Çok teşekkür ederim. Verirse de vermezse de Allah’ıma şükrederim vardır bir hayır derim. Test yapmak için de adet gecikmesini bekliyorum zaten. Rabbimden hayırlısıMerhaba inşallah gönlünüzde olan nasibinize verilirBenim 3 gün süren bir adet şansım oldu. Yani sancı da denmez benim her adet zamanı alt karnımda bir gerginlik olurdu. İşte 3 gün yaşadım bunu. Sonra gece otururken bir anda bir kaç damla geldiğini hissettim baktığımda kahverengi leke idi. Hamile olmayacagımdan o kadar emindim ki hemen hsg için randevu aldım. Ama başka bir akıntı vs gelmedi sadece üç damla kahvernegi. Sonra hastaneye gittiğimde 5 haftalık olduğunu öğrendim. Eve geldiğimde ise pembemsi kahverengimsi bir akıntı daha yaşadım böyle şeyler oluyormuş ilk aylarda. Sonra bir kaç gün daha yaşadım. Size gelecek olursam bir anda adet de olabilirsiniz. Bir anda çift çizgi görebilirsiniz çok ince bir çizgi oluyor o dönem. Kafanızı rahat tutun. Ben geçen ay hamileyim derken büyük bir hayal kırıklığı yaşadım ve kahverengi akıntım adete döndü. Sonra umut etmeyi bıraktım o yüzden ihtimal vermedim bu ay. Benim sürecim böyle idi kendinize pay çıkarabilirsiniz umarım Yardımcı olmuşumdur
Çok teşekkür ederim. Verirse de vermezse de Allah’ıma şükrederim vardır bir hayır derim. Test yapmak için de adet gecikmesini bekliyorum zaten. Rabbimden hayırlısı
AminÇok teşekkür ederim. Verirse de vermezse de Allah’ıma şükrederim vardır bir hayır derim. Test yapmak için de adet gecikmesini bekliyorum zaten. Rabbimden hayırlısı
Allah razı olsun dualarınızda bana da yer verin hamişlerin duası kabul olur derlerAmininşallah sizin için en hayırlı olanını istediğiniz şey olarak versin Rabbim
Ay dayanamadım yaptım silik çizgi çıktı ama fotoğrafta da çıkmıyor ne yapacağımı şaşırdımAmininşallah sizin için en hayırlı olanını istediğiniz şey olarak versin Rabbim
Fotoğraftakinden daha net ama bu şekildeAy dayanamadım yaptım silik çizgi çıktı ama fotoğrafta da çıkmıyor ne yapacağımı şaşırdım
Amininşallah dilediğiniz şey sizin için hayırlı olandır
Silik çıkmasıAy dayanamadım yaptım silik çizgi çıktı ama fotoğrafta da çıkmıyor ne yapacağımı şaşırdım
İnşallah öyledir hayırlısıyla kucağımıza alırız Allah razı olsun sizdenSilik çıkmasıgüzel şeylere işaret. Benim tam çizgim 5. Haftada çıktı. Sizin daha adet gününüz gelmediğinden hamile iseniz 3. Haftada felansınız siliklik normal olabilir. Hemen kan testi verin yarın haber edin bana da hamileyim haberiniz nasip olsun inşallah
Yarın kan verirseniz kesinleşir bekliyorum haberinizi unutmayın beniİnşallah öyledir hayırlısıyla kucağımıza alırız Allah razı olsun sizden
Kanı pazartesi vereceğim hem o zamana adetim de gecikmiş olur şubatta kimyasal gebelik yaşamıştım tekrar aynı şeyler yaşamak istemiyorum ama sonuç ne olursa olsun sizi haberdar edeceğimYarın kan verirseniz kesinleşir bekliyorum haberinizi unutmayın benihadi inşallah
Hadi güzel haberlere inşallah canım benimKanı pazartesi vereceğim hem o zamana adetim de gecikmiş olur şubatta kimyasal gebelik yaşamıştım tekrar aynı şeyler yaşamak istemiyorum ama sonuç ne olursa olsun sizi haberdar edeceğim
Ovulasyonu ben denedim ama denediğim ay olmadı. Bu yüzden o konu ile ilgili bir şey diyemem çünkü ben başaramadımKizlar Selam, 5 515680Umutvari hermoniel
Sizin de ayni durumu yasadiginizi gorunce kostum geldim :) bana da yourm yaparsaniz cok asiri sevinirim.
