Regle iki gün kala artimed bozuk mu hepsi mi bozuk yani

siyahiimavi

Üye
Kayıtlı Üye
27 Mayıs 2023
309
62
13
25
1000055918.webp

Regl geçmeden yapmamak lazım bu yüzden. Gebelik varsa bile kimyasala dönmüş olabilir. Gebelik hiç olmamış da olabilir. Şu an testte çıkmadıysa hamile değilsinizdir.

Gerçekten mi kan vermeye gerk yok o zamam
neden kan verip, net sonuç alıp rahatlamıyorsunuz... artimed dışında bir marka ile test yaptınız mı ? 2 gün kala erken gebelik testinde çıkmıştı bende ardından da kan verdim. yani kan vermeye üşeniyorsanız da artimed dışında bir marka deneyebilirsiniz..

neden kan verip, net sonuç alıp rahatlamıyorsunuz... artimed dışında bir marka ile test yaptınız mı ? 2 gün kala erken gebelik testinde çıkmıştı bende ardından da kan verdim. yani kan vermeye üşeniyorsanız da artimed dışında bir marka deneyebilirsiniz..
Denedim usenmiyorum ben çalışıyorum gidemiyorum

Gerçekten mi kan vermeye gerk yok o zamam
Negatif testte neden kan veresiniz ki? Pozitif çıksa anlayacağım. Belli ki ilki hatalıymış ya da kimyasalmış. 3 gün sonra tekrar bir kaset test deneyin. Pozitif çıkarsa o zaman kana gidersiniz.

Negatif testte neden kan veresiniz ki? Pozitif çıksa anlayacağım. Belli ki ilki hatalıymış ya da kimyasalmış. 3 gün sonra tekrar bir kaset test deneyin. Pozitif çıkarsa o zaman kana gidersiniz.
Öyle yapicam hemen gitmeyeceğim işte bilmediğim için ilk defa gebelik olaacak olursaaa

Öyle yapicam hemen gitmeyeceğim işte bilmediğim için ilk defa gebelik olaacak olursaaa
Bu kadar takıntı yaparsanız olacağı varsa da olmaz. Bir yıl hamilelik olmaması bile normal. Daha yeni evlisiniz. Bence biraz evliliğin tadını çıkarın. Anne olmak çok büyük sorumluluk.

Back
X