- 2 Temmuz 2022
- 429
- 70
- 48
- 26
- Konu Sahibi prensesbiri
Kızlar bata 7 ve ya 8 gün var. Regle 12 kaladan itibaren başlayan bi ağrım var sürekli olarak ağrıyo kasıklarım ve şuan çok arttı sırf kasık ağrısı belirtisi yaşayan var mı gebe olanlardan
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şuan bende aynı durumdayım hem kasik hemde bel ağrısı olecem ağrıdan 20 Eylül adet günümKızlar bata 7 ve ya 8 gün var. Regle 12 kaladan itibaren başlayan bi ağrım var sürekli olarak ağrıyo kasıklarım ve şuan çok arttı sırf kasık ağrısı belirtisi yaşayan var mı gebe olanlardan
Çok zor beklemek gerçektenŞuan bende aynı durumdayım hem kasik hemde bel ağrısı olecem ağrıdan 20 Eylül adet günüm
Senin baya varmis yumurtlama sonrasi sanci olabilir belkiŞuan bende aynı durumdayım hem kasik hemde bel ağrısı olecem ağrıdan 20 Eylül adet günüm
Evet ya bide hic belirtin olmadigini dusun benm gibiÇok zor beklemek gerçekten
İlk defa böyle oldu burda Medical vardı sağlık ocağı gibi hastane 6 saat bekledim bakmadılar bakmayinca çıktım oraya gittim bütün gece uyuyamadım karına baktı eliyle hamilelik varmi dedi şuan bilmiyoruz dedim erken hamilelik dedi ilaç verdi gebeliğe etki etmez dedi için dedi gecmesse ultrasona gir dedi kan alın dedim gerek yok dedi bu arada yurt dışında yaşıyorumSenin baya varmis yumurtlama sonrasi sanci olabilir belki
Ben adete 7 gün kala öğrendimKızlar bata 7 ve ya 8 gün var. Regle 12 kaladan itibaren başlayan bi ağrım var sürekli olarak ağrıyo kasıklarım ve şuan çok arttı sırf kasık ağrısı belirtisi yaşayan var mı gebe olanlardan
Nasıl öğrendiniBen adete 7 gün kala öğrendim
Yurt disi sasirmiyorum sjshhsİlk defa böyle oldu burda Medical vardı sağlık ocağı gibi hastane 6 saat bekledim bakmadılar bakmayinca çıktım oraya gittim bütün gece uyuyamadım karına baktı eliyle hamilelik varmi dedi şuan bilmiyoruz dedim erken hamilelik dedi ilaç verdi gebeliğe etki etmez dedi için dedi gecmesse ultrasona gir dedi kan alın dedim gerek yok dedi bu arada yurt dışında yaşıyorum
Canım sen ne durumdasın ben de naya bi kasık ağrısı var geçen ay böyle olmamıştım hem belime vuruyor hem kasığıma. Bi de göğsüm ağrıyoYurt disi sasirmiyorum sjshhs
Sağ göğsümde uç kısmında sızı vardı bide normalde beş altı gün âdet olurdum ama üç gün sonra bitti âdet dönemim bittikten sonra ovulasyon takip ettim ama testlerle değil o günleri değerlendirdim aradan zaman geçti göğüs sızısı geçmedi hatta hassasiyeti başladı evde test yaptım pozitif görünce kan verdim ondada çıktı yani âdete 7 gün varken öğrenmiş oldumNasıl öğrendini
Valla cnm bnde arada kasik agrisi oluyo ama yok denicem kadar az yani bugun goguslerim hassaslasti dun yoktuCanım sen ne durumdasın ben de naya bi kasık ağrısı var geçen ay böyle olmamıştım hem belime vuruyor hem kasığıma. Bi de göğsüm ağrıyo
Yaa inşallah.Valla cnm bnde arada kasik agrisi oluyo ama yok denicem kadar az yani bugun goguslerim hassaslasti dun yoktubide annem ruyasinda gormus beni diyo sarisin beyaz tenli bi kizin vardi bicir bicir dolasiyordu 1-2 yaslarindaydi diye insalah
![]()
14 unde cnm 6 gun var daha belirtim yok acikcasi ama bel agrim var yumurtlamadan sonra basladi arada yokluyo dun iliski oldu sonrasinda kasik ağrım basladi arada o da yokluyo bgnde göğüslerimde hassasiyet olustu ama onu da saymiyorumYaa inşallah.tam kaç gün kaldı bata
Benim de 14 eylül bat. 15 e sarkacağını düşünmüyorum. Göğsüm şişti taş gibi oldu uçları çıktı. Ve rahmim inanılmaz sızlıyo. Hşç bu kadar olmamıştı gerçekten14 unde cnm 6 gun var daha belirtim yok acikcasi ama bel agrim var yumurtlamadan sonra basladi arada yokluyo dun iliski oldu sonrasinda kasik ağrım basladi arada o da yokluyo bgnde göğüslerimde hassasiyet olustu ama onu da saymiyorum
İnsallah vardir cnm valla benimde gucum bitiyo sanki tas tasidim sirtimda bi ev temizligi yani bittim sol kasigimda sizlama oluyo cok hareket ederken temizlikte goguslerim baya hassas hani elletmiyo ama ucunda hafif sizlama var elleyince ya nasip allahimBenim de 14 eylül bat. 15 e sarkacağını düşünmüyorum. Göğsüm şişti taş gibi oldu uçları çıktı. Ve rahmim inanılmaz sızlıyo. Hşç bu kadar olmamıştı gerçekten
Evet artık hakkımızda en güzeli olsun.İnsallah vardir cnm valla benimde gucum bitiyo sanki tas tasidim sirtimda bi ev temizligi yani bittim sol kasigimda sizlama oluyo cok hareket ederken temizlikte goguslerim baya hassas hani elletmiyo ama ucunda hafif sizlama var elleyince ya nasip allahim