Regle iki gün kala

bbt789

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2025
9
2
1
30
Kızlar merhaba reglime 2 gün var dayanamadım test yaptım lütfen yorumlar mısınız çok tecrübesizim

Eklentiler

• 1000057019.webp
    5,4 KB · Görüntüleme: 95
  • 1000057017.webp
    5,7 KB · Görüntüleme: 93
bu teste göre var gibi görünüyor ama 2. çizginin kaçıncı dkda çıktığı, testin markası gibi sorular cevabı değiştirir. Bazen güvenilir testler 1 dk içinde çıkan silikler bile yanıltabiliyor. Yarın sabah tekrar deneyin hatta elinizde başka bir marka test varsa onunlada deneyin tekrar 2. çizgi çıkarsa kan verin bence

Silik çizgi hemen çıktı markası novacheck ama yarın sabah başka bir marka ile tekrarlayayım bir de kan vermek için biraz bekleyeyim mi sizce değerin artmasını? Diğer türlü iki günde bir kan vermek gerekiyormuş sanırım

Novacheck yalancı pozitif çıkarabiliyor diye duymuştum bencede yarın sabah başka marka ile deneyin , evet 2 günde bir beta artışı takip ediliyor hemen gidip gitmemek sizin sabrınıza kalmış isterseniz bir kaç gün testlerde koyulaşma takip edebilirsiniz

Üşenmedim gidip eczaneden başka marka alıp yaptım yine silik çıktı kızlar yüksek ihtimalle vardır değil mii

Eklentiler

• 1000057044.webp
    58,4 KB · Görüntüleme: 65
Ayyy çok teşekkür ederim kızlar Allahım isteyen dileyen bekleyen herkese bu mutluluğu yaşatsın inşallahh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…