Bakalım hayırlısıBaya erken yapmissin 4 gun oncesi bile cok silik goren var bekle bence insallah vardir
Onlar erken yumurtlamıştır. Adetten hemen sonra yumurtlayanlar var. Veya döngüsü uzun olan10 gün önceden yapıp pozitif çıkanlar var. Oyle olduguü icin yaptim.
Adetime 3 gün kala yaptım yine negatif bugün olmam gerekiyordu olmadım.Sonuçlar ne durumda benim de adet olmama 11 gün var bekliyorum
Çok erken yapmışsın tam yumurtlama tarihinden emin isen 14 gün sonrasıda adet ginğn olması gerekir o adet tarihinden 6 gün önceyi bulabilir ama çok silik çıkar pozitif olsa bile yani emin olamazsın en güzeli en erken 4 gün kala yapmak sabah idrarıyla tespiti daha kolaay olur. Güzel heyecanlı günlerAdetime 10 gün kala erken gebelik testi yaptım fakat 2. Çizgi flasla zor görülen silik bir çizgi var normal bakınca gözükmüyor ama erken mi yaptım sizce testi. Çünkü kasıklarımda ani hareketlerde ve hafif ağır kaldırınca ağrı oluyor. Goguslerde hafiften ağrı var adetime şuan da 5 gün var sizce testti erken mi yaptım yoksa adet olucam o yüzden mi böyle oluyor?
Bugün 9 gün kaldı beta hcg 0.200Adetime 3 gün kala yaptım yine negatif bugün olmam gerekiyordu olmadım.
5 gün geçti ama olucak gibi bekliyorum testte 4 gün kala yaptistim negatifti bi daha yapmadımsonuçlar ne kızlarrrr
Şuan 5 gun gecti ama regl gunume 4 gün kala yapıp negatif çıkınca bi daha yapmadimRegl günü gelince yapin hatta regl den bi kacgun daha geçerse daha iyi olur.
Hamile misinŞuan 5 gun gecti ama regl gunume 4 gün kala yapıp negatif çıkınca bi daha yapmadim
6 gün kala denmesi adete 6 gün kala değil, testin üzerinde de yazıyor zaten, gecikmenin üzerinden 1 gün geçmişken onun üzerinden 6 gün geriye sayıyor adete 4 gün kala filan ölçüyor en erken. Hiç güvenilir degil buarada erken gebelikte cok silik çizgi çıkmıştı benim ama adet oldumErken gebelik testi bile adet gununden en fazla birkac gun once sonuc verir. 6 gun kala falan diyorlar ama o bile dogru olmayabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?