Bu sitede lafladigimiz üyelerden birisi adetin bittiğinin ertesi günü girdiği ilişkiyle gebe kalmış iki çocuğuna daArkadaşlar merhaba
Geçen ay adet tarihim 25 Temmuz du ve bu ay 22 Ağustos gibi bekliyorum :) Benim merak ettiğim, adet bitince eşimle birlikte olduk ve sonrasında yaklaşık iki haftadır kasiklarimda acayip ağrı var, acaba üşüttüm mü diyorum. Sonrasında 2 gun ateş bastı, sabahları uyandığımda belim ağrıyo, onu da acaba gece yanlış mi yatıyorum, yatak mi kötü diyorum :)) Aktif olarak 3 aydır çocuk icin deniyorum diyebilirim. Ama ilk kez geçen ay ovulasyon takibi yapıp, o günleri değerlendirdik. Keşke Türkiye de olsam hemen gidip kan verirdim ama şuan İngiltere’de yim. Burada hastane olayları maalesef Türkiye de ki kadar kolay değil
Yorumlarınız icin şimdiden teşekkürler
Valla bende 37 yaşındayım ama bu siteye takıldıktan sonra regli, bat, sat, yumurtlama, ovulasyon hicbisey bilmediğimi anladım :) Sagolsunlar buradaki arkadaşlar sayesinde hepsini öğrenip uyguladım :)Bu sitede lafladigimiz üyelerden birisi adetin bittiğinin ertesi günü girdiği ilişkiyle gebe kalmış iki çocuğuna da
Ne şanslı insanlar var yaBu sitede lafladigimiz üyelerden birisi adetin bittiğinin ertesi günü girdiği ilişkiyle gebe kalmış iki çocuğuna da
İnşallah güzel sonuçlar da alırsınızValla bende 37 yaşındayım ama bu siteye takıldıktan sonra regli, bat, sat, yumurtlama, ovulasyon hicbisey bilmediğimi anladım :) Sagolsunlar buradaki arkadaşlar sayesinde hepsini öğrenip uyguladım :)
İnsallah çok teşekkür ederimİnşallah güzel sonuçlar da alırsınız
Sizin için en hayırlı zamanda güzel bı evladınız olur inşallah heryonuyleValla bende 37 yaşındayım ama bu siteye takıldıktan sonra regli, bat, sat, yumurtlama, ovulasyon hicbisey bilmediğimi anladım :) Sagolsunlar buradaki arkadaşlar sayesinde hepsini öğrenip uyguladım :)
Bebek konusunda sorun mu yaşıyorsunuz ?Ne şanslı insanlar var ya
Bilinen bir şeyim yok sadece tiroit yüksekliği yaşıyorumBebek konusunda sorun mu yaşıyorsunuz ?
Pkos mu sebepsiz infertilite mi
Bu kışi beklemeden belki de güzel habeerlerinizi alırız kim bilirBilinen bir şeyim yok sadece tiroit yüksekliği yaşıyorum
Ah canım keşke ama geçen ay düşmüştü bu ayın başında beta falan baktırdım bi umutBu kışi beklemeden belki de güzel habeerlerinizi alırız kim bilir
Geçen ay kimyasal gebelikti sanırım ve bu ay yeniden gebe gorunuyorsunuz betaya göre doğru mu anladım ?Ah canım keşke ama geçen ay düşmüştü bu ayın başında beta falan baktırdım bi umutyine yüksek çıktı
Yok canım yanlış anlamışsın. Ben tiroit sorunum olduğu için her ay kan veriyorum geçen ay düşmüştü. Bu ayın başında da tiroit artı betaya baktırdım tiroit yine çıkmış beta olumsuzGeçen ay kimyasal gebelikti sanırım ve bu ay yeniden gebe gorunuyorsunuz betaya göre doğru mu anladım ?
2 ay boyunca sabah öğle akşam olmak üzere birer tutam dereotu yemeni onersem ? Denedin mi bilmiyorum ama TSH i yola getiriyor hasimato tiroiti değilsen .Yok canım yanlış anlamışsın. Ben tiroit sorunum olduğu için her ay kan veriyorum geçen ay düşmüştü. Bu ayın başında da tiroit artı betaya baktırdım tiroit yine çıkmış beta olumsuzanlatabildim mi karışık oldu kusura bakma
Yani imkansız değil canım inşallah güzel haberler alırsınArkadaşlar merhaba
Geçen ay adet tarihim 25 Temmuz du ve bu ay 22 Ağustos gibi bekliyorum :) Benim merak ettiğim, adet bitince eşimle birlikte olduk ve sonrasında yaklaşık iki haftadır kasiklarimda acayip ağrı var, acaba üşüttüm mü diyorum. Sonrasında 2 gun ateş bastı, sabahları uyandığımda belim ağrıyo, onu da acaba gece yanlış mi yatıyorum, yatak mi kötü diyorum :)) Aktif olarak 3 aydır çocuk icin deniyorum diyebilirim. Ama ilk kez geçen ay ovulasyon takibi yapıp, o günleri değerlendirdik. Keşke Türkiye de olsam hemen gidip kan verirdim ama şuan İngiltere’de yim. Burada hastane olayları maalesef Türkiye de ki kadar kolay değil
Yorumlarınız icin şimdiden teşekkürler
Cook teşekkür ederim. İnsallah isteyen herkes hayırlısıyla sahip olur bebeklerineSizin için en hayırlı zamanda güzel bı evladınız olur inşallah heryonuyle
Denemedim ama denemek isterim çare olacaksa. Hasimato olup olmaadığımı bilmiyorum ama yaklaşık 1 yıldır yüksek ilk keez Haziranda 3,5 gördüm temmuzda ümitliydim hamileliğe ama ne yazık ki hayal kırıklığı2 ay boyunca sabah öğle akşam olmak üzere birer tutam dereotu yemeni onersem ? Denedin mi bilmiyorum ama TSH i yola getiriyor hasimato tiroiti değilsen .
OlacakDenemedim ama denemek isterim çare olacaksa. Hasimato olup olmaadığımı bilmiyorum ama yaklaşık 1 yıldır yüksek ilk keez Haziranda 3,5 gördüm temmuzda ümitliydim hamileliğe ama ne yazık ki hayal kırıklığı
İnsallah çok teşekkür ederim. Hayırlıysa tabiYani imkansız değil canım inşallah güzel haberler alırsınBiz de eşimle korunmayı bırakır bırakmaz hamile kalmıştım pkolu olmama rağmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?