regli yeni bitipte diğer regl tarihinde test yapmak için sabırsızlananlar :(

EN KISA ZAMANDA HAMİLE KALMAK İSTEYEN ARKADAŞLARIMIZ...
Arkadaşımız... Beklemediği ve Günü Gelmek Bilmeyen Adet Tarihi...
eyluul 11 Aralık
muh_ 22 Aralık
herseyduzelirmi 26 Aralık
şahgull ......

bol bebişli günler kızlar...listeye ismini eklemek isteyen arkadaşlar yazsın ekliyelimm...

Itiraf ediyorum dayanamadım yaptım test o aptal tek çizgi çıktı yine. Tamam aralık 11 in geçmesini beklicem bi dahaki test için..:18:bu arada katılanlara slm eder.. Yanlız olmamak güzel güzel güzel haberler alırım herkesten inşallah

12 gün var nerdeyse regline eylülcüm.şimdi olsa bile çıkmaz.11 inin bekle ve yap derim fikrimi sorarsan.ki benim reglim hiç gecikmezdi son iki aya kadar şimdi 5-6 gün gecikiyor.insan umutlanıyor gecikince.Allah hepimizin yardımcısı olsun.beklemek çok ama çok zor.bu ay ama nedense benimde umudum yok.ama öyle desekte yine de bekliyez tabi.Rabb'im en kısa zamanda bize sağlıklı.abdestli,namazlı evlat versin inş.

topikte hiç bir hareket yok...kızlarrr canlanın çalışmaları olan yok mu?

çok çalışalım ve hamile kalalımmm

sonunda bugun doktora gıttım... yumurtalarıma baktı gebe kalmak ıcın bı sorun yok dedı kist vs... bişey yok hatta yumurtalarım olgunlaşmıss.. bi 6 ay daha korunmadan bekle daha cok erken daha sonra olmazsa detaylı araştırma yaparız dedi. inşşş gerek kalmaz neyse en azından bıraz olsun ıcım rahatladı :):)

bu arada bu ayki regli tarihimm 21 aralık inşş olmam:):)

slm ben yeni katılıyorum aranıza benimde günüm bugün ama olmadı ama büyük ihtimal olur gibi ama inş olmam

herkese mrb son 9 gün.:18:. kocam biraz bunaldı sürekli bebiş istememde. kavga da edemiyorum küsmemek için şu 2 çizgiyi bi göreyim o zaman sıra geçicek bana

8 gün kaldı bugunu sayma 1 hafta var ooff offf geç günler geç.... dua edin kızlar inş. içimde mücizem vardır. tekrar 2 çizgi görmek istiyorum.

kötüyüm dün akşam markette benimle birlikte hamile olduğunu öğrendiğim kadını gördüm kocaman olmuş göbeği. göbeğine dokundum şirin görünmeye çalıştım ama canım çok yandı. benimde öle kocaman olucak bebeğim delirmek üzereyim

Allah'tan her zaman hayırlısını dilemeliyiz.hayırlısı böyleymiş demeliyiz.çok zordur senin için farkındayım.Allah sabır versin ve inş. bu ay hamilesindir.benimde görümcem hamile onu öyle gördükçe içim gidiyor acaba bende hamile olabilecek miyim diye..soruyorum bebeğinin durumunu ilgilenmeye çalışıyorum ki kıskanıyor demesin diye..hiçte kıskanmıyorum ama üzülüyorum bende hamile kalmak istiyorum..dileyen herkese versin Rabb'im üçer beşer..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…