regle 1 gün kala vajinayj zorlamak reglin suresinj erteler mi?

teşekkür ederim benimle düzgün bi iletişimde olduğunuz icin basta gülüp anlamayanlar sinirimi bozdu
Rica ederim konunuzu okuyunca banada bi gülme gelmedi desem yalan olur ama siz sonradan toparlayınca anladım
Dediğim gibi bi test yapın derim hemen yapabiliyorsanız kan ve kaset test

parmaktan boşalmayı keşfettiyse işemeyi de keşfetsin sevgiliniz lüften, zira soğuk havalarda üzerimi çıkarmak işkence oluyor.

iliskiye en son cuma girdik 1 gün once sadece parmagiyla girdi ve baya derine girdi canımın acidigini soylemistim yani zorlamadan olabilir mi acaba
Zorlamadan mıdır bilmiyorum ama adet yakın zaman olduğu içindir. Bana bir kaç defa oldu dediğim gibi hiç birinde hamile değildim. Bir kaç gün sonrasında adet oldum.

teşekkür ederim benimle düzgün bi iletişimde olduğunuz icin basta gülüp anlamayanlar sinirimi bozdu
Derdinizi doğru düzgün anlatsaydınız gülünç duruma düşmezdiniz, düzgün bir iletişim kuramıyorsunuz ki
Korunmasız ilişki yaşadıysanız gebe olma ihtimaliniz tabiki var, bunu da buraya gelip sorarak değil test yaparak anlarsınız
Parmağının ne kadar derine girdiği yada haftada kaç kez ilişkiye girdiğinizi ayrıntılarıyla anlatmanıza gerek var mıydı bu kadar da açık olmaya gerek yok hiç hoş değil
Zorlanmadan dolayı tahriş olmuş olabilir, tırnağı zedelemiş olabilir, adetiniz başlıyor olabilir
Adete yakın ilişkiye girmek adeti kolaylaştırır çabuklaştırır

parmaklayarak cocuk yapılmadığını biliyoruz herhalde sadece başlığa cevap verseydiniz iyi olurdu cidden bu yanlış anlamalar asabımı bozdu
Basliga cevap yazsak konuyu niye okumadiniz diye carliyosunuz, konuyu okusak basliga cevap ver diyosunuz. Ayrica madem baslikla yetinecektik niye parmaklanma kismini anlattin? bize de yazik degil mi.

Basliga cevap yazsak konuyu niye okumadiniz diye carliyosunuz, konuyu okusak basliga cevap ver diyosunuz. Ayrica madem baslikla yetinecektik niye parmaklanma kismini anlattin? bize de yazik degil mi.
size yazık olması ne olan neyse onu anlattım vajina parmak yüzünden zorlandı bunu belirttim adam akıllıca okuyamayip boyle cins cins seyler yazan sizsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…