Evet hamilesiniz hayırlı olsunKızlar selam, reglime üç gün var bugün sabah ve akşam yaptığım testler bu şekilde sizce gebemiyim ?
Bu şekilde silik olarak hamileliğini öğrenen var mı birde
Eki Görüntüle 3577894 Birde adet olacak gibi ağrılarım oluyor kramp şeklinde akıntım beyaz kremsi gibi belim de ağrıyor bu şekilde olan varmıydı
Eki Görüntüle 3577894 Eki Görüntüle 3577894 Eki Görüntüle 3577895
Hamilesin canim tebriklerKızlar selam, reglime üç gün var bugün sabah ve akşam yaptığım testler bu şekilde sizce gebemiyim ?
Bu şekilde silik olarak hamileliğini öğrenen var mı birde
Eki Görüntüle 3577894 Birde adet olacak gibi ağrılarım oluyor kramp şeklinde akıntım beyaz kremsi gibi belim de ağrıyor bu şekilde olan varmıydı
Eki Görüntüle 3577894 Eki Görüntüle 3577894 Eki Görüntüle 3577895
İnşallah canım reglime şuan iki gün var biraz daha beklesemmi diye düşünüyorum ama bilemedimHamilesin canım gidip hemen kan da ver iyice netlessn bize de hamer vermeyi unutma hayırlı olsun
teşekkür ederim inşallahHamilesin canim tebrikler
teşekkür ederim inşallah canım reglim geçsin diye bekliyorum bakalım yazarım buraya daHamilesin canım gidip hemen kan da ver iyice netlessn bize de hamer vermeyi unutma hayırlı olsun
Önümüzde ki hafta gideceğim bugün tekrar test yaptım bu şekilde çıktı daha koyu gibi geldi düne göre bakalımBekleyebilirsen bkle ama kan vermen iyi olur
Evet canım haklısın bende bekliyorum o yüzden peki kimyasal gebelikte belirtilerin nelerdi sağlıklı hamilelikle benziyor mu acabaGecikmeyi görüp gitmen daha iyi canım boşver bebeğin seninleyse seninle kalır zaten erken gitme ben geçen ay kimyasal yaşadım o kadar üzüldüm ki şimdiki aklım olsa 7 gün gecikme görmeden kana gitmezdimzaten sende şuan farkındasın testlere göre hamilelik var gözüküyor inşallah seninle olur ve saglicakla ilerler
Evet uyku hali vardı bende sürekli uyuyordum içim geciyordu bide çok farklı bir sağ kasık batmalari oldu anlık. Ağız içim ve burun içim kuruyodu dudaklarım çatlamışti bide göğüslerim yumuşak ve dolgundu normalde sert oluyodu regle yakınEvet canım haklısın bende bekliyorum o yüzden peki kimyasal gebelikte belirtilerin nelerdi sağlıklı hamilelikle benziyor mu acaba
Naptınız aonucunuz ne olduKızlar merhaba bende anne olmak için uğraşıyorum bu ay ovu testiyle yumurtlamayi takip etmeye çalıştım 5 hazıra adetim bitti 11 haziran yumurtlama oldu o geceyi değerlendirdik ve 3 gün sonra da değerlendirdik yumurtalamadan 9 gun gecti şuan adetime 10 gün var ama belirti yaşıyorum kaset test yaptım çok çok silik çizgi gördüm dün yapmıştım hafif bel ağrısı ve göğüs ağrısı yaşıyorum şuan belli olurmu bilmiyorum ama aynı durumu yaşayıp hamile olduğunu öğrenen oldu mu acaba kam testi de vermek istemiyorum şuan adetimjn geçmesini bekliyorum
Yarin adet günüm adet olmazsam pazartesi kan vermeye gidicem kaset test yaptım çok çok silik çizgi vardı acaba yokmu yada geç döllenme mi aklımı karıştırdı bel ağrım ve yumurtaliklarima agri giriyo arada göğüslerime dokununca agri oluyo adet belirtisi mi hamilelik mi onu anlamadım bakalım yarından sonra belli olucakNaptınız aonucunuz ne oldu
Testin fotosu var mı canim at bakalim biYarin adet günüm adet olmazsam pazartesi kan vermeye gidicem kaset test yaptım çok çok silik çizgi vardı acaba yokmu yada geç döllenme mi aklımı karıştırdı bel ağrım ve yumurtaliklarima agri giriyo arada göğüslerime dokununca agri oluyo adet belirtisi mi hamilelik mi onu anlamadım bakalım yarından sonra belli olucak
Testin fotosu var mı canim at bakalim bi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?