- 26 Mayıs 2017
- 172
- 64
- 98
- 27
- Konu Sahibi bezelyelipatatesyemegi
-
Benimde oluyor mast yaparkene normal birşey bu yadaha regl olmadım normalde bugün olucaktı ama gelmedi pembemsi akıntı vardi
Rahim içinde atamadığı kan vardirdaha regl olmadım normalde bugün olucaktı ama gelmedi pembemsi akıntı vardi
teşekkür ederim beni dinlediğiniz icinBenimde oluyor mast yaparkene normal birşey bu ya
o mu akmistir peki regl ne zaman olurum bugun olmalıydımRahim içinde atamadığı kan vardir
Olursun yakın zamanda ya stres yapma stresten daha çok gecikiro mu akmistir peki regl ne zaman olurum bugun olmalıydım
Rica ederim konunuzu okuyunca banada bi gülme gelmedi desem yalan olur ama siz sonradan toparlayınca anladımteşekkür ederim benimle düzgün bi iletişimde olduğunuz icin basta gülüp anlamayanlar sinirimi bozdu
parmaktan boşalmayı keşfettiyse işemeyi de keşfetsin sevgiliniz lüften, zira soğuk havalarda üzerimi çıkarmak işkence oluyor.1 gün once sevgilimle birlikteydim ve som gün diye ilişkiye girmedik ama sevisirken parmaklama oldu illaki ve parmagini asiri derine soktu ve baya hissettirdi icimde fazlasıyla . yapmamızın üzerinden 2 saat sonra tuvalete gitme firsati gördüm ve pembemsi bir kanama vardi bakire degilim ama bu kanama zorlanmadan olabilir mi ? bugünde teslimin ilk günü normalde plana göre ama regl olmadım bu normal bir durum mu yoksa farkli bisey mi? ve son olarak hamilelikle ilgisi var mı hamile kalmak icin erken hissediyorum daha once de ilişkiye girdim benim icin ciddi bi durum başlıktaki soruya göre yanıt verseniz iyi olur
beni dinleyip yardimci olduğunuz icin teşekkür ederimOlursun yakın zamanda ya stres yapma stresten daha çok gecikir
Zorlamadan mıdır bilmiyorum ama adet yakın zaman olduğu içindir. Bana bir kaç defa oldu dediğim gibi hiç birinde hamile değildim. Bir kaç gün sonrasında adet oldum.iliskiye en son cuma girdik 1 gün once sadece parmagiyla girdi ve baya derine girdi canımın acidigini soylemistim yani zorlamadan olabilir mi acaba
Ahahahaha tövbe yarabbi daha neler görecezparmak çocuklar böyle doğuyor demek ki
Derdinizi doğru düzgün anlatsaydınız gülünç duruma düşmezdiniz, düzgün bir iletişim kuramıyorsunuz kiteşekkür ederim benimle düzgün bi iletişimde olduğunuz icin basta gülüp anlamayanlar sinirimi bozdu
Sizin bile bilemeyeceğiniz birşeyi biz nasıl bilelim, ne dememizi bekliyorsunuz gece yarısı 1.32 de regl olacaksınız mı?o mu akmistir peki regl ne zaman olurum bugun olmalıydım
Basliga cevap yazsak konuyu niye okumadiniz diye carliyosunuz, konuyu okusak basliga cevap ver diyosunuz. Ayrica madem baslikla yetinecektik niye parmaklanma kismini anlattin? bize de yazik degil mi.parmaklayarak cocuk yapılmadığını biliyoruz herhalde sadece başlığa cevap verseydiniz iyi olurdu cidden bu yanlış anlamalar asabımı bozdu
salak misn
size yazık olması ne olan neyse onu anlattım vajina parmak yüzünden zorlandı bunu belirttim adam akıllıca okuyamayip boyle cins cins seyler yazan sizsinizBasliga cevap yazsak konuyu niye okumadiniz diye carliyosunuz, konuyu okusak basliga cevap ver diyosunuz. Ayrica madem baslikla yetinecektik niye parmaklanma kismini anlattin? bize de yazik degil mi.
Kendini parmaklatan sensin , parmaklandim hamile olabilirmiyim diye konu acan sensin ama cins benim oyle misize yazık olması ne olan neyse onu anlattım vajina parmak yüzünden zorlandı bunu belirttim adam akıllıca okuyamayip boyle cins cins seyler yazan sizsiniz
Kendini parmaklatan sensin , parmaklandim hamile olabilirmiyim diye konu acan sensin ama cins benim oyle mi
ok. Kib. By.
Parmaklanan da sensin kankajsjsjdjsjdjd okuyamayan sensin benim derdim parmaktan hamile kalmak degildi ilkokul mezunu bi zavallisin belli ki
olabilir belki seni parmaklayan bile yokParmaklanan da sensin kanka
Homunculus tarifi mi verdiniz ne yaptınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?