23 agustosta gecen ay regl oldum, 3 eylul Pazar gecesi peak gordum ovulasyon testinde ve oncesi sonrasi gunleri degerlendirdik.
BAT:20-21 Eylul
Carsamba gecesi esim ile iliski yasadik- degerlendirmelerden sonra ilk kez.
Persembe sabahi peceteye kan geldi pembe kirmizi heralde dedim yara oldu tahris oldu, bugun Cuma ve cok az damla seklinde kahverengi-pembe kan gelmeye devam ediyor. daha cok kahverengi ama boyle asiri az peceteye genelde ic camasirimda bir damla bile degil.
Ve sabah erken gebelik testi yaptigimda silik hayalet bir cizgi gordum fotografini eklerim. (Idrarim yogun degildi o yuzden aksam tekrarlicam)
Hamilelik olabilir mi benim de ? Bi an umitlenicektim sonra dedim regle mi donucek ama daha da var.. bi yandan forumda okuyorum kan iyi degil kimyasaldir sagliksizdir diyorlar cok korktum. uzun oldu kusura bakmayin canlar..kasiklarim cok agrimiyor ama ara ara girip cikan agri da var sabah daha cok agriyordu kesildi.
Eki Görüntüle 3301952
Hayalet çizginizi ben de görüyorum bu konuda çok bilgili değilim ama silik de olsa gebelik var diyorlar ben de bu ihtimale tutunuyorum benimki de silik çıkmıştı. Yerleşme kanaması kimyasala işarettir’i daha evvel hiç duymamıstım. Gebelik testinde silik 2. Çizgiyi görmeme rağmen kan testi vermek için gecikmeyi bekliyorum çünkü şubat ayında kimyasal gebelik geçirmiştim bu ihtimal beni korkutuyorKizlar Selam, 5 515680Umutvari hermoniel
Sizin de ayni durumu yasadiginizi gorunce kostum geldim :) bana da yourm yaparsaniz cok asiri sevinirim.
23 agustosta gecen ay regl oldum, 3 eylul Pazar gecesi peak gordum ovulasyon testinde ve oncesi sonrasi gunleri degerlendirdik.
BAT:20-21 Eylul
Carsamba gecesi esim ile iliski yasadik- degerlendirmelerden sonra ilk kez.
Persembe sabahi peceteye kan geldi pembe kirmizi heralde dedim yara oldu tahris oldu, bugun Cuma ve cok az damla seklinde kahverengi-pembe kan gelmeye devam ediyor. daha cok kahverengi ama boyle asiri az peceteye genelde ic camasirimda bir damla bile degil.
Ve sabah erken gebelik testi yaptigimda silik hayalet bir cizgi gordum fotografini eklerim. (Idrarim yogun degildi o yuzden aksam tekrarlicam)
Hamilelik olabilir mi benim de ? Bi an umitlenicektim sonra dedim regle mi donucek ama daha da var.. bi yandan forumda okuyorum kan iyi degil kimyasaldir sagliksizdir diyorlar cok korktum. uzun oldu kusura bakmayin canlar..kasiklarim cok agrimiyor ama ara ara girip cikan agri da var sabah daha cok agriyordu kesildi.
Eki Görüntüle 3301952
Adet oldum maalesefHadi güzel haberlere inşallah canım benim
Adet oldum maalesefhayırlısı Allahtan
İnşallah Allah razı olsunHiiiçç kafana takma ben kaç kere yaşadım bu durumuburada güzel haberlerini okuyacağım gün gelecek emin ol.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?