Reglim 3 gün gecikti hamilemiyim acaba?

Nazlii3848

Üye
Kayıtlı Üye
2 Ekim 2021
177
24
13
22
Reglim 3 gün gecikti bu ay ertesi günü hapı kullanmıştım sonraki iliskimdede prezervatif kullanmistik zaten söylemistim onlarida sayfada yine 3 gun once reglmin baslamasi gerekirdi baslamayinca stres yaptim ya

Test yapın olmadı kan verin hiç.olmadı stres yapmayın🤷🏻‍♀️ stres de geciktirir

Erkek arkadaşınızla ilk ilişkiye girdiğinizden bu yana 7 tane aynı konu açmışsınız helal olsun :) test yapın burdan kimse bilemez hamile olup olmadığınızı

Evet bu ay ilk defa iliskiye girdik ve stresten hep soru sordum

Bu kadar strese gireceksiniz yapmayın cidden yargılamak için söylemiyorum. Şuanda gecikti diye stres yapıyorsunuz. Alın eczaneden bir test yapın rahatlayın

Canım şimdi ne desek doğru olmaz en iyisi sen test alıp yap ya da kan testi yaptır daha kesin olur. Hiç belirti yaşamadan hamile olduğunu öğrenenler de var bir sürü belirti yaşayıp hamile olmayan da var. Ayrıca ertesi gün hapları %100 koruma sağlamıyor bildiğim kadarıyla dikkat et

Canım şimdi ne desek doğru olmaz en iyisi sen test alıp yap ya da kan testi yaptır daha kesin olur. Hiç belirti yaşamadan hamile olduğunu öğrenenler de var bir sürü belirti yaşayıp hamile olmayan da var. Ayrıca ertesi gün hapları %100 koruma sağlamıyor bildiğim kadarıyla dikkat et
Icime bosalma olmadigi halde yinede ertesi gunu hapi almistim riske atmamak icin sonraki iliskimizdede dedigim gibi korunduk umarim bisey olmaz

Back
X