Reglim 2 Gün Geçti Ovülasyon Testi Yaptım Ama ilk idrarla bakar mısınız kızlar

SihirliDegqnek

Üye
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2024
37
13
8
26
Kızlar regl olmam gerekiyordu 2 gün gecikti elimde hamilelik testi olmadığı için ovülasyon yaptım ama ilk idrarla. Ondan önce kahvaltı yaptım su içtim sonra aklıma geldi yaptım anında ikinci çizgi belirdi ve koyulaştı yorumlarınızı bekliyorum

Tebrik ederim hiç gebelik testine gerek yok git kan ver aşko

Ben gebelik testin de pozitifi gördükten sonra meraktan ovulasyon testiyle denedim ve ve koyu çıktı ki ilk idrar değildi yani ovulasyon testi hamilelikte bu kadar koyu çıkıyor yuksekn ihtimalle hamilesiniz kan verin hayirli olsun

Ayy inşallah Allahın izniyleee çok teşekkür ederimmmmm çookk

Tebrik ederim görünen o ki hamilesiniz benimde 2 gün gecikti test yapmaya korkuyorum olumsuz olur diye şu an adet olacak gibi hafif ağrım var tam oldum diyorum bakıyorum yok sizde böyle oldu mu

Tebrik ederim görünen o ki hamilesiniz benimde 2 gün gecikti test yapmaya korkuyorum olumsuz olur diye şu an adet olacak gibi hafif ağrım var tam oldum diyorum bakıyorum yok sizde böyle oldu mu
İnşallah çok ümitlendim ilk defa bende de test yoktu ovülasyon yaptım normalde regl zamanı çok silik olurken nu sefer çok koyu oldu 2 gün de geçti kurt düştü içime inşallah sizinde bebiş vardır rabbim gönlümüze göre versiiin inşallahh

Ben de ovu testi ile öğrenmiştim adetime 4 gün vardı t çizgisi koyuydu bende de

Peki sizin başka belirtileriniz var mıydı? Mesela hiç akıntım yok göğüslerim çok şiş ve sol kasıkta batma tarzı regl ağrısı var bi geliyor bi gidiyorr
Hayir benim adet goeeugum gun sadece kasiklarim agirirdi ida agirmadi sadece goğsunun ucu sizladi agirdi üzerine bile yatamamiştim dedigin gibi hafif tek tarafli binagri olmuştu onun için dinlenmen lazim akintim zaten oluyor benim normaldede ama tavsiyem herhangi bi kahverengi akinti bile olursa ve tek tarafli ağrın şiddetlenirse doktora git canım ha bide benim belimin alt tarafından ağri vuruyordu bacağıma

Canımmmm hamileyim 4. Gün gecikmem de test vermiştim 144 çıkmış beta ins kese ve kalp atısını duymayı nasip eder rabbim

Merhaba canım benim de böyle üç gün gecikmem var iki kez ovülasyon yaptım seninki gibi kıpkırmızı çıkıyor kan testi verdin mi hamile misin

Merhaba canım benim de böyle üç gün gecikmem var iki kez ovülasyon yaptım seninki gibi kıpkırmızı çıkıyor kan testi verdin mi hamile misin
Evet canım 2. Gün regl gecikmem de ovülasyon anında kıpkırmızı oldu 4. Gün regl gecikmem de kan verdim 143 çıktı beta yarın yine vereceğim salı da doktor randevumuz var kese göreceğiz inşallahh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…