Reglden 10 gun önce yapilan erken gebelik testi negatif cikti ? Sizce testi erken mi yaptim

Çok erken yapmışsın tam yumurtlama tarihinden emin isen 14 gün sonrasıda adet ginğn olması gerekir o adet tarihinden 6 gün önceyi bulabilir ama çok silik çıkar pozitif olsa bile yani emin olamazsın en güzeli en erken 4 gün kala yapmak sabah idrarıyla tespiti daha kolaay olur. Güzel heyecanlı günler

9 gün önce öğrendim kaset test ile z:)

Kan da 5.10 çıktı
2 gün sonra tekrar ettim 31,29 çıktı

Erken gebelik testi bile adet gununden en fazla birkac gun once sonuc verir. 6 gun kala falan diyorlar ama o bile dogru olmayabilir.
6 gün kala denmesi adete 6 gün kala değil, testin üzerinde de yazıyor zaten, gecikmenin üzerinden 1 gün geçmişken onun üzerinden 6 gün geriye sayıyor adete 4 gün kala filan ölçüyor en erken. Hiç güvenilir degil buarada erken gebelikte cok silik çizgi çıkmıştı benim ama adet oldum

Merhabalar yeni katıldım aranıza ben 8 Mart'ta korunmali ilişki yaşadım 11 Mart'ta regl olmam gerekirken 10 Mart'ta regl oldum her zamanki gibi günümde bitti normal ilerledi ilişki üstünden 24 gün geçti bu süreçte 4 kere test yaptım birisi erken gebelik testi hepsi negatif çıktı regla 7 gün var sizce doğrumudur yardımcı olurmusunz lütfen

Merhabalar yeni katıldım aranıza ben 8 Mart'ta korunmali ilişki yaşadım 11 Mart'ta regl olmam gerekirken 10 Mart'ta regl oldum her zamanki gibi günümde bitti normal ilerledi ilişki üstünden 24 gün geçti bu süreçte 4 kere test yaptım birisi erken gebelik testi hepsi negatif çıktı regla 7 gün var... Doğrumudur sizce yardımcı olurmusunz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…