regle 1 gün kala vajinayj zorlamak reglin suresinj erteler mi?

bezelyelipatatesyemegi

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Mart 2022
17
-6
1
28
1 gün once sevgilimle birlikteydim ve som gün diye ilişkiye girmedik ama sevisirken parmaklama oldu illaki ve parmagini asiri derine soktu ve baya hissettirdi icimde fazlasıyla . yapmamızın üzerinden 2 saat sonra tuvalete gitme firsati gördüm ve pembemsi bir kanama vardi bakire degilim ama bu kanama zorlanmadan olabilir mi ? bugünde teslimin ilk günü normalde plana göre ama regl olmadım bu normal bir durum mu yoksa farkli bisey mi? ve son olarak hamilelikle ilgisi var mı hamile kalmak icin erken hissediyorum.

Zorlamadan dolayı olabilir

ama şu an hicbi akıntı falan yok regl olmam lazım normalde vajinayi zorlamak erteler mi yani
Yani ben kendim bir kaç defa buna benzer durum yaşadım. Regliye yakın zamanda ilişki oldugunda akıntı gibi pembelik geliyor. Bir kaç gun sonrada reglim başlıyordu. Sizinkini de bu duruma benzettim
Şüphenizden kurtulmak için test yapın en azından garanti olur

Zorlamadan dolayı yaşım genç hamilelikle ilgisi yoktur degil mi

iliskiye en son cuma girdik 1 gün once sadece parmagiyla girdi ve baya derine girdi canımın acidigini soylemistim yani zorlamadan olabilir mi acaba

Regl az kaldığı zaman mastürbasyon yapsan bile kan gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…