- 27 Mayıs 2023
- 309
- 62
- 13
- 25
- Konu Sahibi siyahiimavi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Herkesin yorumunu merak ediyorum açıkçası çünkü ilk gebelik olacak dedigom gibi yani ilk olduğu için de görmek duymak isterim fikirleriZaten yeni konu açmıştın ?
Canım fikir duyacak birşey yokki, kan vereceksin düzenli artıyor mu diye, sonra doktora gideceksinHerkesin yorumunu merak ediyorum açıkçası çünkü ilk gebelik olacak dedigom gibi yani ilk olduğu için de görmek duymak isterim fikirleri
Bazen silik çizgi yanlış diyen var ona göre yol izlicemCanım fikir duyacak birşey yokki, kan vereceksin düzenli artıyor mu diye, sonra doktora gideceksin
Yani herkesten hamilesin kelimesini mi duymak istiyorsun?
Testi markasi ney acaba canimBazen silik çizgi yanlış diyen var ona göre yol izlicem
ArtimedTesti markasi ney acaba canim
İlk sıradaki biraz belli diğerleri değil. Adeti bekleyin. Hamile olabilirsiniz folik asit takviyesi alın.
Gebelik var gorunuyor canim ama bu artimedler malesef yaniltabiliyor birde koyulasmiyor cizgisi hic varsada yarin farkli markayla da denemeni oneririm canimArtimed
Silikde olsa çikiyor kesinleştirmek için kan testi verin
Evet markalar bile farkediyor eşim almış şimdi onu denicem
Evet.olmuyir normal siz de hamilesiniz dimi yani testlwr pozitif bana göreBu testleri ayni gun yapmistim artimed cok silikti koyulasma pek olmuyor yani
Teşekkür ederim evet iki çizgi var sılikte olsa adete iki gün kaldı diye silik değil miiİki çizgi pozitif,hamilesiniz. Emin olmak isterseniz doktora gidebilirsiniz. Hayırlı olsun.
Aynen canim bende gebeyim farli markayla denersen eminimki daha koyu olucakEvet.olmuyir normal siz de hamilesiniz dimi yani testlwr pozitif bana göre
Tamam canim hadi guzel haberlerini bekliyoruz insallahEvet markalar bile farkediyor eşim almış şimdi onu denicem
Adetime 2 gün kala erken gebelik testim bile silik çıkmıştı. Hayırlı olsunTeşekkür ederim evet iki çizgi var sılikte olsa adete iki gün kaldı diye silik değil mii