Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Valla testi istemeden yaptırdım doktor istedi ve ben de öğrenmiş oldum. Peki siz regl oldunuz mu?Aslında çok erken yapmışsın regl gecikmesinde yapmak en sağlıklı sonucu veriyor derler. Ki benim gecikmenin 8 günü fakat idrarda hala negatif ve hala reglda olmadım o yüzden bir iki gün gecikmesini beklemeni tavsiye ederi
Hayır hala olmadım hala beklemedeyim kimisi gecikmenin15 günü pozitif görüyormuş. Umarım sizde olmazsınız ve bebekle sevinç yaşarsınızValla testi istemeden yaptırdım doktor istedi ve ben de öğrenmiş oldum. Peki siz regl oldunuz mu?
Ben ilk hamileliğimi 2 kala idrar testiyle öğrenmiştim. Hemen kan vermiştim tabii. Kişiden kişiye değişiyor bence o yüzden regliden öncesi mi sonrası mı size kalmış.Kızlar regle 5 gün kala kan testi verdim "0" çıktı, şuan 2 gün var ve bir umut hala hamileyim sanıyorum. Test yapsam mı yoksa kan testi direkt belli etmiş mi ?
Geç döllenmedir büyük ihtimalle sizin. Ah umarım inşallah diyelimHayır hala olmadım hala beklemedeyim kimisi gecikmenin15 günü pozitif görüyormuş. Umarım sizde olmazsınız ve bebekle sevinç yaşarsınız
Kan testi yaptırmamış olsaydım bir hevesle regli beklerdim ama şimdi kocaman sıfırı görünce acaba sonradan pozitif olur mu diye düşündümBen ilk hamileliğimi 2 kala idrar testiyle öğrenmiştim. Hemen kan vermiştim tabii. Kişiden kişiye değişiyor bence o yüzden regliden öncesi mi sonrası mı size kalmış.
Umarım geç döllenmedir çünkü regl olamamakta çok zor karnım davul gibi şişti çok zorlanıyorum yani bu durumdan kendimi patlayacak gibi hissediyorum artık regl olamadığım için bakalım hayırlısı 6 aydır istiyoruz inşallah olurGeç döllenmedir büyük ihtimalle sizin. Ah umarım inşallah diyelim![]()
Hamilede olsan erken yapıldığı için çıkmayabilir. Sabırla bekle gecikme olursan2-3 günü tekrar test yap canım inşallah vardır ve bir an önce öğrenirsinKan testi yaptırmamış olsaydım bir hevesle regli beklerdim ama şimdi kocaman sıfırı görünce acaba sonradan pozitif olur mu diye düşündüm
Bende bu ay 1 gün öncesi 1.20 gördüm ama testten sonra adet oldum. Şikayetlerim devam ediyor ama artık hamileliğe yormuyorum.Kan testi yaptırmamış olsaydım bir hevesle regli beklerdim ama şimdi kocaman sıfırı görünce acaba sonradan pozitif olur mu diye düşündüm
Her belirtiyi hamilelik sanıyoruz bence vücut kendisini o bulgulara hazırlıyorBende bu ay 1 gün öncesi 1.20 gördüm ama testten sonra adet oldum. Şikayetlerim devam ediyor ama artık hamileliğe yormuyorum.
İnşallah sen de öyleHamilede olsan erken yapıldığı için çıkmayabilir. Sabırla bekle gecikme olursan2-3 günü tekrar test yap canım inşallah vardır ve bir an önce öğrenirsin
Test yapacak mısınız yoksa gecikmeyi mi bekleyeceksiniz?Aynı dert bende var bu ay sadece üç gün soğan suyu içtim sonra eşimle 2 günde bir yapmaya çalıştık 1,5 hafta falan. Aşırı akıntım oldu 1 hafta boyunca hiç olmazdı kan değerlerime baktirirken gebelikte baktırdım ama negatif tabii reglime daha 2 hafta vardı. Bu seferde beyaz akıntı başladı aha dedim hamileyim 3 gün sonra da evde test yaptim negatif. Şimdi de aşırı belim ağrıyor ara ara da kasık ağrım oluyor midem de çok ekşiyor ama umitlenmekte istemiyorum. Sanki vücudum bana oyun oynuyormuş gibi geliyor :/ bakalım reglime son 4.
Geçmesini bekliyecegim sanırımTest yapacak mısınız yoksa gecikmeyi mi bekleyeceksiniz?