- 29 Mart 2022
- 17
- -6
- 1
- 28
- Konu Sahibi bezelyelipatatesyemegi
-
hayir daha once ilişkiye girdik parmakla kalınmaz tabi ama reglin gelmemesi hamilik olabilir miParmak ve hamilelik mişaka yapıyorsunuz di mi
yanlış anlıyorsunuz daha once ilişkiye girmiştik eksik yazmis olabilirim ama bi kadin olarak merak ediyorum cidden gülmeniz komik benim icin baya ciddiAhahahaha tövbe yarabbi daha neler görecezparmak çocuklar böyle doğuyor demek ki
Hee öncesini anlayamamışımhayir daha once ilişkiye girdik parmakla kalınmaz tabi ama reglin gelmemesi hamilik olabilir mi
Zorlamadan dolayı olabilir1 gün once sevgilimle birlikteydim ve som gün diye ilişkiye girmedik ama sevisirken parmaklama oldu illaki ve parmagini asiri derine soktu ve baya hissettirdi icimde fazlasıyla . yapmamızın üzerinden 2 saat sonra tuvalete gitme firsati gördüm ve pembemsi bir kanama vardi bakire degilim ama bu kanama zorlanmadan olabilir mi ? bugünde teslimin ilk günü normalde plana göre ama regl olmadım bu normal bir durum mu yoksa farkli bisey mi? ve son olarak hamilelikle ilgisi var mı hamile kalmak icin erken hissediyorum daha once de ilişkiye girdim benim icin ciddi bi durum başlıktaki soruya göre yanıt verseniz iyi olur
ama şu an hicbi akıntı falan yok regl olmam lazım normalde vajinayi zorlamak erteler mi yaniHee öncesini anlayamamışım
Reglinize yakın bir zaman sanmıyorum hamilelik olsun ama ihtimal vardır tabiki.
Regliye yakın ilişki yaşandığında regliniz erkenden gelebiliyor. Pembelik o olabilir
Yani ben kendim bir kaç defa buna benzer durum yaşadım. Regliye yakın zamanda ilişki oldugunda akıntı gibi pembelik geliyor. Bir kaç gun sonrada reglim başlıyordu. Sizinkini de bu duruma benzettimama şu an hicbi akıntı falan yok regl olmam lazım normalde vajinayi zorlamak erteler mi yani
Zorlamadan dolayı yaşım genç hamilelikle ilgisi yoktur degil mi
iliskiye en son cuma girdik 1 gün once sadece parmagiyla girdi ve baya derine girdi canımın acidigini soylemistim yani zorlamadan olabilir mi acabaYani ben kendim bir kaç defa buna benzer durum yaşadım. Regliye yakın zamanda ilişki oldugunda akıntı gibi pembelik geliyor. Bir kaç gun sonrada reglim başlıyordu. Sizinkini de bu duruma benzettim
Şüphenizden kurtulmak için test yapın en azından garanti olur
Ben hiç öyle bir erteleme yaşamadım ve duymadım ama 2 hafta öncesine kadar korunmasız ilişki olduysa test yapınama şu an hicbi akıntı falan yok regl olmam lazım normalde vajinayi zorlamak erteler mi yani
evet hep duzenli oluyorum ilişkinin üzerinden de 4 gün gectiBen hiç öyle bir erteleme yaşamadım ve duymadım ama 2 hafta öncesine kadar korunmasız ilişki olduysa test yapın
Gününüz ne kadar geçti?
Hep düzenli mi regl olursunuz?
İlişki başka olmadı mı bu ayevet hep duzenli oluyorum ilişkinin üzerinden de 4 gün gecti
haftada 4 gün girdik sayarsak ilişkiye sıklıkla giriyoruz bu ayda girdik baya reglin gelmemesi korkuttuİlişki başka olmadı mı bu ay
Regliniz 4 gün mü geçti
Hemen test yapın derimhaftada 4 gün girdik sayarsak ilişkiye sıklıkla giriyoruz bu ayda girdik baya reglin gelmemesi korkuttu
teşekkür ederim benimle düzgün bi iletişimde olduğunuz icin basta gülüp anlamayanlar sinirimi bozduHemen test yapın derim
parmaklayarak cocuk yapılmadığını biliyoruz herhalde sadece başlığa cevap verseydiniz iyi olurdu cidden bu yanlış anlamalar asabımı bozduNiye parmaklatiyosunuz abi kendinizi adabinizla sevissenize.
Ayrica parmak cocuk parmaklayarak olmuyor masal o.
Regl az kaldığı zaman mastürbasyon yapsan bile kan gelir1 gün once sevgilimle birlikteydim ve som gün diye ilişkiye girmedik ama sevisirken parmaklama oldu illaki ve parmagini asiri derine soktu ve baya hissettirdi icimde fazlasıyla . yapmamızın üzerinden 2 saat sonra tuvalete gitme firsati gördüm ve pembemsi bir kanama vardi bakire degilim ama bu kanama zorlanmadan olabilir mi ? bugünde teslimin ilk günü normalde plana göre ama regl olmadım bu normal bir durum mu yoksa farkli bisey mi? ve son olarak hamilelikle ilgisi var mı hamile kalmak icin erken hissediyorum daha once de ilişkiye girdim benim icin ciddi bi durum başlıktaki soruya göre yanıt verseniz iyi olur
daha regl olmadım normalde bugün olucaktı ama gelmedi pembemsi akıntı vardiRegl az kaldığı zaman mastürbasyon yapsan bile kan gelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?