Yalancı pozitif verenler de varsa bir deneyin belirgin pembe çizgi çıkarsa büyük ihtimalle hamilesinizdir, silik çizgi çıkarsa başka testle tekrar denersinşzKızlar reglime 2 gün kaldı ovi testi pik gösteriyor. Sizce hamilelik ihtimali var mı? Ya da bu şekilde pik görüp regl olan var mı ?
Eczaneye gidemiyorum şuan yalancı pozitif veren testler var kan içinde regl geçmesini bekliyorum.. deneyimi olanlar bilgisi olanlar yanıtlayabilir mi
bu şekilde görüp olanı da gördüm burada olmayanı da gördüm bilemiyorum ikisi ayrı ayrı hormonlar olduğu için net bir şey söylemek çok mümkün değil gibi kimse yok mu eczaneden alabilecek güvenilir marka çatlamadan sonra kaçıncı gününüz min 14 olması gerekiyor sanıyorum hcg için tabi kişiden kişiye değişir ama genel kanı bu şekildeKızlar reglime 2 gün kaldı ovi testi pik gösteriyor. Sizce hamilelik ihtimali var mı? Ya da bu şekilde pik görüp regl olan var mı ?
Eczaneye gidemiyorum şuan yalancı pozitif veren testler var kan içinde regl geçmesini bekliyorum.. deneyimi olanlar bilgisi olanlar yanıtlayabilir mi
Benimki de bu şekilde pikti ve regl oldum hormonel dengesizliğim ve ara kanamam vardı o dönem. Öncesinde doğum kontrol hapı kullandıysanız bıraktıktan sonra böyle hormonel dengesizlikler olabiliyor benceKızlar reglime 2 gün kaldı ovi testi pik gösteriyor. Sizce hamilelik ihtimali var mı? Ya da bu şekilde pik görüp regl olan var mı ?
12. Gün şuanbu şekilde görüp olanı da gördüm burada olmayanı da gördüm bilemiyorum ikisi ayrı ayrı hormonlar olduğu için net bir şey söylemek çok mümkün değil gibi kimse yok mu eczaneden alabilecek güvenilir marka çatlamadan sonra kaçıncı gününüz min 14 olması gerekiyor sanıyorum hcg için tabi kişiden kişiye değişir ama genel kanı bu şekilde
hayır 2 yıldır korunmuyorumBenimki de bu şekilde pikti ve regl oldum hormonel dengesizliğim ve ara kanamam vardı o dönem. Öncesinde doğum kontrol hapı kullandıysanız bıraktıktan sonra böyle hormonel dengesizlikler olabiliyor bence
Kız memlekete geldim test yapmayım diye almamıştım yanıma şuan eczaneleri arıyorum iyi bi test varsa yapcam alıpben de heyecanlandım bak şimdi evdeki testleri yapın ya bence böyle bugün bitmez
umutlandırmayayım sizi ama hislerim hamile olduğunuz yönünde umarım öyledir deKız memlekete geldim test yapmayım diye almamıştım yanıma şuan eczaneleri arıyorum iyi bi test varsa yapcam alıp
Awox varsa awox alın yoksa da predictor erken gebelik testi alın en güvenilir markalar bunlarKız memlekete geldim test yapmayım diye almamıştım yanıma şuan eczaneleri arıyorum iyi bi test varsa yapcam alıp
Allahım inşallah aminnnumutlandırmayayım sizi ama hislerim hamile olduğunuz yönünde umarım öyledir de
Evet şuan onları arıyorum eczanelerdeAwox varsa awox alın yoksa da predictor erken gebelik testi alın en güvenilir markalar bunlar
Gebelik testi yaptım negatif yaAy pozitif inşallahh
Bencede kişisen kısıye degısır hatta bence gebelikten gebeliğe de değişebilir. Ben daha önce âdetten üç gün önce 47 beta ile öğrenmiştimbu şekilde görüp olanı da gördüm burada olmayanı da gördüm bilemiyorum ikisi ayrı ayrı hormonlar olduğu için net bir şey söylemek çok mümkün değil gibi kimse yok mu eczaneden alabilecek güvenilir marka çatlamadan sonra kaçıncı gününüz min 14 olması gerekiyor sanıyorum hcg için tabi kişiden kişiye değişir ama genel kanı bu şekilde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?