Regle 2 gün kala ovilasyon pik ?

aydk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Nisan 2025
2.939
1.756
48
30
Kızlar reglime 2 gün kaldı ovi testi pik gösteriyor. Sizce hamilelik ihtimali var mı? Ya da bu şekilde pik görüp regl olan var mı ?

Eczaneye gidemiyorum şuan yalancı pozitif veren testler var kan içinde regl geçmesini bekliyorum.. deneyimi olanlar bilgisi olanlar yanıtlayabilir mi

Eklentiler

• IMG_2635.webp
    10,8 KB · Görüntüleme: 22
Yalancı pozitif verenler de varsa bir deneyin belirgin pembe çizgi çıkarsa büyük ihtimalle hamilesinizdir, silik çizgi çıkarsa başka testle tekrar denersinşz

bu şekilde görüp olanı da gördüm burada olmayanı da gördüm bilemiyorum ikisi ayrı ayrı hormonlar olduğu için net bir şey söylemek çok mümkün değil gibi kimse yok mu eczaneden alabilecek güvenilir marka çatlamadan sonra kaçıncı gününüz min 14 olması gerekiyor sanıyorum hcg için tabi kişiden kişiye değişir ama genel kanı bu şekilde

Benimki de bu şekilde pikti ve regl oldum hormonel dengesizliğim ve ara kanamam vardı o dönem. Öncesinde doğum kontrol hapı kullandıysanız bıraktıktan sonra böyle hormonel dengesizlikler olabiliyor bence

12. Gün şuan
Benimki de bu şekilde pikti ve regl oldum hormonel dengesizliğim ve ara kanamam vardı o dönem. Öncesinde doğum kontrol hapı kullandıysanız bıraktıktan sonra böyle hormonel dengesizlikler olabiliyor bence
hayır 2 yıldır korunmuyorum

ben de heyecanlandım bak şimdi evdeki testleri yapın ya bence böyle bugün bitmez
Kız memlekete geldim test yapmayım diye almamıştım yanıma şuan eczaneleri arıyorum iyi bi test varsa yapcam alıp

Arkadaşlar hiç mi bu şekilde gebe kaldığını öğrenen yok yardımlarınıza ihtiyacımız var neredesiniz hanımlarrrrr

Ay kimse yok mu kızlar ya kimsenin mi gelmedi başına

Bencede kişisen kısıye degısır hatta bence gebelikten gebeliğe de değişebilir. Ben daha önce âdetten üç gün önce 47 beta ile öğrenmiştim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…