Regli olup hamile kalan varmı aranızdaa acilll yardımmmmm !!

Pinkblueea

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2023
78
18
3
30
Arkadaslar adetim 14 gün geçikmişti evde test yaptım pozitif silik cizgiyle kan tahlili yaptırım sonuc 2.5 cıkmıştı bi sonraki sabah tekrar kan tahlili yaptırdım sonucu suan görüyorum 3.13 çıkmış ama ben regli oldum tahlili yaptırdıgımda da reglim yeni başlıyodu regliyim hamile olabilme ihtimalim varmı değerim neden yükseliyo olabilir

Arkadaslar adetim 14 gün geçikmişti evde test yaptım pozitif silik cizgiyle kan tahlili yaptırım sonuc 2.5 cıkmıştı bi sonraki sabah tekrar kan tahlili yaptırdım sonucu suan görüyorum 3.13 çıkmış ama ben regli oldum tahlili yaptırdıgımda da reglim yeni başlıyodu regliyim hamile olabilme ihtimalim varmı değerim neden yükseliyo olabilir
Adetken kan tahlili ve gebelik testi pozitif çıkar adet olmam gerek

Düşük ihtimalde olsa olabilir.
Tlcde hatta bunun belgeseli var(gerçek yaşanmış)
Kadınlar doğurana kadar hamile olduğunu bilmiyorlar.
En mantıklısı doktora danışmak.

4 ay regl görüp hastalanıp iyileşmeyince kan tahlilinde bebeği farkeden birini tanıyorum.

Benim annem 3 hamileliğinde de bildiğiniz adet görmüş ısrarla diyorum ki olamaz anne o riskli bir durum başka bir şeyden kaynaklı kanama oluyordur hayır her ay başı kendi adet günümde adet oluyordum öyle olsa devamlı devam ederdi dedi zaten bütün hamileliğini 3.ayda öğrenmiş mide bulantısından yani mümkün olduğunu annemden biliyorum

Adet oldum sorun şu beta artıyo
Değeriniz çok düşük 5in altında siz nerdeyse her gün kan vermişsiniz sağlıklı gebeliklerde 2 günde bir 2 katı artar hızla yükselir kimyasal gebelik olabilir muhtemelen kan vermeseniz kafanıza takmayacaktınız bile genede regl bittikten sonra tekrar kan verip baktırın içiniz rahatlasın 🙏🏻

Canım 5 üzeri hamilelik için pozitif sayılabilecek bir rakam.
Kullandığın ilaçlar (özellikle antidepresanlar) , bazı meyve sebzeler domates, avakado ıspanak gibi, bazı tümörler HCG yükselimine sebep olur. Şuan HCG nin artışının asla bir gebelikle alakası yok, regl ikende HCG artmaz birisi öyle yazmış hayır aksine normal referans aralığına düşer.
Bu ilaç yada besinleri tüketmediysen kesinlikle bir dahiliye ye görünmelisin..

Back
X