Regle 2 gün var hamile olsam testte çıkar mı?

Numi Nata

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2022
492
191
33
30
Kızlar regle 5 gün kala kan testi verdim "0" çıktı, şuan 2 gün var ve bir umut hala hamileyim sanıyorum. Test yapsam mı yoksa kan testi direkt belli etmiş mi ?

Aslında çok erken yapmışsın regl gecikmesinde yapmak en sağlıklı sonucu veriyor derler. Ki benim gecikmenin 8 günü fakat idrarda hala negatif ve hala reglda olmadım o yüzden bir iki gün gecikmesini beklemeni tavsiye ederim

Aslında çok erken yapmışsın regl gecikmesinde yapmak en sağlıklı sonucu veriyor derler. Ki benim gecikmenin 8 günü fakat idrarda hala negatif ve hala reglda olmadım o yüzden bir iki gün gecikmesini beklemeni tavsiye ederi
Valla testi istemeden yaptırdım doktor istedi ve ben de öğrenmiş oldum. Peki siz regl oldunuz mu?

Kızlar regle 5 gün kala kan testi verdim "0" çıktı, şuan 2 gün var ve bir umut hala hamileyim sanıyorum. Test yapsam mı yoksa kan testi direkt belli etmiş mi ?
Ben ilk hamileliğimi 2 kala idrar testiyle öğrenmiştim. Hemen kan vermiştim tabii. Kişiden kişiye değişiyor bence o yüzden regliden öncesi mi sonrası mı size kalmış.

Ben ilk hamileliğimi 2 kala idrar testiyle öğrenmiştim. Hemen kan vermiştim tabii. Kişiden kişiye değişiyor bence o yüzden regliden öncesi mi sonrası mı size kalmış.
Kan testi yaptırmamış olsaydım bir hevesle regli beklerdim ama şimdi kocaman sıfırı görünce acaba sonradan pozitif olur mu diye düşündüm

Geç döllenmedir büyük ihtimalle sizin. Ah umarım inşallah diyelim 🙏
Umarım geç döllenmedir çünkü regl olamamakta çok zor karnım davul gibi şişti çok zorlanıyorum yani bu durumdan kendimi patlayacak gibi hissediyorum artık regl olamadığım için bakalım hayırlısı 6 aydır istiyoruz inşallah olur

Kan testi yaptırmamış olsaydım bir hevesle regli beklerdim ama şimdi kocaman sıfırı görünce acaba sonradan pozitif olur mu diye düşündüm
Hamilede olsan erken yapıldığı için çıkmayabilir. Sabırla bekle gecikme olursan2-3 günü tekrar test yap canım inşallah vardır ve bir an önce öğrenirsin

Aynı dert bende var bu ay sadece üç gün soğan suyu içtim sonra eşimle 2 günde bir yapmaya çalıştık 1,5 hafta falan. Aşırı akıntım oldu 1 hafta boyunca hiç olmazdı kan değerlerime baktirirken gebelikte baktırdım ama negatif tabii reglime daha 2 hafta vardı. Bu seferde beyaz akıntı başladı aha dedim hamileyim 3 gün sonra da evde test yaptim negatif. Şimdi de aşırı belim ağrıyor ara ara da kasık ağrım oluyor midem de çok ekşiyor ama umitlenmekte istemiyorum. Sanki vücudum bana oyun oynuyormuş gibi geliyor :/ bakalım reglime son 4.

Bende bu ay 1 gün öncesi 1.20 gördüm ama testten sonra adet oldum. Şikayetlerim devam ediyor ama artık hamileliğe yormuyorum.

Aynı dert bende var bu ay sadece üç gün soğan suyu içtim sonra eşimle 2 günde bir yapmaya çalıştık 1,5 hafta falan. Aşırı akıntım oldu 1 hafta boyunca hiç olmazdı kan değerlerime baktirirken gebelikte baktırdım ama negatif tabii reglime daha 2 hafta vardı. Bu seferde beyaz akıntı başladı aha dedim hamileyim 3 gün sonra da evde test yaptim negatif. Şimdi de aşırı belim ağrıyor ara ara da kasık ağrım oluyor midem de çok ekşiyor ama umitlenmekte istemiyorum. Sanki vücudum bana oyun oynuyormuş gibi geliyor :/ bakalım reglime son 4.
Test yapacak mısınız yoksa gecikmeyi mi bekleyeceksiniz?

Gebeliği öğrenme zamanı yumurtlama gününe göre değişkenlik gösterir. Eğer geç yumurtlama sonucu yumurta döllendi ise gebelik de geç öğrenilir. Eğer erken yumurtlama sonucu yumurta döllenip gebelik oluşursa erkenden de öğrenilebilir. Yumurta tüplere salındıktan sonra gebeliği öğrenebilmek için belli bir süre geçmesi gerekir. Erken dönemde test yapıldığında gebelik oluşmaya başladıysa bile testlerde negatif sonuç alınabilir. Çatlamanın üstünden en az 8-10 gün geçmesi lazım. Embriyonun rahme ulaşıp yerleşmesinden sonra kanda beta hcg salgılanmaya başlar, sonrasında da idrara geçer. Herkeste süreç birebir aynı ilerlemeyebiliyor. Yani çatlama günümüz aynı olan bir kişi ile aynı zamanda test yapsak ben 9.günde öğrenirken, o 11.günde öğrenebilir. Sonuçta yumurta tüplere salındıktan sonra tam olarak ne zaman döllendi, ne zaman rahme vardı, süreçler az çok benzer ilerlese de bilemeyiz. En iyisi adetiniz birkaç gün gecikince test yapın ve idrarda pozitif görünce kan verin. Acil gebeliği öğrenmeniz gereken bir durum yoksa tabii.

Ben 5 gün kala testte görmüştüm. Reglimin gectigi ilk gun 273 betayla öğrendim. Fakat burada 1 hafta falan gecikmesi olup 10 20 gibi betalarla öğrenen de var.
Belirti aramak çok boş üzgünüm. Kendim de yaptim diye diyorum. Ya ne göğüslerim ağrırdı sütyenin kopçasını kapatamazdım. Kasık agrisi koku hassasiyeti mide bulantisi neler neler.
Hamile kaldigim ay iki belirtim vardi: uyku. Baygin gibi uyuyordum. Bunun disinda sol kasikta dize kadar inen sancı.

Back
X