- 5 Eylül 2021
- 1.322
- 631
- 73
Çakşırı kullanmayın faydası oldumu bilmiyorum ama bi hafta kadar eşim kullandı zararı daha çok rahatsızlandı.maalesef herkese faydalı olmuyorOvulosyon testi denemiyorsaniz tavsiye ederim internette toplu halde satiliyor.Doktorlar catlama gunu harici cocuk olmasi cok dusuk diyor.Bide keciboynuzu pekmezi bitter cikolata esiniz ve siz yerseniz faydasi olur insAllah bide cakşir otu ibrahim saracoglu soyluyor
Evet ilk 2 buçuk yıllık evliyiz zaten bu süre içinde 7 ay eşim Suriye’de kaldı döndü şubatta artk bebek olsun dedik zaten eşim çok istiyor dieİnsallah Rabbim dileyen isteyen herkese nasip etsin hayırlı sağlıklı uzun ömürlü gönlümüze göre evlatlar tez vakitte. Ne kadar süredir olmuyo cnm ilk mi
Olur mu canım bikez hamile kalmışsın neden olmasın olmayacak diye çağırma kötü düşünme vaktini zamanını bekliyo öyle düşün vakti geldiğinde tabiki olcak. Tedbir bizden takdir Allah'tan sen elinden geleni yap çabala gerisini Rabbime bırak en kısa zamanda sağlıklı evlat nasip etsin Rabbim sanada tüm isteyen kullarinadaEvet ilk 2 buçuk yıllık evliyiz zaten bu süre içinde 7 ay eşim Suriye’de kaldı döndü şubatta artk bebek olsun dedik zaten eşim çok istiyor dieEylül de düşük yaptım ikiz gebelikti şimdi tekrar olsun istiyorum ama galiba yine uzun sürecek olması yada olmayacak
Olur mu canım bikez hamile kalmışsın neden olmasın olmayacak diye çağırma kötü düşünme vaktini zamanını bekliyo öyle düşün vakti geldiğinde tabiki olcak. Tedbir bizden takdir Allah'tan sen elinden geleni yap çabala gerisini Rabbime bırak en kısa zamanda sağlıklı evlat nasip etsin Rabbim sanada
İnşallah dediğiniz gibi olur sizde bende tekrar hamile kalırızOlur mu canım bikez hamile kalmışsın neden olmasın olmayacak diye çağırma kötü düşünme vaktini zamanını bekliyo öyle düşün vakti geldiğinde tabiki olcak. Tedbir bizden takdir Allah'tan sen elinden geleni yap çabala gerisini Rabbime bırak en kısa zamanda sağlıklı evlat nasip etsin Rabbim sanada tüm isteyen kullarinada
Amin canim. Ovulasyon dönemi vücut ısısı daha yüksek olurmuş. Enfeksiyondan şüphe ediyosaniz mutlaka görünün kadın doğuma enfeksiyon hamilelikte sorun yaratabiliyoİnşallah dediğiniz gibi olur sizde bende tekrar hamile kalırızama bir sorum olacak benim geçen ay ve özellikle bu ay ovülasyon dönemindeki gibi vücut ısım çok aşırı yüksek bildiğiniz yanıyor gibi neden böyle birsey olabilir ki enfeksiyon flan mı die düşündüm ben
Canım yaa ne güzel konuşuyorsunuzz ama daha adet olmadim diye korkuyorum heran olur muyum diye... Sürekli tuvalete gidip kontrol etmekten gına geldi artıkSenin minik sıpa burdayım diyor resmenhiç bekleme kan ver birimiz daha bu dertten kurtulmuş olalım ıhmm maşallah demeyide unutmayım
Canimm inşallah kotu birsey olmayacak. Dualarimiz seninleKizlar bu sabah kanamam oldu ne olur dua edin
Canim acile gittim hicbisey gorunmuyor dedi kanamam var halaCanimm inşallah kotu birsey olmayacak. Dualarimiz seninle. Bizi lutfen haberdar et süreçten
Canim testinizin markası neMerhaba adetime 5 gün var sabah yapmıştım ama ilk idrar değildi silik çizgi çıktı varla yok arası fotoğrafta zaten belli olmuyor.sizce olabilir mi ? Bana yardım edin
Dr sonucu gorsun progestan verir belki. Icini ferah tut canımCanim acile gittim hicbisey gorunmuyor dedi kanamam var halakan aldilar sonuc bekliyorum
Rabbim acil sifalar versin bebeginize saglik versinCanim acile gittim hicbisey gorunmuyor dedi kanamam var halakan aldilar sonuc bekliyorum
Dr sonucu gorsun progestan verir belki. Icini ferah tut canım
Kani verip eve geldim sonuc cikti kizlar gecen hafta 52 di 47 olmus bugunku sonucum bes gibi dr gidicem bakalim ne diycek düsuyo galibaRabbim acil sifalar versin bebeginize saglik versin
Canim 2. Cizgiler cok belirgin bir sekilde cikmis, gozunaydinKızlar merhaba ben dün test yaptım biraz bekledim bişey yoktu ama sonradan baktığımda silik bi çizgi gördüm sizce kuruma mı yoksa gebelik var mıdır bi bakar mısınız
Yaa inşallah canım adetim düzensiz benim ama geçti yani ekim 15 te olmuştum en sonCanim 2. Cizgiler cok belirgin bir sekilde cikmis, gozunaydinAdet zamanini gecirdin mi.
hayirli olsunKızlar merhaba ben dün test yaptım biraz bekledim bişey yoktu ama sonradan baktığımda silik bi çizgi gördüm sizce kuruma mı yoksa gebelik var mıdır bi bakar mısınız
beta çok yukselirse koyu cikiyor benim 221 de hala silikti sonradan koyulasiyor 15 20 gecerse sanirimİnşallah canım, iyi haberlerini bekliyoruzya benim de canım sıkıldı az önce. 3 gundur kaset testlerden yapıyordum hep silik cizgi cikti. Az once de prodoctor marka erken gebelik testi yaptim, ilk 5 dakikada birsey goremedim. Ama 5-10 dakikadan snra silik cizgiyi gordum. Hemen ustune de kaset test yaptim. Onda da cok hafif silik cizgi belirdi. Gun gectikce koyulasmasi gerekmiyormu.. Dun adet olmam gerekiyordu. Elim yuregimde adet olacam diye. Zaten adet sancisi gibi kasiklarimda sanci var..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?