- 27 Mayıs 2023
- 309
- 62
- 13
- 25
- Konu Sahibi siyahiimavi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gerçekten mi kan vermeye gerk yok o zamamRegl geçmeden yapmamak lazım bu yüzden. Gebelik varsa bile kimyasala dönmüş olabilir. Gebelik hiç olmamış da olabilir. Şu an testte çıkmadıysa hamile değilsinizdir.
Aynen o yuzden testte yapma bossverGerçekten mi kan vermeye gerk yok o zamam
Aynen o yuzden testte yapma bossver
neden kan verip, net sonuç alıp rahatlamıyorsunuz... artimed dışında bir marka ile test yaptınız mı ? 2 gün kala erken gebelik testinde çıkmıştı bende ardından da kan verdim. yani kan vermeye üşeniyorsanız da artimed dışında bir marka deneyebilirsiniz..Gerçekten mi kan vermeye gerk yok o zamam
Denedim usenmiyorum ben çalışıyorum gidemiyorumneden kan verip, net sonuç alıp rahatlamıyorsunuz... artimed dışında bir marka ile test yaptınız mı ? 2 gün kala erken gebelik testinde çıkmıştı bende ardından da kan verdim. yani kan vermeye üşeniyorsanız da artimed dışında bir marka deneyebilirsiniz..
Negatif testte neden kan veresiniz ki? Pozitif çıksa anlayacağım. Belli ki ilki hatalıymış ya da kimyasalmış. 3 gün sonra tekrar bir kaset test deneyin. Pozitif çıkarsa o zaman kana gidersiniz.Gerçekten mi kan vermeye gerk yok o zamam
Denedim negatif
Öyle yapicam hemen gitmeyeceğim işte bilmediğim için ilk defa gebelik olaacak olursaaaNegatif testte neden kan veresiniz ki? Pozitif çıksa anlayacağım. Belli ki ilki hatalıymış ya da kimyasalmış. 3 gün sonra tekrar bir kaset test deneyin. Pozitif çıkarsa o zaman kana gidersiniz.
Bu kadar takıntı yaparsanız olacağı varsa da olmaz. Bir yıl hamilelik olmaması bile normal. Daha yeni evlisiniz. Bence biraz evliliğin tadını çıkarın. Anne olmak çok büyük sorumluluk.Öyle yapicam hemen gitmeyeceğim işte bilmediğim için ilk defa gebelik olaacak olursaaa
Sizin kadar degiilCok komiksiniz.....
Vermedim hâlâ reglim bir gün gecikti devamını bekliyorumSizin kadar degiilkomedisin su testlere bu kadsr para vercegine git ozelde kan ver