Bence bi daha yap , adetinin geçmesi en doğru sonucu verir ama dayanamazsan eğer yarın bi daha erken gebelik testi yap derimAdetime 10 gün kala erken gebelik testi yaptım fakat 2. Çizgi flasla zor görülen silik bir çizgi var normal bakınca gözükmüyor ama erken mi yaptım sizce testi. Çünkü kasıklarımda ani hareketlerde ve hafif ağır kaldırınca ağrı oluyor. Goguslerde hafiften ağrı var adetime şuan da 5 gün var sizce testti erken mi yaptım yoksa adet olucam o yüzden mi böyle oluyor?
Keşke foto çekseydin canım ama moralini bozma erken yapmışsın sonuçtaAdetime 10 gün kala erken gebelik testi yaptım fakat 2. Çizgi flasla zor görülen silik bir çizgi var normal bakınca gözükmüyor ama erken mi yaptım sizce testi. Çünkü kasıklarımda ani hareketlerde ve hafif ağır kaldırınca ağrı oluyor. Goguslerde hafiften ağrı var adetime şuan da 5 gün var sizce testti erken mi yaptım yoksa adet olucam o yüzden mi böyle oluyor?
Çektim ama fotoğrafta görünmüyor işte zar zor flaslaKeşke foto çekseydin canım ama moralini bozma erken yapmışsın sonuçta
Erken gebelik testi bile adet gununden en fazla birkac gun once sonuc verir. 6 gun kala falan diyorlar ama o bile dogru olmayabilir.Erken gebelik testi yazıyor diye yaptım ama demekki erkenmis
Ben günümü bekliyim o zaman çünkü böyle ilaç kullanamıyorum tereddütte kaldimErken gebelik testi bile adet gununden en fazla birkac gun once sonuc verir. 6 gun kala falan diyorlar ama o bile dogru olmayabilir.
10 gün önceden yapıp pozitif çıkanlar var. Oyle olduguü icin yaptim.Yok canım ne erkeni, seviştikten bir gece sonra yapacaksın
Kullanmam gereken ilaçlar varYok canım ne erkeni, seviştikten bir gece sonra yapacaksın
Yarın direk kan vermeye gidicem. Çok taktım kafama 3 Kere korunmasiz iliskiden sonra ve kullanmam gereken ilaclardan bu kadar aceleci olmam cok dogal. Paylaşırım sonucu inşallahben ilk hamileliğimi 5 gün önce ikincisini 7 gün önce çooook silik bir testle öğrendim. gün gün koyulaştı. ama erken yapılan testlerde belli olmama ihtimali çok yüksek. sizde çok çok erken yapmışsınız o yüzden bence yarın bir daha yapın ve sonucu paylaşın lütfen.
Iliski sirasida olabilir bos durmamak lazimYok canım ne erkeni, seviştikten bir gece sonra yapacaksın
KomikIliski sirasida olabilir bos durmamak lazim
Erken yumurtlayan kişiler onlar10 gün önceden yapıp pozitif çıkanlar var. Oyle olduguü icin yaptim.
Benimde öyle flasla görüyorum siliigi ayni belirtiler de var ekstra uykudan kalkınca bulantıBen de 9 gün kala testim böyle çıktı. Bi kaç belirti var meme ucu hassasiyeti kremsi akıntı vs gibi. Ama emin değilim reglin geçmesini bekleyeceğim .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?