- 19 Nisan 2021
- 1.469
- 2.396
- 83
- Konu Sahibi BerryBlossom
-
inşallah öyledir :)Geçenlerde görmüştüm regl günü ve sonrası negatif çıkmış 8.günde pozitif görmüş birisi. İnşallah vardır sizin de geç döllenme falan olabilir
yaaa ne güzel olmuş :))Bu ay yaşadım. İki günde bi test yaptım ve pozitifi baya silik şekilde 10.gün gördümİlk bebeğimde 6 gün kala yaptığım test daha koyuydu
Yaaa geç mi yumurtladın acaba? Yumurtlama takibi yapmış mıydın?Bu ay yaşadım. İki günde bi test yaptım ve pozitifi baya silik şekilde 10.gün gördümİlk bebeğimde 6 gün kala yaptığım test daha koyuydu
Büyük ihtimalle canım, takip yapmadımYaaa geç mi yumurtladın acaba? Yumurtlama takibi yapmış mıydın?
Bugün benim bat günüm, negatif çıktı üzüldüm belki geç döllenme de olabilir. Belirtin var mıydı pekiBüyük ihtimalle canım, takip yapmadım
Belirtim yoktu ne adet ne regl. Hafif hafif ağrılarım vardı oldum olucam derken pozitif gördümBugün benim bat günüm, negatif çıktı üzüldüm belki geç döllenme de olabilir. Belirtin var mıydı peki
adet oldunuz muMerhaba arkadaşlar regl günü ve reglden 1 gün sonra test yaptım negatif fakat 5 gün geçti hala adet olamadım arada sancı giriyor sökülecek gibi ama normal akıntı dışında gelen giden yok. Sormak istediğim reglden 1-2 gün sonra test yapıp negatif gören sonrasında pozitif olduğunu öğrenen oldu mu bu mümkün mü ? teşekkür ederim
Ben de sizin gibiyimMerhaba arkadaşlar regl günü ve reglden 1 gün sonra test yaptım negatif fakat 5 gün geçti hala adet olamadım arada sancı giriyor sökülecek gibi ama normal akıntı dışında gelen giden yok. Sormak istediğim reglden 1-2 gün sonra test yapıp negatif gören sonrasında pozitif olduğunu öğrenen oldu mu bu mümkün mü ? teşekkür ederim
2 hafta beklemiştim ben test yapmak için kafama da hiç takmadım adet gecmesini ve pozitifi gördüm canım istersen bir kaç gün daha bekle ve öyle test yap derimMerhaba arkadaşlar regl günü ve reglden 1 gün sonra test yaptım negatif fakat 5 gün geçti hala adet olamadım arada sancı giriyor sökülecek gibi ama normal akıntı dışında gelen giden yok. Sormak istediğim reglden 1-2 gün sonra test yapıp negatif gören sonrasında pozitif olduğunu öğrenen oldu mu bu mümkün mü ? teşekkür ederim
hayır henüz olmadım fakat normal akıntım kahverengimsi geldi biraz sonra yine durduadet oldunuz mu
Benim de bugün 6 gün geçti adet olmadım ilk defa bu kadar gecikti hamilelik testi negatif çıkmıştıhayır henüz olmadım fakat normal akıntım kahverengimsi geldi biraz sonra yine durdu
benimde 6. günüm bugün. 1 aydır düzenli inofolic içtim acaba o mu bozdu düzenimi bilmiyorum test yapcam yine 1-2 gün sonra hala olmazsam. ama sanmıyorum hamile olduğumuBenim de bugün 6 gün geçti adet olmadım ilk defa bu kadar gecikti hamilelik testi negatif çıkmıştı
Bende hiç sanmıyorum hamile olduğumu ama hayatımda ilk defa başıma geldi şimdi niye adet olmadım diye strese girdimbenimde 6. günüm bugün. 1 aydır düzenli inofolic içtim acaba o mu bozdu düzenimi bilmiyorum test yapcam yine 1-2 gün sonra hala olmazsam. ama sanmıyorum hamile olduğumu
10 ve üzerindeki beta değerini olcebiliyor gebelik testleri..2 veya 3 gün gecikmeyle çıkması lazım...yinede bir kan testi yapın kesinlesmesi icinMerhaba arkadaşlar regl günü ve reglden 1 gün sonra test yaptım negatif fakat 5 gün geçti hala adet olamadım arada sancı giriyor sökülecek gibi ama normal akıntı dışında gelen giden yok. Sormak istediğim reglden 1-2 gün sonra test yapıp negatif gören sonrasında pozitif olduğunu öğrenen oldu mu bu mümkün mü ? teşekkür ederim
Adetin 13 gün gecikince mi pozitif gördün canım?Tam 13 gun sonra pozıtıfı gordum
EvetAdetin 13 gün gecikince mi pozitif gördün canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?