sonunda bugun doktora gıttım... yumurtalarıma baktı gebe kalmak ıcın bı sorun yok dedı kist vs... bişey yok hatta yumurtalarım olgunlaşmıss.. bi 6 ay daha korunmadan bekle daha cok erken daha sonra olmazsa detaylı araştırma yaparız dedi. inşşş gerek kalmaz neyse en azından bıraz olsun ıcım rahatladı :):)
Allah'tan her zaman hayırlısını dilemeliyiz.hayırlısı böyleymiş demeliyiz.çok zordur senin için farkındayım.Allah sabır versin ve inş. bu ay hamilesindir.benimde görümcem hamile onu öyle gördükçe içim gidiyor acaba bende hamile olabilecek miyim diye..soruyorum bebeğinin durumunu ilgilenmeye çalışıyorum ki kıskanıyor demesin diye..hiçte kıskanmıyorum ama üzülüyorum bende hamile kalmak istiyorum..dileyen herkese versin Rabb'im üçer beşer..
amin canım... aynen kıskanma durumu yok bendede banane başkasının sahip olduklarından sadece dayanamıyorum öle görmeye evime biile çağıramıyorum kimseyi bu ay inş. meleğim düşmüştür göbeğime.. herkesten hayırlı haberler bekliyorum
benim regl tarihim de 26 aralık çok var daha
Sende hoşgeldin aramıza canım...Allah gönlünün muradını versin tatlım..
benim regl tarihim de 26 aralık çok var daha
kocişimm grip olduu.. puffffff
işte tamam yapmakl için çok zamanın var . bişeyler yapmadan bebek olmuyo bilindiği gibi. çalışmalara devam
Bende geldim kızlaaarr adetime dört gün var ve ben sabah yaptım testi ne yapıyım dayanamadım21.günde progesteron 40.80 çıktı biraz umutlanmıştım...amaaannnn
yazık adamlara 2 günde 1 yeterli ama biz bu ay öle yaptık. bakalım ilk gebeliğimde geç döllenme olmuştu bunda öle olur diye regl olana kadar devam bu arada son 4 gün benim için:18::18::18:
merabalar kızlar birazdan doktora gidicem.çarşamba günü gittiğimde doktor yumoşlarımın büyümediğini söylemişti.dua edin inş. Büyümüşlerdir.
bir de yumurtlama dönemim bugun son.diğer günler de hamile kalma şansım var mı? ve ilişkiden sonra 30 dk falan kalkmıyorum.öyle yatıp uyuyamıyorum da akıp gidiyo.siz bu konuda neler yapıyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?