- 16 Ekim 2025
- 16
- 1
- 1
- 23
- Konu Sahibi sebossss70
-
Var gibi
Teşekkürler cevabınız içinVar gibi
Ama malum artık testlere güvenilmiyor kan verin
Var bence testin markası ne acaba
Days doctorVar bence testin markası ne acaba
Kaset testte cıkmadı amaDays doctor
Bende yalancı pozitif çıkardı çok silik çizgi çıkmıştı bende ama senin baya koyu çıkmış olabilir gebelik en iyisi kan testi verDays doctor
Tm cnm teşekkür ederimBende yalancı pozitif çıkardı çok silik çizgi çıkmıştı bende ama senin baya koyu çıkmış olabilir gebelik en iyisi kan testi ver
Testi tekrarlar dim dediginiz testlere güven olmaZmıs wallahaTeşekkürler cevabınız için
Kan testi verdim sonuc bekliyorum bakalım ama korkuyorum da umutlandım o kadar yok derse doktor diyeCnm awox test varsa bulabilirsen onla yap onda çıkarsa kesin var
Kan testi verdim sonuc bekliyorum bakalım ama korkuyorum da umutlandım o kadar yok derse doktor diye
Tesekkür ederim bilginiz içinCnm awox test varsa bulabilirsen onla yap onda çıkarsa kesin var
Kan testi verdim sonuc bekliyorum bakalım ama korkuyorum da umutlandım o kadar yok derse doktor diye
[/QUOTİnşallah vardır cnm yaaa umutlar kırılmasın inşallah hayırlı haberler alKan testi verdim sonuc bekliyorum bakalım ama korkuyorum da umutlandım o kadar yok derse doktor diye
İnşallah vardır cnm yaaa umutlar kırılmasın inşallah hayırlı haberler alKan testi verdim sonuc bekliyorum bakalım ama korkuyorum da umutlandım o kadar yok derse doktor diye
Days doctor artımed nimo freely bunlar hep yalancı pozitif
sonucunu aldınız mıİnşallah ama bilmiyorum 4 de sonuc alıcam bakalım hayırlısı ise versin rabbim
Evet malesefsonucunu aldınız mı
kaç çıktıEvet malesef
Yokmuş deger düşükmüş yokmus gibi konustu doktor regl gelmesse yine kan verirsin dediEvet malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?