S somebdy1 Yeni Üye Kayıtlı Üye 3 Mayıs 2025 58 10 3 30 Dün 23:03 Konu Sahibi Konu Sahibi somebdy1 #1 Sadece yumurtlama olan o tek bir günde mi hamile kalınır? Regl ve yumurtlama gününün düzenli olduğu durumlar için soruyorum
Sadece yumurtlama olan o tek bir günde mi hamile kalınır? Regl ve yumurtlama gününün düzenli olduğu durumlar için soruyorum
nurbanu7 Guru Kayıtlı Üye 3 Ocak 2011 11.765 8.258 448 36 istanbul Dün 23:12 Konu Sahibi Konu Sahibi somebdy1 #2 Olabilir geç yumurtlama durumu var korunmasız her ilişkide hamile kalma ihtimali hep vardır
S somebdy1 Yeni Üye Kayıtlı Üye 3 Mayıs 2025 58 10 3 30 Dün 23:17 Konu Sahibi Konu Sahibi somebdy1 #3 nurbanu7 .!.: Olabilir geç yumurtlama durumu var korunmasız her ilişkide hamile kalma ihtimali hep vardır Genişletmek için tıkla... Ama yumurtlama günüm geçti yani ovülasyon testi yapıyorum ve çatlamayı da gördüm benim için bir sonraki yumurtlama gününe kadar şans azaldı demek mi
nurbanu7 .!.: Olabilir geç yumurtlama durumu var korunmasız her ilişkide hamile kalma ihtimali hep vardır Genişletmek için tıkla... Ama yumurtlama günüm geçti yani ovülasyon testi yapıyorum ve çatlamayı da gördüm benim için bir sonraki yumurtlama gününe kadar şans azaldı demek mi