- 5 Ekim 2022
- 29
- 9
- 1
- 34
- Konu Sahibi naneelimonn
-
Canım merhaba öncelikle gebelik varsa yani günün 1 yada 2 gün geçtiğinde kullandığın ilacı bırakmalısı ayrıyetten çizgiyi bende gördüm gebelik var gibi adetin geciktiği ilk gün testi sabah ilk idrarla yenile ancak öyle anlarsın yoksa kafayı yersin aklında şüphe kalır bende erken gebelik testiyle öğrendim hamileliğimi Allah kucağını boş bırakmasınKızlar regle 4 günüm var ama testim bu şekilde cıktı 2 gün önce yaptim hafif bircizgi gördüm gibi geldi bana ama acaba kuruma cizgisi olabilir diye düşündüm bugün tekrar yaprim ilk yine silik cizgi var gibi gördüm 1 saat sonra falan baktığımda net 2.çizgiyi gördüm acaba gebelik varmi.
Bu arada kasimda perde ameliyati oldum suan estrofem ve duphaston kullaniyorum eger gebelik varsa bebege zarar verir mi bu ilaclar cok korkuyorum daha önce bir düşüğüm oldu tekrarindan korkuyorum.
Cok teşekkür ederim inşAllah vardır InşAllah isteyen herkese veriri rabbim.Canım merhaba öncelikle gebelik varsa yani günün 1 yada 2 gün geçtiğinde kullandığın ilacı bırakmalısı ayrıyetten çizgiyi bende gördüm gebelik var gibi adetin geciktiği ilk gün testi sabah ilk idrarla yenile ancak öyle anlarsın yoksa kafayı yersin aklında şüphe kalır bende erken gebelik testiyle öğrendim hamileliğimi Allah kucağını boş bırakmasın
Merhabalar bence gebelik var hayırlı olsun hemen kan testi verinKızlar regle 4 günüm var ama testim bu şekilde cıktı 2 gün önce yaptim hafif bircizgi gördüm gibi geldi bana ama acaba kuruma cizgisi olabilir diye düşündüm bugün tekrar yaprim ilk yine silik cizgi var gibi gördüm 1 saat sonra falan baktığımda net 2.çizgiyi gördüm acaba gebelik varmi.
Bu arada kasimda perde ameliyati oldum suan estrofem ve duphaston kullaniyorum eger gebelik varsa bebege zarar verir mi bu ilaclar cok korkuyorum daha önce bir düşüğüm oldu tekrarindan korkuyorum.
Merhaba çok teşekkür ederim inşAllah vardir kasimsa perde ameliyati oldum 2 ay bu ilaclari kullan gebelik düşünme demisti doktor o yüzden korkuyorum varsa bisey olursa diye ilk gebeligimde cok sıkıntı çektim kalp atışı alamadik kurtaj olmak zorunda kaldim yine öyle olursa diye de korkuyorum açıkçasıMerhabalar bence gebelik var hayırlı olsun hemen kan testi verinduphaston tam aksine bebeğin tutunmasıni sağlıyor benim kanamam oldu doktor bebek tutunsun diye duphaston verdi bence doktora gidene kadar bırakma çünkü içinde bebeğe zararli birşey yok progestan hormonu var bu da iyi bir şey ama diğer ilacı bilmiyorum canım
Aminn inşAllah Allah isteyen herkese içinde de bana da nasip etsinEvet evet sizden sonra ben de okudum biri yazmış bebek tutunsun diye sizin kullandiginiz ilaçları vermişler ona da içiniz rahat olsunbenim de 2 kayıp var yaşadıklarınız zor Allah yardımcınız olsun inşallah bu sefer sağlıkla kucağınıza alırsınız
Canım sen yarın ilk idrarla testi yenile şimdilik ilacını kullan ama yarın testte var çıkarsa ilacı kullanmayı bırak ve hemen kan vermeye git bakalım ne olacak inşallah vardır bebiş hayırlısıyla gelsinCok teşekkür ederim inşAllah vardır InşAllah isteyen herkese veriri rabbim.
Takvime gore regl çarşamba görünüyor ama 10 gün estrofem ve duphaston kullanmam lazim duphastonu biraktiktan 3 gun sonra falan adet oluyor bu durumda sence çarşamba test yapip varsa kan verip ilacı kesiyim mi kullanmayi kafam cok karisik var mi yok mu bilememek kötü sevinsem yoksa hayal kırıklığına ugrakmatan korkuyorum.
Amin inşAllah Allah razı olsun yarını bekliyorum bakalim yarin testi yenilicem şimdilik ilaçları kullanmaya devam ediyorumCanım sen yarın ilk idrarla testi yenile şimdilik ilacını kullan ama yarın testte var çıkarsa ilacı kullanmayı bırak ve hemen kan vermeye git bakalım ne olacak inşallah vardır bebiş hayırlısıyla gelsin
Aynı markayla mı yaptın yine bi de markası neydi testlerinBugün testi yeniledim tek çizgi cıktı kafam çok karıştı canım çok sıkıldı yaa kendimi kaptırmak istememistim ama yine de kaptırmışım
önceki 2 testi artimed ile yaptim bugünkü surelab diye bir testAynı markayla mı yaptın yine bi de markası neydi testlerin
Belki o testler hatalıydı ya da surelab canımönceki 2 testi artimed ile yaptim bugünkü surelab diye bir test
Insallah surelab hatalıdır canim ya kendimi alıştırmıştım hamile olduğuma yavaştanBelki o testler hatalıydı ya da surelab canım
Insallah surelab hatalıdır canim ya kendimi alıştırmıştım hamile olduğuma yavaştan
Insallah surelab hatalıdır canim ya kendimi alıştırmıştım hamile olduğuma yavaştan
Başka test var mı elindeInsallah surelab hatalıdır canim ya kendimi alıştırmıştım hamile olduğuma yavaştan
1 tane artimed marka varBaşka test var mı elinde
Yarın sabah yap at bakalım nolcak1 tane artimed marka var
Merhaba sonucunuz ne acaba1 tane artimed marka var
Yine tek çizgi cıktı regli bekliyorumMerhaba sonucunuz ne acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?