Aynı durumdayız canım ben regl günümü de bir iki gün geçtim dün gece koyu 4 damla kahverengi akıntım geldi sabah tuvalette bir şey yok sonra kahverengi bir akıntı geldi belirli belirsiz 12 saattir tık yok adet olacak hissini 1 haftadır yaşıyorum sonuç bu oldu ben de aynıyım yani umarım ikimizin de istediği olur hayırlaKızlar selam. Reglime 3 gün var. Yumurtlama dönemi ve çatlama günü ilişkiye girdik. Bugün yoğun bir pembe leke geldi. Sonrasında normal beyaz akıntım devam etti. Kaset test vardı elimde ondan yaptım. Çok aşırı silik bir çizgi çıktı. Yani fotoğrafını çeksem görünmez bile muhtemelen. Bu yerleşme kanaması olabilir mi ? Sonrasında pozitifleşir mi sizce yoksa regl mi olacağım
Test yaptınız mı acabaaaAynı durumdayız canım ben regl günümü de bir iki gün geçtim dün gece koyu 4 damla kahverengi akıntım geldi sabah tuvalette bir şey yok sonra kahverengi bir akıntı geldi belirli belirsiz 12 saattir tık yok adet olacak hissini 1 haftadır yaşıyorum sonuç bu oldu ben de aynıyım yani umarım ikimizin de istediği olur hayırla
Kanama bugün geldi pazar olunca elim kolum bağlandı yapmadımTest yaptınız mı acabaaa
Yaaa inşallah ikimiz de hamileyizdirrr yarın test yapacak mısınızzzKanama bugün geldi pazar olunca elim kolum bağlandı yapmadım
Çok şükür güzel haberi aldık. Hala kahverengi akıntım ara ara oluyor ve ödüm kopuyor. Bir şey mi oldu diye. Umarım siz de güzel haber alırsınız Allah isteyen herkese nasip etsin nasip ettiklerine de kucaklarında sağlıcakla büyütmeyi de nasip etsin aminYaaa inşallah ikimiz de hamileyizdirrr yarın test yapacak mısınızzz
Sizin adınıza çok sevindim çokkkk mutlu oldum hayırlı uğurlu olsun inşallah sağlıkla gelsinÇok şükür güzel haberi aldık. Hala kahverengi akıntım ara ara oluyor ve ödüm kopuyor. Bir şey mi oldu diye. Umarım siz de güzel haber alırsınız Allah isteyen herkese nasip etsin nasip ettiklerine de kucaklarında sağlıcakla büyütmeyi de nasip etsin amin
Geçen ay aynı durumdaydım burada gebelik oldu derken adet olmuştum ve üzülmüştüm.Şimdi size yazıyorum. Umutsuz olmayın Allah nasip edecektir inanınSizin adınıza çok sevindim çokkkk mutlu oldum hayırlı uğurlu olsun inşallah sağlıkla gelsinbenim ne yazık ki akıntı rengim gittikçe kırmızıya dönmeye başladı ben regl olacağım çok üzgünüm çok umutlanmıştım ama nasip değilmiş
İnşallahhh gebelerin duası kabul olur derler bana da dua edinnnnGeçen ay aynı durumdaydım burada gebelik oldu derken adet olmuştum ve üzülmüştüm.Şimdi size yazıyorum. Umutsuz olmayın Allah nasip edecektir inanın
Bu duadan çok aldım. Benden de size gelsin. İnşallah en kısa sürede bir minik verir Allahım size aminİnşallahhh gebelerin duası kabul olur derler bana da dua edinnnn
Çokkk teşekkür ederimBu duadan çok aldım. Benden de size gelsin. İnşallah en kısa sürede bir minik verir Allahım size amin
İnanın bilgim hiç yok. Korkmayın içiniz ferah olsun stres etkilemesin siziÇokkk teşekkür ederimregl başlamadan bir kaç gün önce böyle akıntı gelmiş normal midir ya korktum biraz çikolata kisti falan yazmışlar. Çikolata kisti olsa ultrasonda görünmez miydi
Allah hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin gözünüz aydın. Bende adetime 4 gün kala afedersiniz yalnızca peçeteye gelen kahverengi lekelenmeler yaşamaya başladım. 2 gündür devam ediyor. Adetime 2 gün var. Yerleşme kanaması mı acaba diye merak ediyorum. Sizin fikrinizi de merak ediyorum açıkçasıÇok şükür güzel haberi aldık. Hala kahverengi akıntım ara ara oluyor ve ödüm kopuyor. Bir şey mi oldu diye. Umarım siz de güzel haber alırsınız Allah isteyen herkese nasip etsin nasip ettiklerine de kucaklarında sağlıcakla büyütmeyi de nasip etsin amin
Gebelik olsaydı testte çıkardı diyorlar ama bende tam bilemiyorum kan verin isterseniz kesin sonuç öyle öğrenirsiniz. Bende sizinle hemen hemen aynı şeyleri yaşıyorum ama test yazıp tek çizgiyi görme cesaretim yok o yüzden adetimin gecikmesini bekliyorum test yapmak içinBenimde kabızlığım var kendimi zorlayınca oldu dün oldu dün çok açık kahve rengiydi akıntı ile karışık bugünde akıntıyla karışık açık pembe geldi ama kendimi zorlayınca geliyor. Biraz önce baktım akıntı normal anlamadım göğüs uçlarım çıban gibi çok acıyor dokununca hassasiyetide var testim negatif regli 3 gün kaldı Kusura bakmayın çok açık anlattım ama
Gecikir inş ve Benin’inizi hayırlısıyla kucağınıza alırsınızMaalesef yoğun çalıştığımdan ve özel hastane bulunmamasından dolayı kan verme şansım yok regl olucam diye düşünüyorum saldım artık gecikirse o zaman test yaparım ancak
Hayırlısıyla inşallah rabbim hepimize doğru zamanda versinGecikir inşallah ve bebişinizi hayırlısıyla kucağınıza alırsınız
Merhaba inşallah gönlünüzde olan nasibinize verilirAllah hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin gözünüz aydın. Bende adetime 4 gün kala afedersiniz yalnızca peçeteye gelen kahverengi lekelenmeler yaşamaya başladım. 2 gündür devam ediyor. Adetime 2 gün var. Yerleşme kanaması mı acaba diye merak ediyorum. Sizin fikrinizi de merak ediyorum açıkçası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?