Regle 3 gün kala lekelenme

Çok teşekkür ederim. Verirse de vermezse de Allah’ıma şükrederim vardır bir hayır derim. Test yapmak için de adet gecikmesini bekliyorum zaten. Rabbimden hayırlısı

Çok teşekkür ederim. Verirse de vermezse de Allah’ıma şükrederim vardır bir hayır derim. Test yapmak için de adet gecikmesini bekliyorum zaten. Rabbimden hayırlısı
Amin inşallah sizin için en hayırlı olanını istediğiniz şey olarak versin Rabbim

Amin inşallah dilediğiniz şey sizin için hayırlı olandır
Ay dayanamadım yaptım silik çizgi çıktı ama fotoğrafta da çıkmıyor ne yapacağımı şaşırdım
Silik çıkması güzel şeylere işaret. Benim tam çizgim 5. Haftada çıktı. Sizin daha adet gününüz gelmediğinden hamile iseniz 3. Haftada felansınız siliklik normal olabilir. Hemen kan testi verin yarın haber edin bana da hamileyim haberiniz nasip olsun inşallah

İnşallah öyledir hayırlısıyla kucağımıza alırız Allah razı olsun sizden

Yarın kan verirseniz kesinleşir bekliyorum haberinizi unutmayın beni hadi inşallah
Kanı pazartesi vereceğim hem o zamana adetim de gecikmiş olur şubatta kimyasal gebelik yaşamıştım tekrar aynı şeyler yaşamak istemiyorum ama sonuç ne olursa olsun sizi haberdar edeceğim

Kanı pazartesi vereceğim hem o zamana adetim de gecikmiş olur şubatta kimyasal gebelik yaşamıştım tekrar aynı şeyler yaşamak istemiyorum ama sonuç ne olursa olsun sizi haberdar edeceğim
Hadi güzel haberlere inşallah canım benim

Kizlar Selam, 5 515680 Umutvari hermoniel
Sizin de ayni durumu yasadiginizi gorunce kostum geldim :) bana da yourm yaparsaniz cok asiri sevinirim.
23 agustosta gecen ay regl oldum, 3 eylul Pazar gecesi peak gordum ovulasyon testinde ve oncesi sonrasi gunleri degerlendirdik.
BAT:20-21 Eylul

Carsamba gecesi esim ile iliski yasadik- degerlendirmelerden sonra ilk kez.
Persembe sabahi peceteye kan geldi pembe kirmizi heralde dedim yara oldu tahris oldu, bugun Cuma ve cok az damla seklinde kahverengi-pembe kan gelmeye devam ediyor. daha cok kahverengi ama boyle asiri az peceteye genelde ic camasirimda bir damla bile degil.

Ve sabah erken gebelik testi yaptigimda silik hayalet bir cizgi gordum fotografini eklerim. (Idrarim yogun degildi o yuzden aksam tekrarlicam)
Hamilelik olabilir mi benim de ? Bi an umitlenicektim sonra dedim regle mi donucek ama daha da var.. bi yandan forumda okuyorum kan iyi degil kimyasaldir sagliksizdir diyorlar cok korktum. uzun oldu kusura bakmayin canlar..kasiklarim cok agrimiyor ama ara ara girip cikan agri da var sabah daha cok agriyordu kesildi.

Ovulasyonu ben denedim ama denediğim ay olmadı. Bu yüzden o konu ile ilgili bir şey diyemem çünkü ben başaramadım benim yerleşmem 4/5 haftada geldi ama burada okudum kadarıyla bu kadar erken gelenler de varmış. Ben onca şey denedim ovulasyondur yemek içme düzenimi değiştirmekte folik asit kullanmaktır vs vs vs fakat hiç silik bir çizgim olmadıı. Hep dümdüz net bir tane koyu çizgi idi bana kalırsa Silik bir çizgi varsa bence umut vardır. Ayrıca eğer hamileyseniz ve silik çizginiz çıktı ise artık kan tahlilinde hayli hayli çıkar gebelik durumu.bizi haberdar etmeyi unutmayın gelişmelerden inşallah Rabbim gönlünün muradını versin bebişini nasip etsin kucağına

Hayalet çizginizi ben de görüyorum bu konuda çok bilgili değilim ama silik de olsa gebelik var diyorlar ben de bu ihtimale tutunuyorum benimki de silik çıkmıştı. Yerleşme kanaması kimyasala işarettir’i daha evvel hiç duymamıstım. Gebelik testinde silik 2. Çizgiyi görmeme rağmen kan testi vermek için gecikmeyi bekliyorum çünkü şubat ayında kimyasal gebelik geçirmiştim bu ihtimal beni korkutuyor inşallah sağlıklı bebişlere hamileyizdir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…