- 8 Nisan 2024
- 883
- 244
- 23
- 32
- Konu Sahibi pembe kurklu
-
Kuzum benim çok sağ ol cevabın için teşekkür ederim ama sen çok erken yapmışsın testi yani beni ben iki gün kala yaptım bu kadar silik çıktı yani sen de beklemen lazım İnşallah vardır inşallah bebişlerimiz bizimledirSırf sana yorum yazmak için üye oldum aynı zamanda yapmışız testi bende yumurtlama zamanıma göre hesap yapıp erken testlerden aldım raglime 5 gün var ama sonuç negatif duruyor belki erkendir araştırmak için girdim buraya inşallah seninde benimde bebişimiz vardır Rabbim en hayırlısını güzellikler ve kolaylıklarla versin inşallah
var gibi duruyor. testin markası nedirGünaydın Hanımlar o güzel ve değerli fikirlerinize çok ihtiyacım var ben Mayıs ayında bebeğimi kaybettim kalbi durması sebebiyle kürtaj oldum o günden bugüne tabii ki de adet oldum her ay ama günüm geçtiği de oldu birçok testte yapmıştım ama hep negatif çıktı yani yalancı pozitif bile görmedim bu ay 2 gün var adetime yani iki gün sonra günüm geliyor içimden bir ses yapmamı söyledi ve belirtilerime dayanarak da bu testi yaptım bu sabah tabii çıkacak her sonuca hazırdım ama yine de yapmak istedim ilk 5 dakika daha bu şekilde çıktı sizce var mı yorumlar mısınız çok teşekkür ederim
Sen o denilene bakma ya onlar sırf satılsın diye insanları cezbedici şeyler yazıyorlar üzerineTestin üzerinde 6 gün önce yazıyor ya ondan yaptım merakla beklicez artık
Canım benim çok teşekkür ederim İnşallah pazartesi günü kan vereceğim cuma günü evde tekrardan testi tekrarlayacağım koyulaşma şeyine göre pazartesi kan veririm hem birazcık daha büyümüş olur diye düşünüyorumBence var kan vermelisin
Proclinice ultra erken gebelik testi canımvar gibi duruyor. testin markası nedir
İnşallah güzel ilerler tebrik ederimCanım benim çok teşekkür ederim İnşallah pazartesi günü kan vereceğim cuma günü evde tekrardan testi tekrarlayacağım koyulaşma şeyine göre pazartesi kan veririm hem birazcık daha büyümüş olur diye düşünüyorum
bilemiyorum bu markayı ama pozitif duruyor canım, 2 günde bir test tekrarlarsan koyulaşmayı takip edersin. Hayırlı uğurlu sağlıklı olsun inşallahProclinice ultra erken gebelik testi canım
Evet kuzum ben de yeni duydum yani öyle 10 dakika yarım saat kadar beklemedim direkt 5 dakika sonra baktığımda testte bu şekildeydi nasip inşallah cuma günü tekrarlayacağım evde yeniden ona göre pazartesi günü nasip olursa kan vereceğim Rabbim dileyen isteyen herkese nasip etsin inşallahbilemiyorum bu markayı ama pozitif duruyor canım, 2 günde bir test tekrarlarsan koyulaşmayı takip edersin. Hayırlı uğurlu sağlıklı olsun inşallah
amin inşallah :) bizlere de haber verEvet kuzum ben de yeni duydum yani öyle 10 dakika yarım saat kadar beklemedim direkt 5 dakika sonra baktığımda testte bu şekildeydi nasip inşallah cuma günü tekrarlayacağım evde yeniden ona göre pazartesi günü nasip olursa kan vereceğim Rabbim dileyen isteyen herkese nasip etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?