regli yeni bitipte diğer regl tarihinde test yapmak için sabırsızlananlar :(

hiç bir sorun yoktur umarım.dileğim bütün bebek isteyen herkesin bir an evvel bebeklerine kavuşması...Allah büyük vardır bunda da bir hayır.bebeklerimizi kucağımıza alınca hepsi geçecek inş..ama ne zaman orasını Allah bilir.bildiğim tek şey hepimiz için hayırlısının bu olduğu..hiç bir şey boşa değil bunu unutmayalım kızlar..

amin canım... aynen kıskanma durumu yok bendede banane başkasının sahip olduklarından sadece dayanamıyorum öle görmeye evime biile çağıramıyorum kimseyi bu ay inş. meleğim düşmüştür göbeğime.. herkesten hayırlı haberler bekliyorum

evet eve çağırma konusuna katılıyorum..evime çağırmıyorum bende fazla gitmemeye çalışıyorum.toplulukta hemen bana da soruyorlar,herkes darısı sana diyor.birde herkes biliyor çocuğumuzun olmadığını ve benden kaynaklandığını..kayınvalidem oğlundan olmadığını kesinleştirdi artık ikidebir laf sokuyor.bebek evin gülüymüş.ne yapalım olmuyorsa suç bizim mi? Allah'ım versin hepimize inş. hayırlı evlatlar bu ay..

Bende geldim kızlaaarr adetime dört gün var ve ben sabah yaptım testi ne yapıyım dayanamadım 21.günde progesteron 40.80 çıktı biraz umutlanmıştım...amaaannnn

hoş geldiniz umut kaybetmece yok oyun bozanlık yok bebişlerimizi düşünerek kaldığımız yerden devam ediyoruz.

işte tamam yapmakl için çok zamanın var . bişeyler yapmadan bebek olmuyo bilindiği gibi. çalışmalara devam

Evet aynen çalışmalar yapıyoruz.çok çalışıyoruz çokkkkk tabi benim eşimde grip oldu şahgülün eşi gibi.ama napıyım yinede devam çalışmaya.çalışmadan emek olmaz

yazık adamlara 2 günde 1 yeterli ama biz bu ay öle yaptık. bakalım ilk gebeliğimde geç döllenme olmuştu bunda öle olur diye regl olana kadar devam bu arada son 4 gün benim için:18::18::18:

yazık adamlara 2 günde 1 yeterli ama biz bu ay öle yaptık. bakalım ilk gebeliğimde geç döllenme olmuştu bunda öle olur diye regl olana kadar devam bu arada son 4 gün benim için:18::18::18:

Hadi bakalım Allah'tan hayırlısı.ilk hamile haberini senden alırız belki bu ay..

Merabalar kızlar birazdan doktora gidicem.çarşamba günü gittiğimde doktor yumoşlarımın büyümediğini söylemişti.Dua edin inş. büyümüşlerdir.

1 yıllık evliyim.2-3 aydır korunmamaya başladık.doktora gittim daha yeni dedi yine de tedavi etti.ama ben çok sabırsızlandığım için klomen verdi bu ay bakalım bekleyeceğiz.acaba bu klomenın faydası olur mu?doktor hiçbir rahatsızlığım olmadığını söyledi.inş bu ay bende hamile kalırım.artık bebek istiyorum yaa..

bir de yumurtlama dönemim bugun son.diğer günler de hamile kalma şansım var mı? ve ilişkiden sonra 30 dk falan kalkmıyorum.öyle yatıp uyuyamıyorum da akıp gidiyo.siz bu konuda neler yapıyorsunuz

bir de yumurtlama dönemim bugun son.diğer günler de hamile kalma şansım var mı? ve ilişkiden sonra 30 dk falan kalkmıyorum.öyle yatıp uyuyamıyorum da akıp gidiyo.siz bu konuda neler yapıyorsunuz

ya aslında hemen kalkmamak gerekıyomus, poponun altına yastık koyup 1,2 saat beklemek lazım dıyolar ama aynen bende yatamıyorum en fazla 15,20 dk kalkıyorum hemen benımde bugun son pek bı calısmada yapamadık eşim hasta oldu ama bakalım nasip canım ya inşşş olurr...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…