Reglden kaç gün sonra test yapmalı ?

Yumurtlama takibi yapmış mıydın peki demek böyle mucizeler oluyormuş, benim adetim dündü testim negatif çıktı diye çok üzüldüm
Hayır yapmamıstım ve son 6 aydır falan adetım duzenlı ilerliyordu.
İnsan 13 gun gecince endişede etmeye baslıyor test negatif acaba saglık sorunum mu var diye ama internette arastırdıgımda çok kişinin basına geldıgını gördüm Şimdi bekliyorum minigimi inşallah saglıkla kucagıma alırım
İnşallah sanada nasip olsun

Peki bu 13 gün içinde test yapıp negatif gördüğün oldu mu? Maşallah diyeyim, sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Rabbim

Peki bu 13 gün içinde test yapıp negatif gördüğün oldu mu? Maşallah diyeyim, sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Rabbim
Amin cok sagol. Tabi gecikmeden yapmıstım negatif tabi gecıktı 8 gun gecti test yaptım negatif cıktı testı bıraktım dışarı cıktık. Eve gelince gözüm teste gitti bir baktım ıkıncı cızgı hafıf belirmiş kalktık gittik hastaneye kan verdim 1,20 cıktı Hastanede resmeen yüzümüze bakmadılar hamile degilsiniz dediler bu kadar tabi meger hamileymısım

Maşallah mucize gibi birşey olmuş

Belirtim yoktu ne adet ne regl. Hafif hafif ağrılarım vardı oldum olucam derken pozitif gördüm
Merhaba bende sizinle aynı durumdayım ne adet belirtim nede gebelik sadece adete 4 gün kala kasiklarim adet olacakmışım gibi ağırdı ve 1 gün sonra geçti erken gebelik testi yaptım negatif (kaset test te yaptim ama hiç birsey çıkmadı sizinde bebisiniz hayırlı olsun

Geç gördüm canım teşekkür ederim. Adet oldun mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…