Regle 6 gün kala gebelik testi

Slngrkm1

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2025
15
2
1
Kızlar merak ettiğim bir konu var 2 senedir denemediğim marka test kalmadı hepsi negatif çıktıktan sonra saatler geçsede kuruma çizgisi hiç olmuyordu tertemiz negatif çıkıyordu prodoctor testi geçen ayda yaptım negatif çıktı ama kuruduktan sonra da hiç çizgi çıkmadı bu ay ilk defa adete 6 gün kala sabırsızlandım yine aynı marka testi yaptım 1 saat içinde silik çıktı 2.çizgi başına böyle bişey gelen var mı

Testinize bakabilir miyim

Yaa inşallah öyleyizdir sizde hiç belirti var mı
Benim kasık ve bel ağrım çok ve normalde cildim bebek gibi ama sivilcem çıktı normalde bu kadar erken çıkmaz geçen ay kimyasal yasadım korkuyorum testler de böyle

Eklentiler

• IMG_4097.webp
    14,7 KB · Görüntüleme: 53
  • IMG_4098.webp
    23,6 KB · Görüntüleme: 53
Benim kasık ve bel ağrım çok ve normalde cildim bebek gibi ama sivilcem çıktı normalde bu kadar erken çıkmaz geçen ay kimyasal yasadım korkuyorum testler de böyle
Evet sende de görünüyor bide kimyasal gebelik geçirdikten sonra hemen hamile kalanını çok duydum vücut kendini hazırlıyormuş belki seninde öyle olmuştur hem çok erkenmiş seninkide bence adete kadar yapma bende öyle yapacam kesin olsun

Bende awox övdüler evde de test kalmadı ty den söyledim 3 güne gelirmiş 5 lü söyledim artık onda da çıkarsa geldiği gün adete 5 gün kalmıs oluyor varsa çıkar gün gün koyulasma takip edip öyle kan vereceğim inşallah dediğiniz gibi olmustur bu aydan çokkk ümitliyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…