Reglden kaç gün sonra test yapmalı ?

BerryBlossom

🌠🌠🌠
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
19 Nisan 2021
1.469
2.396
83
Merhaba arkadaşlar regl günü ve reglden 1 gün sonra test yaptım negatif fakat 5 gün geçti hala adet olamadım arada sancı giriyor sökülecek gibi ama normal akıntı dışında gelen giden yok. Sormak istediğim reglden 1-2 gün sonra test yapıp negatif gören sonrasında pozitif olduğunu öğrenen oldu mu bu mümkün mü ? teşekkür ederim

Geçenlerde görmüştüm regl günü ve sonrası negatif çıkmış 8.günde pozitif görmüş birisi. İnşallah vardır sizin de geç döllenme falan olabilir

Bu ay yaşadım. İki günde bi test yaptım ve pozitifi baya silik şekilde 10.gün gördüm İlk bebeğimde 6 gün kala yaptığım test daha koyuydu

adet oldunuz mu

Ben de sizin gibiyim
Kızlar merhaba bilen bi yazsın.
Her zaman takvime göre yumurtlama olurdu ( ovs. testi kullanıyorum )
Ama son aylarda hep 1 hafta geç yumurtlamaya başladım bu da adetimi hep geciktirmeye başladı en az 4 gün .
Bu ay da geç yumurtlama gördüm adetim ötelendi normal adetin 4 ,5,6. Günlerinde lekelenmeler oluyor sadece peçeteye geçiyor.
Erken gebelik testi yaptım çıkmadı ,ovs. testi ile gebelik öğrenenleri okudum 1test yaptım 2.çizgi koyu çıktı.
Neyse yalnız bu süreçte kasıklarda şiddetli batma ,ani harekette kram ve baş dönmeleri var.
Sağlık ocağına gittim gecikmenin 10.günü gel dedi dr.
Test yapmadı , hastaneye gitsem dedim 10 günü bekle dedi ,ya ben ne yaşıyorum bilmiyorum ,dış gebelik mi normali mi?
Benim gibi bişi yaşayanlar oldu mu ,ilk lekelenme bat 4 günü, Pazar günü lekelenmeler başladı .

Yardımcı olur musunuz ,ağrı lekelenmeler dış gebelik mi ,dr neden kan almadı offfff ?

2 hafta beklemiştim ben test yapmak için kafama da hiç takmadım adet gecmesini ve pozitifi gördüm canım istersen bir kaç gün daha bekle ve öyle test yap derim hakkında hayırlısı olsun inşallah

Benim de bugün 6 gün geçti adet olmadım ilk defa bu kadar gecikti hamilelik testi negatif çıkmıştı
benimde 6. günüm bugün. 1 aydır düzenli inofolic içtim acaba o mu bozdu düzenimi bilmiyorum test yapcam yine 1-2 gün sonra hala olmazsam. ama sanmıyorum hamile olduğumu

benimde 6. günüm bugün. 1 aydır düzenli inofolic içtim acaba o mu bozdu düzenimi bilmiyorum test yapcam yine 1-2 gün sonra hala olmazsam. ama sanmıyorum hamile olduğumu
Bende hiç sanmıyorum hamile olduğumu ama hayatımda ilk defa başıma geldi şimdi niye adet olmadım diye strese girdim

10 ve üzerindeki beta değerini olcebiliyor gebelik testleri..2 veya 3 gün gecikmeyle çıkması lazım...yinede bir kan testi yapın kesinlesmesi icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…