

Arkadaşlar hepinize merhaba, yaklaşık 1 yıldır evlat sahibi olmak için uğraşıyorum.Benim sorum adetine 7-8 gün kala silik, belli belirsiz bir çizgi görüp gebe olduğunu öğrenenler var mı? Aslında cevaplar net, kan testi yaptırmadan hiçbir şeyin kesin olmayacağının da farkındayım. Git kan testi yaptır diyebilirsiniz birçoğunuz. Ama insan ufacık bir umut arıyor işte :KK43: ilk defa silik bi çizgi gördüm aylardır bunu görmek için bekledim. İnnovita marka testi ilk kez kullandım. Markadan kaynaklı mı böyledir acaba?
Canim sonucun ne oldu

Back
X